Ankara Keşfet

Ankaralı emeklilere ek zam haberi en güvenilen isimden geldi! Ankaralı emeklilere ek zam haberi en güvenilen isimden geldi! Yılın ilk dönemlerinde 2024 yılında geçerli olacak maaş fiyatlarını öğrenen emekliler gelen zamlardan dolayı maaşlarının kendilerine yetmediğini ifade etmeye başlamıştı. Yıl içinde bir ek zam haberi bekleyen emeklilere müjde verildi.
Ankaralı sürücüler aman dikkat! Yenileme işlemi yapmayanlar için 12 bin TL ceza verilecek Ankaralı sürücüler aman dikkat! Yenileme işlemi yapmayanlar için 12 bin TL ceza verilecek Ehliyeti olan herkesi ilgilendiren karar duyuruldu. Eski ehliyeti olan, henüz yenileme yapmamış olan kişilerin belirli tarihe kadar yenileme işlemi yapmaması durumunda ceza ödeyecekleri belirtildi.
Rakama Ankaralılar da şaşıracak! Şubat ayında 8 binin üzerinde Ankaralı bunun sahibi oldu! Rakama Ankaralılar da şaşıracak! Şubat ayında 8 binin üzerinde Ankaralı bunun sahibi oldu! TÜİK tarafından ülkemize ait çeşitli ekonomik veriler açıklanmaya devam ederken son açıklanan bir veri de Ankaralıların merakını uyandırdı. TÜİK verileri ile kentte şubat ayında yapılan konut satış rakamları ortaya çıktı ve detaylar da belli oldu.
Başvurular alınmaya başladı! Ankara'da yüzde 75 hibe desteği ile üreticinin yüzü gülecek! Başvurular alınmaya başladı! Ankara'da yüzde 75 hibe desteği ile üreticinin yüzü gülecek! Başkent Ankara'da üretime ve üreticiye destekler verilmeye devam ediyor. Kent halkına verilen destekler devam ederken bu kez üreticinin yüzünü güldürecek yüzde 75 hibe desteği duyuruldu.
Araç sahibi tam sevinmişti derken kötü haber geldi! Depoları fulletecek okkalı zam yolda Araç sahibi tam sevinmişti derken kötü haber geldi! Depoları fulletecek okkalı zam yolda Akaryakıt fiyatları petrol ve döviz kurundaki dalgalanmadan etkilenmeye devam ediyor. Yaşanan dalgalanma sebebiyle zam ve indirim haberleri de ardı arda gelirken bu kez motorin ve benzin tarafından zam haberi geldi.
Çankaya Altındağ Sincan Keçiören! Bu ilçelerde kullanıma kapatıldı 24 saat sürebilir Çankaya Altındağ Sincan Keçiören! Bu ilçelerde kullanıma kapatıldı 24 saat sürebilir Vatandaşların çeşitli konularda mağdur olmalarını önlemek üzere yetkililer tarafından duyurular yapılmaya devam ediyor. Bu kez Ankara'nın Çankaya, Altındağ, Sincan ve Keçiören ilçelerinde yaşayanlar için yeni bir uyarıya yer verilerek vatandaşların dikkatli olmaları istendi. Duyuruda saat bilgisine yer verilmezken vatandaşlar da detaylar hakkında bilgi sahibi olmak üzere araştırmalarına başladı.
Ankaralılar dikkat! Alışverişlerinize özel 750 TL para iadesi Ramazan ayı boyunca devam edecek Ankaralılar dikkat! Alışverişlerinize özel 750 TL para iadesi Ramazan ayı boyunca devam edecek Ziraat Bankası tarafından yayımlanan son kampanya ile birlikte Ramazan ayı boyunca yapılacak olan alışverişlere özel 750 TL Bankkart lira hediye edileceği belirtildi. İşte kampanyanın detayları...
Bu hizmet Ankaralılara özel ücretsiz! Tek telefonla ayağınıza kadar geliyorlar kuruş ödeme almıyorlar Bu hizmet Ankaralılara özel ücretsiz! Tek telefonla ayağınıza kadar geliyorlar kuruş ödeme almıyorlar Başkent Ankara'da vatandaşlara özel pek çok ücretsiz hizmet sunuluyor. Sunulan hizmetler hakkında bilgi sahibi olmak isteyenlerin araştırmaları devam ederken kentte bu kez Mobil Tamir, Bakım- Onarım Aracının hizmete alındığı bildirilerek detaylar da duyuruldu.
Ankaralılar artık AŞTİ'ye gitmek zorunda kalmayacaksınız! Resmen devreye giriyor yol çilesi bitecek Ankaralılar artık AŞTİ'ye gitmek zorunda kalmayacaksınız! Resmen devreye giriyor yol çilesi bitecek Türkiye'de şehirler arası ulaşımın kalbi konumunda olan AŞTİ, Başkent Ankara'da yer alıyor. Şehir dışı yolculuk yaptıktan sonra AŞTİ'ye gelerek orada evine dönmek isteyen Ankaralılar yollarının uzamasından şikayet ediyor. Ankara'da AŞTİ'ye uğramanıza gerek kalmayacak bir proje daha hayata geçirilirken detayları Haberankara.com okurları için derledik.
Yoksa siz hala almadınız mı? Altına talep arttı Darphane çift vardiya yaptı! Altın üretimi hız kazandı Yoksa siz hala almadınız mı? Altına talep arttı Darphane çift vardiya yaptı! Altın üretimi hız kazandı Altın fiyatlarının yükselişini sürdürmesi ile beraber vatandaşın talebi de arttı. Altında düşüş beklenmezken fiyatların yükselmesi ile beraber zarar etmek istemeyenler de altına olan rağbetini artırırken Darphane'de bu talebi karşısında çift vardiya yaptı.
Gölbaşı Mamak Etimesgut uyarı saatler önce yapıldı! Saat 15.00'a kadar asla kullanamayacaksınız ekipler teyakkuzda Gölbaşı Mamak Etimesgut uyarı saatler önce yapıldı! Saat 15.00'a kadar asla kullanamayacaksınız ekipler teyakkuzda Ankara'da bazı konularda vatandaşların mağdur olmasının önüne geçmek için çeşitli duyurulara yer veriliyor. Ankara'da Gölbaşı, Mamak ve Etimesgut ilçeleri için yapılan son uyarı ile beraber vatandaşların saat 15.00'a kadar tedbirli olmaları istendi.
Yeni ceza açıklandı! Ankaralı sürücüler trafikten men edilebilir 32 bin 170 TL ceza ödeyebilirsiniz Yeni ceza açıklandı! Ankaralı sürücüler trafikten men edilebilir 32 bin 170 TL ceza ödeyebilirsiniz Trafiğe çıkan her sürücünün belirli kurallara uyması gerekiyor. Kendisi, yaya ve yolcuların can güvenliğini sağlamak, doğru trafik akışını sağlamak üzere trafik kurallarına uyması zorunluluğu bulunurken bu kuralların ihlali durumunda da çeşitli yaptırımlarla karşı karşıya geliyor.