Ankara Keşfet

Ankara'da böyle bir yer olduğunu biliyor muydunuz? Yolun ortasında evliya kabri Ankara'da böyle bir yer olduğunu biliyor muydunuz? Yolun ortasında evliya kabri Ankara başkent oluşu ile özdeşleşmesine karşın binlerce yıllık geçmişi ile bir çok tarihi yer ve olaya ev sahipliği yapıyor. Bu yerlerden birisi de Ankara'nın Altındağ ilçesinde yer alıyor.
Ankaralı sürücüler için üzücü haber! Akaryakıta çifte zam bu gece resmen geliyor Ankaralı sürücüler için üzücü haber! Akaryakıta çifte zam bu gece resmen geliyor Akaryakıt fiyatları hakkında yapılan son dakika açıklamasına göre bu gece itibariyle fiyatlar için çifte zam uygulanacağı ifade edildi.
Ankaralılar keyifli yolculuğun tadına varacak! Ücretsiz olacağı açıklandı Ankaralılar keyifli yolculuğun tadına varacak! Ücretsiz olacağı açıklandı Ankara tren yolculuğu konusunda diğer şehirlerden ön plana çıkması ile biliniyor. Bir çok önemli şehre hem turistik hem de normal amaçlarla yolculuk yapan başkentliler için yeni rotalar oluşturuluyor.
Sadece Ankaralı emeklilere özel! Emeklilere 1000 TL Para desteği yardımı Sadece Ankaralı emeklilere özel! Emeklilere 1000 TL Para desteği yardımı Milyonlarca emekli vatandaş vatandaş maaşlarına yapılan zamlara rağmen geçim sıkıntısı yaşamaya devam ettiklerini ifade ediyor. Bu kapsamda emekli gelirinden başka geliri olmayan ya da da özel sebepleri bulunan vatandaşlara çeşitli yardımlar yapılıyor.
65 yaş üstü tüm Ankaralılar yararlanabilir! Yurt içi ulaşımda yüzde 25 indirim 16 Nisan'a kadar devam ediyor 65 yaş üstü tüm Ankaralılar yararlanabilir! Yurt içi ulaşımda yüzde 25 indirim 16 Nisan'a kadar devam ediyor Geçtiğimiz gün Türk Hava Yolları tarafından yapılan açıklamalara göre 65 yaş üstü vatandaşlar için yurt içi uçuşlarda indirim uygulanacağı belirtildi.
Ankara kar yağışına hazırlanıyor! Ankara Valiliği zirai don uyarısı yaptı Ankara kar yağışına hazırlanıyor! Ankara Valiliği zirai don uyarısı yaptı Ankara'da havaların mevsim sıcaklıklarının çok üzerinde seyretmesinin ardından vatandaşlara dikkat etmeleri yönünde yeni bir açıklama geldi. Ankara Valiliği vatandaşları uyardı.
Ankaralılar akaryakıt istasyonlarına koşuyor! Akaryakıt fiyatlarına zam için tarih verildi Ankaralılar akaryakıt istasyonlarına koşuyor! Akaryakıt fiyatlarına zam için tarih verildi Türkiye tarihinin en pahalı akaryakıt kullandığı günlerini geçirmeye devam ediyor. Son olarak bir zam daha geleceği haberi sonrasında araç sahipleri benzin istasyonlarına gitmeye başladı.
Ankara'da yaşayan şoförler dikkat! Bunu yapmazsanız araç kullanamazsınız Ankara'da yaşayan şoförler dikkat! Bunu yapmazsanız araç kullanamazsınız Türkiye ve dünyada her yıl yüz binlerce insan araba sürme eğitimi almasının ardından ehliyet sahibi oluyor. Uzun yıllardır ehliyet sahibi olanları ise yeni bir düzenleme bekliyor.
Ankaralılar dikkat! Ailecek yapabileceğiniz turistik tren yolculuğu için bilet satışları başladı Ankaralılar dikkat! Ailecek yapabileceğiniz turistik tren yolculuğu için bilet satışları başladı Kültürel ve doğa güzellikleri ile dolu bir yolculuğa çıkmak isteyen kişiler için duyurulan Ankara - Tatvan yolculuğu için bilet satışlarının başladığı ifade edildi.
Ankaralılar sıcak havalara kanmayın botları çıkarın! Ankara için kar yağışı uyarısı geldi Ankaralılar sıcak havalara kanmayın botları çıkarın! Ankara için kar yağışı uyarısı geldi Ankara'da sıcak havalar artık iyiden iyiye etkisini göstermişken beklenmedik bir gelişme yaşandı. Ankara için önümüzdeki günlerde kar yağışının beklenildiği ifade edildi.
Ankara'da Konut fiyatlarındaki artış durmak bilmiyor! Konut fiyat endeksi rakamları açıklandı Ankara'da Konut fiyatlarındaki artış durmak bilmiyor! Konut fiyat endeksi rakamları açıklandı Son zamanlarda bir çok alanda üst üste gelen zamlar sonrası vatandaşlar bir çok konuda zorluk yaşamaya başladıklarını ifade etmeye başlamışlardı. Konu ile ilgili olarak konut fiyatlarında yaşanan son durumu ortaya koyan rapor açıklandı.
Ankara'da okulların tatil edileceği bilgisi geldi! Öğrencilerin tatili uzayacak Ankara'da okulların tatil edileceği bilgisi geldi! Öğrencilerin tatili uzayacak Ülkemizde milyonlarca öğrenci okul hayatlarına devam ederken rutin tatil dönemlerine ek olarak gelişen başka durumlar nedeniyle ekstra tatiller yaşanabiliyor. Konu ile ilgili yeni bir gelişme daha yaşandı.