Ankara Keşfet

Ankaralı sürücülere müjde! Akaryakıtta çifte indirim kapıda yarından itibaren geçerli olacak Ankaralı sürücülere müjde! Akaryakıtta çifte indirim kapıda yarından itibaren geçerli olacak Yapılan son açıklamalara göre akaryakıt fiyatlarında benzin ve motorin için indirimin yarından itibaren geçerli olacağı öğrenildi. Zam hakkında merak edilenlere yanıt geldi.
Ankaralı milyonları heyecanlandıran haber! Çalışma saatleri sil baştan Ankaralı milyonları heyecanlandıran haber! Çalışma saatleri sil baştan Çalışma saatlerinin düşürülmesine ilişkin bir takım haberler gündemi meşgul etmeye devam ederken milyonlarca çalışan için heyecanlandıran bir haber verildi. Çalışma saatlerinin düşürüleceğine ilişkin haberlerin ardından milyonlar artık daha az çalışacak olmanın hayalini kurarken yeni düzenlemenin ayrıntıları da merak edildi.
Ankaralı araç sahipleri kontak açmaya hazırlanın! Başkan bizzat açıkladı indirim geliyor Ankaralı araç sahipleri kontak açmaya hazırlanın! Başkan bizzat açıkladı indirim geliyor Akaryakıt fiyatlarına gelen son gelen zamların ardından sürücüler kontak kapatacak duruma geldiklerini belirterek konuya çözüm bulunması için talepte bulundu. Son dakika olarak yapılan bir açıklama araç sahiplerinin gündeminde yer aldı.
Ankaralılar için beklenen tarih açıklandı! Bu hafta Ankara'da sıcaklıklar giderek artacak Ankaralılar için beklenen tarih açıklandı! Bu hafta Ankara'da sıcaklıklar giderek artacak Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan son verilerin ardından bu hafta sıcaklıkların günden güne artacağı ve beklenen havalara ulaşılacağı öğrenildi.
Atatürk Orman Çitliği Dijital Hayvanat Bahçesi ilgi görmeye devam ediyor! Atatürk Orman Çitliği Dijital Hayvanat Bahçesi ilgi görmeye devam ediyor! Ankara Büyükşehir Belediyesinin son teknolojiyle oluşturduğu ve dünyanın en büyük dijital hayvanat bahçesi olma özelliğini taşıyan “Ankara Dijital Hayvanat Bahçesi”ne Ankara halkının yoğun ilgisi devam ediyor. Bu çerçevede ziyaretçi akınına uğrayan Dijital Hayvanat Bahçesi, 8K çözünürlükle hizmete devam ediyor.
Ankaralılara müjde verildi hasret sona eriyor! Buz pateni keyfi artık burada çıkacak Ankaralılara müjde verildi hasret sona eriyor! Buz pateni keyfi artık burada çıkacak Başkent Ankara'da birbirinden yeni yatırımlara imza atılmaya devam ediyor. Ankara'da yapılan yatırımlara her geçen gün bir yenisi daha eklenirken bu kez sosyal faaliyetlerle ilgili olan vatandaşlar için dikkat çeken bir duyuruya yer verildi.
Altındağ Çankaya Keçiören Etimesgut ilçelerinde tamamen kesildi! Ekipler uyardı kullanamayacaksınız Altındağ Çankaya Keçiören Etimesgut ilçelerinde tamamen kesildi! Ekipler uyardı kullanamayacaksınız Ankara'da yaşayan vatandaşların çeşitli konularda mağdur olmalarını engellemek için yetkililer tarafından duyurular yapılmaya devam ediyor. Ankara'nın Altındağ, Çankaya, Keçiören ve Etimesgut ilçelerinde yaşayanlar için yeni bir uyarıya yer verildi.
Ankaralılar devlet desteğini kaçırmayın! Kimlik kartıyla başvurana yıllık 40 bin TL ödenecek Ankaralılar devlet desteğini kaçırmayın! Kimlik kartıyla başvurana yıllık 40 bin TL ödenecek İhtiyaç sahibi olan bireylere yönelik devlet desteği ile çeşitli nakdi ödemeler yapılıyor. Farklı programlarla vatandaşlara destek ödemesi yapılırken bir duyuru daha geldi. Yıllık 40 bin lira tutarında yapılan ödemeye ilişkin detaylar da araştırma konusu oldu.
Ankaralılar burayı hemen keşfedin! Dünyada bir ilk turistler akın ediyor aman geri kalmayın Ankaralılar burayı hemen keşfedin! Dünyada bir ilk turistler akın ediyor aman geri kalmayın Başkent Ankara pek çok ilke ev sahipliği yapıyor. Ankara'da turistlerin akın ettiği bir adres bulunurken bu adrese olan ilgiden Ankaralıların pek çoğu mahrum kalıyor. Ankara'da keşfedilmesi gereken bir müze dünyada ilk olma özelliğini taşırken Haberankara.com okurları için detayları derledik.
Ankaralılara belediyeden konut fırsatı! 3+1 konutlar 44.700 TL peşinatı olanlara ihale yöntemi ile satılacak Ankaralılara belediyeden konut fırsatı! 3+1 konutlar 44.700 TL peşinatı olanlara ihale yöntemi ile satılacak Başkent Ankara'da konut satış rakamları her geçen gün yükseliyor. Konut fiyatlarının artması ile beraber alternatif satışlara yönelen vatandaşlar, uygun fiyatlı satışlar için araştırmalarını sürdürüyor. Konut satış rakamları araştırma konusu olmaya devam ederken Ankara'da belediyeden 44 bin 700 lira peşinatı olanlar için duyuru geldi.
Konut satışları ivme kaybetti! Ankaralılar konut alamıyor işte yeni rakamlar Konut satışları ivme kaybetti! Ankaralılar konut alamıyor işte yeni rakamlar Ülkemizde pandemi önemi ile beraber başlayan fiyat artışları vatandaşların bütçelerini zorlamaya devam ediyor. Taşınmaz fiyatlarındaki artışlar nedeniyle satış rakamlarında yaşanan azalma dikkati çekiyor. Konut fiyatlarının yükselişi vatandaşın satın alımını etkilerken açıklanan TÜİK verisi de vatandaşın konuta rağbetinin azaldığını gösterdi.
Ankaralı öğrencilere yeni destek duyuruldu! 295 TL cebinizde kalacak 20 Şubat'a kadar başvurun Ankaralı öğrencilere yeni destek duyuruldu! 295 TL cebinizde kalacak 20 Şubat'a kadar başvurun Başkent Ankara'da öğrenciler için çeşitli projelere imza atılmaya devam ediyor. Ankara'da öğrenciler için atılan adımlara her geçen gün bir yenisi eklenirken bu kez yeni bir destek haberi geldi. Ekonomik sıkıntılar içindeki öğrencilere belediye tarafından destek verileceği duyurulurken bu destekle öğrencilerin 295 TL'lik tasarruf sağlayacağı bildirildi.