Ankara Keşfet

Ankaralılar bu ilanı konuşuyor! Belediye ilan yayımladı yıllık 70 bin TL'den kiralanacak başvuruda 2116 TL yeterli olacak Ankaralılar bu ilanı konuşuyor! Belediye ilan yayımladı yıllık 70 bin TL'den kiralanacak başvuruda 2116 TL yeterli olacak Türkiye'nin ilan portali üzerinden çeşitli taşınmazlar satışa sunulmaya ve kiralık olarak verilmeye devam ediyor. Konut, arsa, tarla gibi taşınmaz fiyatlarının arttığı dönemde alternatif bir fiyat seçeneği olan portal üzerinden Ankara'da belediyeden taşınmaz kiralama ilanı yayımlandı. Söz konusu ilan vatandaşların gündeminde yer alırken başvuru için 2 bin 116 TL'nin yeterli olduğu bildirildi.
Ankaralılara müjde! Kırmızı et fiyatları sabitlendi dev indirim yapıldı! Ankaralılara müjde! Kırmızı et fiyatları sabitlendi dev indirim yapıldı! Ramazan ayı öncesinde et fiyatları konusunda fırsatçılık yapılmaması adına Ankara'da önemli bir adım geldi. Alınan bilgiye göre Ankara'da Ramazan ayı boyunca et fiyatları zamlanmayacak.
Ankaralılar indirimle sevinmişti yeni zam geldi! Fiyatlar sil baştan değişti depolar daha pahalıya dolacak Ankaralılar indirimle sevinmişti yeni zam geldi! Fiyatlar sil baştan değişti depolar daha pahalıya dolacak Akaryakıta gelen zam ve indirim haberleri yakından takip ediliyor. Son dönemde üst üste duyurulan zamların ardından gelen indirimler sürücülere rahar bir nefes aldırırken bu kez bir zam haberine yer verildi.
Ankaralılar bile bunu bilmiyor gördüğünüze inanın! Ankara konut fiyat artışında dünya birincisi oldu Ankaralılar bile bunu bilmiyor gördüğünüze inanın! Ankara konut fiyat artışında dünya birincisi oldu Dünya ülkelerini kapsayan çeşitli araştırmalara yer veriliyor. Bu çerçevede dünyada konut artış verileri ele alınırken son açıklanan rakamlar da gündem oldu. Başkent Ankara'nın dünya ülkelerini solladığının ortaya çıktığı veriler karşısında Ankaralılar da şaşkınlıklarını gizleyemedi.
Ankaralılar için haftanın altı günü ücretsiz olacak! Ulus'taki müze ziyaretçilerini bekliyor Ankaralılar için haftanın altı günü ücretsiz olacak! Ulus'taki müze ziyaretçilerini bekliyor Uzun süredir milyonlarca Ankaralı vatandaş tarafından merakla beklenen Ulus'taki Ankara Palas Müzesi hakkında yapılan açıklamalara göre Pazartesi günü hariç 6 gün boyunca ücretsiz olacağı ifade edildi.
Ankaralıların akaryakıt indirimi hevesi kısa sürdü! Otogaza zam geliyor Ankaralıların akaryakıt indirimi hevesi kısa sürdü! Otogaza zam geliyor Ülkemizde akaryakıt fiyatların rakamlarında inişli çıkışlı grafik seyri devam ediyor. Motorinde yaşanan değişimin ardından otogaza zam geleceği öğrenildi. Haberin ardından zammın günü ve miktarı merak konusu oldu.
Ankaralı emekliler hazır olun! Emekli maaşlarına bir güncelleme daha! Ankaralı emekliler hazır olun! Emekli maaşlarına bir güncelleme daha! Türkiye genelinde emekliler, aylıkları ile ilgili her haberi büyük bir merak ile takip ediyor. Edinilen son habere göre emeklilerin maaşı artacak.
Seçim öncesi 18 yaşını dolduran Ankaralı gençlere mektup gitti! Mutlaka oy kullanmaya gidin Seçim öncesi 18 yaşını dolduran Ankaralı gençlere mektup gitti! Mutlaka oy kullanmaya gidin 31 Mart yerel seçimlerine kısa bir zaman kala Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş tarafından 18 yaşını dolduran ve ilk defa oy kullanacak olan gençler için mektup gönderildiği ifade edildi.
Ankara'nın tarihi burada yatırıyor ne hikayeler barındırıyor! Nostalji rüzgarına hazır olun gezi planınızı hemen ayarlayın Ankara'nın tarihi burada yatırıyor ne hikayeler barındırıyor! Nostalji rüzgarına hazır olun gezi planınızı hemen ayarlayın Ankara'nın köklü tarihi ile ilgili bilinmeyenlerin yer almasından dolayı vatandaşlar da gezi rotalarını Ankara'yı keşfetmek üzerine kuruyor. Başkent Ankara'da gezi rotalarına ilişkin bilgi sahibi olunmak istenirken kentte nostalji rüzgarlarının estiği bir adresi daha Haberankara.com okurları için derledik.
Ankaralı gençler müjde başvurular resmen başladı! Artık tamamen ücretsiz faydalanabileceksiniz Ankaralı gençler müjde başvurular resmen başladı! Artık tamamen ücretsiz faydalanabileceksiniz Ülkemizde gençlere yönelik alınan kararlar ve projeler gündemin önemli konu başlıkları arasında yer alıyor. Son olarak seçim döneminde verilen bir vaadin yerine getirileceğinin duyurulması ile beraber Ankaralı gençlerin de gündemi değişti.
Başımıza çamur yağacak! Ankara İzmir İstanbul Antalya göz gözü görmeyecek hayatı felç edecek Başımıza çamur yağacak! Ankara İzmir İstanbul Antalya göz gözü görmeyecek hayatı felç edecek Hava durumu verileri yakından takip edilirken yapılan değerlendirmeler vatandaşların gündeminde yer alıyor. Meteoroloji uzmanlarının değerlendirmeler ve uyarılarına ilişkin bilgi sahibi olmak isteyenler için uyarılar peş peşe yapılırken bu çamur yağacağı öğrenildi.
Kentsel dönüşümde 6 milyon TL banka desteği! Başvuru yapan Ankaralılara 10 yıl vade ile finansman desteği sağlanacak Kentsel dönüşümde 6 milyon TL banka desteği! Başvuru yapan Ankaralılara 10 yıl vade ile finansman desteği sağlanacak Zayıf ve eskimiş yapı stokunun büyük depremlerde tehlike yaratması ile beraber kentsel dönüşüme olan ilgi de arttı. Kentsel dönüşümle ilgili bilgi sahibi olmak isteyenler için Ziraat Katılım'dan finansman açıklaması gelirken başvuru sahiplerine 10 yıl vade ile 6 milyon TL nakit desteği sağlanacağı bildirildi.