Ankara Keşfet

Ankaralılar artık sırada beklemeyecek! Bu tarifi gördükten sonra kendi Ramazan pidenizi kendiniz yapacaksınız Ankaralılar artık sırada beklemeyecek! Bu tarifi gördükten sonra kendi Ramazan pidenizi kendiniz yapacaksınız Ramazan ayının gelmesi ile birlikte Ramazan pidesi satın almak istemeyen kişiler için tarif geldi. Evde uygun maliyet ile yapılabilecek pide için izlenmesi gereken yollar...
İl olmaya aday ilçeler listesinde yer alıyor! En çok Ankara'nın o ilçesinde yaşayanlar sevinecek İl olmaya aday ilçeler listesinde yer alıyor! En çok Ankara'nın o ilçesinde yaşayanlar sevinecek İl olmaya aday ilçeler listesi gündemde yer almaya devam ediyor. Ankara'nın bir ilçesi de il olabilme özelliklerini taşımasından dolayı il olacaklar listesine girmeyi başarırken ilçe halkı da aldıkları haberin ardından sevindi.
Ankaralılar 11 Mart tarihinden itibaren daha ucuza alacak! Ramazan ayı boyunca kırmızı et indirimli satılacak Ankaralılar 11 Mart tarihinden itibaren daha ucuza alacak! Ramazan ayı boyunca kırmızı et indirimli satılacak Ramazan ayında artan gıda fiyatları nedeniyle bütçe dengesini sağlamakta zorlanan vatandaşlar, uygun fiyatlı satışlara yöneldi. Ankara'da Ramazan ayına özel indirimli kırmızı et ve kıyma satışı yapılacağı bildirilirken detaylar da belli oldu.
Ankaralılar için iftar sofraları kuruluyor! Bakanlıktan Ramazan ayı boyunca iftar yemeği sözü Ankaralılar için iftar sofraları kuruluyor! Bakanlıktan Ramazan ayı boyunca iftar yemeği sözü Ramazan ayına yalnızca bir gün kala vatandaşlar tarafından iftar çadırlarının nerede kurulacağı hakkında merak edilenler artmaya başladı. Bu çerçevede bakanlık tarafından yapılan açıklamada bu sene iftar çadırlarının 81 ilde kurulacağı belirtildi.
Milyonlarca Ankaralıya et ve kıyma müjdesi! Paranız cebinizde kalacak Milyonlarca Ankaralıya et ve kıyma müjdesi! Paranız cebinizde kalacak Ramazan ayının başlamasına artık sadece bir kaç gün kala Ankara'da yaşayan vatandaşlara özel sevindirici bir haber geldi. Haber sonrasında ise başkentte yaşayanlar et ve kıyma alıp tüketmek için hazırlıklara başladı.
Bakan Şimşek açıkladı! Ankara'da yaşayan ev sahipleri ve kiracılar için yeni dönem Bakan Şimşek açıkladı! Ankara'da yaşayan ev sahipleri ve kiracılar için yeni dönem Konut fiyatlarındaki hızlı artış nedeniyle ülkenin bir çok şehrinde olduğu gibi Ankara'da da vatandaşların zorluk yaşamasına sebep olmuştu. Ev sahibi ve kiracılar arasında tartışma yaşanmaması ve anlaşmanın yasal zeminde ilerlemesi için yeni bir çalışma yapılacağı duyuruldu.
Ankara'nın ne kadar içme suyu kaldı? 2024 Ankara ASKİ baraj doluluk rakamları Ankara'nın ne kadar içme suyu kaldı? 2024 Ankara ASKİ baraj doluluk rakamları İlkbahar aylarına giriş yapan ve neredeyse yok denecek kadar az yağışların yaşandığı Ankara'da yaşanan kar ve yağmur yağışının ardından vatandaşların yüzünü güldürecek bir gelişme daha yaşandı. Ankara'nın barajlarında ne kadar su kaldığı bilgisi güncel olarak paylaşıldı.
Ankaralı sürücüler hazırlıklarınızı yapın! Benzin ve motorin fiyatlarına yeniden zam yolda Ankaralı sürücüler hazırlıklarınızı yapın! Benzin ve motorin fiyatlarına yeniden zam yolda Son dönemde Brent petrol fiyatlarında yaşanan dalgalanmaların ardından sürücüler için yapılan açıklamalara göre yeni bir zammın beklendiği ifade edildi.
Meğer biz kıymetini bilememişiz Ankara altın gibi oldu! Taşı bile para ediyor rağbet her gün artıyor Meğer biz kıymetini bilememişiz Ankara altın gibi oldu! Taşı bile para ediyor rağbet her gün artıyor Başkent Ankara'ya olan rağbet her geçen artarken kentle ilgili ortaya çıkan sayısal veriler de gündemin önemli konu başlıkları arasında yer aldı. Deyim yerindeyse Ankara'nın taşı toprağı altın olurken kentin değerinin arttığına ilişkin ortaya çıkan veriler de İstanbul'u solda sıfır bıraktı.
Ankaralıların bu Ramazan ayında cebi çok yanacak! Yüzde 100 zam geldi 4 kişinin maliyeti artık Ankaralıların bu Ramazan ayında cebi çok yanacak! Yüzde 100 zam geldi 4 kişinin maliyeti artık Ramazan ayının yaklaşması ile beraber zam haberleri de ardı ardına duyurulmuştu. Zam haberlerine her geçen gün bir yenisi eklenirken iftar menüsü fiyatları da merak edilenler arasında yer aldı. Bu yıl iftar menülerinin de cep yakacağı öğrenilirken 4 kişilik bir aile için yapılan hesaplama dudak uçuklattı.
İl il açıklandı aniden bastıracak! Ankara Çanakkale Bursa İzmir İstanbul dışarı çıkmak bile istemeyeceksiniz İl il açıklandı aniden bastıracak! Ankara Çanakkale Bursa İzmir İstanbul dışarı çıkmak bile istemeyeceksiniz Ülkemizde pek çok il için yapılan uyarılar vatandaşların gündeminde yer alıyor. Son olarak MGM tarafından 81 ili kapsayan uyarılarla Ankara başta olmak üzere pek çok kentte alarm verildiği öğrenildi. Söz konusu uyarılar merak konusu olurken yurt genelinde 3 günlük hava raporu açıklandı.
Çankaya Yenimahalle Sincan Keçiören Gölbaşı Etimesgut uyarı verildi saatlerce olmayacak! Pek çok semt siyaha bürünecek Çankaya Yenimahalle Sincan Keçiören Gölbaşı Etimesgut uyarı verildi saatlerce olmayacak! Pek çok semt siyaha bürünecek Ankara'da yaşayan vatandaşların mağdur olmalarının önüne geçmek üzere yetkililer tarafından duyurular yapılmaya devam ediyor. Ankara'nın Çankaya, Yenimahalle, Sincan, Keçiören, Gölbaşı ve Etimesgut ilçelerinde yaşayanlar için yeni bir uyarıya yer verilirken vatandaşların bir konuda dikkatli olmaları istendi.