Ankara Keşfet

Ankaralı seçmenler! Bunları bilmezseniz oylarınız geçersiz sayılabilir Ankaralı seçmenler! Bunları bilmezseniz oylarınız geçersiz sayılabilir 31 Mart Yerel Seçimlerinde milyonlarca Ankaralı sandık başına gidecek ve yönetimlerde görmek istediği isimlere oyunu verecek. Her bir oyun büyük önemli olacağı seçimde seçmenlerin oylarının geçersiz olmaması için bazı durumları bilmesi gerekiyor.
6 milyon Ankaralıya bedava ULAŞIM müjdesi! Bayram sonuna kadar TAMAMEN ÜCRETSİZ oldu 6 milyon Ankaralıya bedava ULAŞIM müjdesi! Bayram sonuna kadar TAMAMEN ÜCRETSİZ oldu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yapmış olduğu son dakika açıklaması ile 6 milyon Ankaralıya bedava ulaşım müjdesi verdi. Bayram sonuna kadar Ankaralılar için ücretsiz oldu.
Ankaralı emekliler dikkat süreç resmen başlıyor! Kampanya onayını bakan verdi artık indirimli olacak Ankaralı emekliler dikkat süreç resmen başlıyor! Kampanya onayını bakan verdi artık indirimli olacak Ülkemizde emekliler için yapılan açıklamalar vatandaşların gündeminden düşmüyor. Emekliler ve emekli maaşları ile ilgili olarak yapılan açıklamalar gündemin önemli konu başlıklarını oluştururken emekliler için sürpriz bir açıklama geldi.
Bakanlık Ankaralılar için duyurdu! Bayram sonuna kadar tamamen ücretsiz olacak! Bakanlık Ankaralılar için duyurdu! Bayram sonuna kadar tamamen ücretsiz olacak! Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu tarafından yapılan son açıklama ile birlikte Ankara-Elmadağ tren seferinin bayram sonuna kadar ücretsiz olacağı ifade edildi.
Oy kullanmaya gidemem demeyin! Ankara'da oy kullanmaya gidemeyecek durumda olanlar için yeni hizmet Oy kullanmaya gidemem demeyin! Ankara'da oy kullanmaya gidemeyecek durumda olanlar için yeni hizmet 31 Mart yerel seçimleri için sandık başında olacak vatandaşlar için oy kullanma saatleri de açıklandı. Oy kullanma saatlerini takip eden vatandaşlar yapılan açıklamanın ardından bazı sorularına yanıt ararken Ankaralı seçmenler için bir yeni hizmet daha seçim gününe özel olarak devreye alındı.
Bayramda Ankara'da evde oturmaya son! O yerlere ücretsiz girebileceksiniz Bayramda Ankara'da evde oturmaya son! O yerlere ücretsiz girebileceksiniz Ramazan ayının yaklaşması ile birlikte vatandaşlar şehirde gezebilecekleri yerleri araştırmaya başladı. Bu kapsamda Ankara'nın önemli girişi ücretsiz olan yerler vatandaşların gözdesi oldu.
Emekli Ankaralılar başvurular bugün başladı! Kamu bankaları kapılarını açtı bekliyor 12 bin TL ödeme yapılacak Emekli Ankaralılar başvurular bugün başladı! Kamu bankaları kapılarını açtı bekliyor 12 bin TL ödeme yapılacak Türkiye'de emekliler için yapılan ödemelere ilişkin yeni açıklamalar gelmeye devam ediyor. Emekliler gündemi sıkı sıkıya takip ederken kamu bankaları 25 Mart tarihinde emekliye sürpriz ödeme için başvuru almaya başladı.
Ankaralı sürücüler trafiğe çıkarken dikkat! O hata nedeniyle 3 bin 135 TL ceza ödeyebilirsiniz Ankaralı sürücüler trafiğe çıkarken dikkat! O hata nedeniyle 3 bin 135 TL ceza ödeyebilirsiniz Sürücüler için trafiğe çıkmadan önce uyarı geldi! Yeni yıl ile birlikte gelen zamların ardından artık sürücülerin o hatanın bedelini daha fazla ücret ile ödeyecekleri açıklandı.
Bayram tatilinde Ankara'nın keyfini sürmek isteyenler burada ailecek doğanın tadını çıkaracak! Bayram tatilinde Ankara'nın keyfini sürmek isteyenler burada ailecek doğanın tadını çıkaracak! Bu sene Ramazan Bayramı'nın 9 gün olarak açıklanmasının ardından tatilini Ankara'da ailecek değerlendirmek isteyen kişiler için rotalar belli olmaya başladı.
Ankaralılara alışverişlere özel para iadesi yapılacak! Gıda harcamaları için 800 TL kampanyası duyuruldu Ankaralılara alışverişlere özel para iadesi yapılacak! Gıda harcamaları için 800 TL kampanyası duyuruldu Kamu bankası Vakıfbank tarafından kampanya kapsamında yapılan açıklamalara göre Ankaralı vatandaşlara, belirli harcamalara özel 800 TL para iadesi duyuruldu.
Kredi kartı bulunan Ankaralılar dikkat! Meğer bilmeden aynı ücreti ödüyormuşsunuz Kredi kartı bulunan Ankaralılar dikkat! Meğer bilmeden aynı ücreti ödüyormuşsunuz Türkiye'de enflasyonun yükselmesi ile beraber artan nakit ihtiyacı nedeniyle kredi kartına olan rağbet artıyor. Bu çerçevede kredi kartları ile ilgili bir detay ortaya çıkarken kredi kartı kullanıcıları için önemli açıklamalara yer verildi.
Ankaralı öğrencilere sınav öncesi destek geldi! ABB başvurular başladı dedi Ankaralı öğrencilere sınav öncesi destek geldi! ABB başvurular başladı dedi Milyonlarca ortaokul ve lise öğrencileri eğitim seviyelerinde bir üst aşamaya geçmek için sınavlara girmeye hazırlanıyor. Sınavlara girecek öğrencilerden bazılarının özel durumu bulunuyor.