Ankara Keşfet

Ankaralı sürücülere müjdeli haber geldi! Paranız artık size kalacak Ankaralı sürücülere müjdeli haber geldi! Paranız artık size kalacak Dünya geneline yaşanan fiyat dalgalanmaları ve döviz kurundan olumsuz etkilenenler arasında yer alan araç sürücülerine bekledikleri haber geldi. Yüzleri güldürecek kararın ne zaman hayata geçirileceği resmen belli oldu.
Yanında 1 5 10 25 50 kuruş ve 1 TL taşıyan Ankaralılar şoke olacak! Darphane gerçeği meğer çok başkaymış Yanında 1 5 10 25 50 kuruş ve 1 TL taşıyan Ankaralılar şoke olacak! Darphane gerçeği meğer çok başkaymış Ülkemizde artan enflasyon nedeniyle maliyetlerin de artması yeni zamları beraberinde getiriyor. Hemen her kalemde yaşanan fiyat artışları en çok da vatandaşın cebini etkilerken bir darphane gerçeği gündem oldu. Cebinde madeni para taşıyanları şaşırtan gerçek ise yapılan açıklama ile ortaya çıktı.
Ankara'da yaşayan 7-14 yaş arasındaki çocuklar için ücretsiz kulüpler duyuruldu! Sosyal faaliyetler ile gelişimleri desteklenecek Ankara'da yaşayan 7-14 yaş arasındaki çocuklar için ücretsiz kulüpler duyuruldu! Sosyal faaliyetler ile gelişimleri desteklenecek Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet adresinden yapılan duyuru ile birlikte belirli yaş grubundaki çocuklar için sosyo-kültürel faaliyetleri desteklemek amacı ile ücretsiz kulüpler açıklandı.
Ankaralılar için kaçırılmayacak fırsat! 157 bin TL'ye arsa sahibi olabilirsiniz! Ankaralılar için kaçırılmayacak fırsat! 157 bin TL'ye arsa sahibi olabilirsiniz! Ekonomik olarak zor bir dönemden geçtiklerini belirten Ankaralılar için aracısız bir şekilde arsa satışı yapılacağı açıklandı. Resmi duyurunun yapılmasının ardından vatandaşlar konunun detaylarını öğrenmek için detaylı bilgileri öğrenmeye başladı.
Ankara'da yaşayanlar dikkat! Kira ödeyenlere ikinci şok! Ankara'da yaşayanlar dikkat! Kira ödeyenlere ikinci şok! Türkiye'nin en fazla göç alan şehirlerinden birisi olan Ankara'da en çok şikayet edilen konuların başında barınma problemi geliyor. Ev fiyatlarının çok yüksek olmasından dolayı satın alma yerine kiralama yoluna giden vatandaşların karşısına yeni bir sorun çıktı.
Ankaralılar için beklenen tarih geldi! Evinizde oturmak için bu ödemeyi yapmalısınız! Ankaralılar için beklenen tarih geldi ! Evinizde oturmak için bu ödemeyi yapmalısınız! Ülkemizde çeşitli başlıklar adı altında vatandaşlardan vergi ödemeleri alınıyor. Bu ödemeler arasında en çok bilineni konutlar ile ilgili yapılan ödemeler olarak biliniyor.
Ankaralı emeklilere maaş müjdesi verildi! Artık sevinebilirsiniz Ankaralı emeklilere maaş müjdesi verildi! Artık sevinebilirsiniz Yeni yılın ilk dönemlerinden itibaren sıklıkla dile getirilen emekli maaşları ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Söz konusu gelişmeyi okuyan Ankaralı emekliler derin bir oh çekti. Açıklama bizzat devlet kurumu tarafından yapıldı.
Ankara'nın parlayan yıldızıydı! Türkiye'nin 82.ili için adaylığı açıklandı Ankara'nın parlayan yıldızıydı! Türkiye'nin 82.ili için adaylığı açıklandı Uzun yıllardır Türkiye'nin bir çok şehrindeki illerden bazılarının il statüsü kazanacağı iddiaları hakkında önemli bir gelişme yaşandı. Aralarında Ankara'dan bir ilçenin de olduğu 25 ilçe için müjdeli haber geldi.
Ankara'da önümüzdeki günlerdeki hava durumu belli oldu! Tedirgin edici gelişme açıklandı Ankara'da önümüzdeki günlerdeki hava durumu belli oldu! Tedirgin edici gelişme açıklandı Ankara son yılların en yağışsız ve mevsim normallerinin üzerinde seyreden kışlarından birisini daha geçiriyor. Adeta yaz aylarını andıran günler geçiren başkent halkı için üzüücü bir haber daha geldi.
Ankaralılar balığa doyacak! Yüzlerce kilo hamsi ücretsiz dağıtılacak Ankaralılar balığa doyacak! Yüzlerce kilo hamsi ücretsiz dağıtılacak Ülke genelinde çeşitli dönemlerde çeşitli yerlerde düzenlenen etkinliklerde vatandaşlara özel sürprizler yapılıyor. Son olarak alınan bilgiye göre Ankara'da yüzlerce kilo ücretsiz hamsi dağıtılacağı öğrenildi.
Ankaralılar trafiğe çıkmadan önce iki kere düşünün! Bunu bilmezseniz yolda kalırsınız Ankaralılar trafiğe çıkmadan önce iki kere düşünün! Bunu bilmezseniz yolda kalırsınız Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından dönem dönem yapılan duyurularda kapanacak yollar vatandaşlara yapılan duyurular aracılığı ile bildiriliyor. Son olarak yarın Ankara'da yapılacak etkinlikten dolayısıyla kapanacak yollar hakkında bilgilendirme yaptı.
Bu desteği yalnızca Ankaralıları aldı! Cebinde o karttan olanların yüzü güldü Bu desteği yalnızca Ankaralılar aldı! Cebinde o karttan olanların yüzü güldü Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş şehirdeki projeleri ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Yavaş çiftçilerin Başkent Kart ile mazot desteği alabildiğini ifade etti.