Ankara Keşfet

Ankaralı kadınlara desteğin nereden verileceği belli oldu Ankaralı kadınlara desteğin nereden verileceği belli oldu Geçtiğimiz günlerde Ankara'daki kadınlara yönelik başlatılacağı hazırlanan ücretsiz hizmet geniş yankı bulmuştu. Söz konusu hizmet yakında bugün yeni bir açıklama daha gerçekleştirildi.
Ankaralı ev sahipleri dikkat! Kira beyannamesi için yarın son gün Ankaralı ev sahipleri dikkat! Kira beyannamesi için yarın son gün Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından yapılan açıklamalara göre ev sahipleri için kira beyannameleri için yarın son olması gerektiği ifade edildi.
Ankaralılar aman dikkat dolandırıcılar iş başında! 1 yıl ücretsiz Ankara Kart kampanyası ile elindeki paradan olmayın Ankaralılar aman dikkat dolandırıcılar iş başında! 1 yıl ücretsiz Ankara Kart kampanyası ile elindeki paradan olmayın Başkent Ankara'da belediyelerin zaman zaman dolandırıcılık uyarıları yaptığı biliniyor. Ankara'da yapılan uyarılara bir yenisi daha eklenirken ABB'den açıklama geldi. Ankara Kart dolandırıcılığına dikkat edilmesi gerektiği ifade edildi.
18-29 yaş arası Ankaralılar dikkat! Bakanlık ücretsiz gençlik kampı başvurularını başlattı 18-29 yaş arası Ankaralılar dikkat! Bakanlık ücretsiz gençlik kampı başvurularını başlattı Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılan son açıklamalara göre 18 - 29 yaş arasında vatandaşların başvuru yapabileceği gençlik kampı için alımlar başladı.
Ankaralı ev sahiplerine Bakan Şimşek'ten uyarı! Son gün verildi Ankaralı ev sahiplerine Bakan Şimşek'ten uyarı! Son gün verildi Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ev sahiplerini yakından ilgilendiren bir açıklamada bulundu. Yapılan açıklama ile vatandaşların süresinin kısaldığı ifade edildi
Ankaralı aileler! Çocuklarınızı götürebileceğiniz dijital hayvanat bahçesi sizleri bekliyor Ankaralı aileler! Çocuklarınızı götürebileceğiniz dijital hayvanat bahçesi sizleri bekliyor Özellikle küçük yaşta çocuğu olan aileler Ankara'da çocuklarını götürebileceği yerler araştırıyor. Çocuklarının hem eğlenirken öğrenmesini isteyen ailelerin karşısına Dijital Hayvanat Bahçesi yer alıyor.
Bankadan Nisan ayı kampanyası Ankaralılara duyuruldu! Harcamalarınıza özel 6 bin TL para iadesi yapılacak Bankadan Nisan ayı kampanyası Ankaralılara duyuruldu! Harcamalarınıza özel 6 bin TL para iadesi yapılacak ING tarafından yayımlanan son kampanya ile birlikte Nisan ayına özel büyük fırsat Ankaralılar için de duyuruldu. Buna göre yapılacak olan harcamalara özel toplamda 6 bin TL para iadesinin yapılacağı ifade edildi.
Ankara'daki araç kullanıcıları için müjde! Bugünden itibaren geçerli olacağı duyuruldu Ankara'daki araç kullanıcıları için müjde! Bugünden itibaren geçerli olacağı duyuruldu Trafiğin belirli koşullarda kesintisiz ilerleyişini devam etmek için çeşitli uygulamalar konuluyor. Bu uygulamalara uymayan kullanıcılara ise ceza uygulanıyor.
Ankaralılara 31 Mart uyarısı geldi! O kişiler seçim günü tam 300 TL para cezası ödeyebilir Ankaralılara 31 Mart uyarısı geldi! O kişiler seçim günü tam 300 TL para cezası ödeyebilir Yarın gerçekleştirilecek olan yerel seçimler hakkında Yüksek Seçim Kurulu tarafından verilen bilgilere göre vatandaşların oy vermeme durumunda para cezası ödeyebileceği ifade edildi.
Ankaralılar klimaları çalıştırmaya başlayın! Nisan ayında Haziran sıcağı geliyor Ankaralılar klimaları çalıştırmaya başlayın! Nisan ayında Haziran sıcağı geliyor Geçtiğimiz günlerde soğuk bir havaya sahne olan ve yer yer kar yağışlarının da yaşandığı Ankara yaz sıcaklarına hızlı bir giriş yaptı. Önümüzdeki hafta sıcaklıkların 30 derece sınırına yaklaşmasının beklenildiği öğrenildi.
Ankara'da o ilçede yaşayanlar dikkat! Emniyet Genel Müdürlüğü uyardı Ankara'da o ilçede yaşayanlar dikkat! Emniyet Genel Müdürlüğü uyardı Başkent'in geneli olduğu kadar ilçelerini de yakından ilgilendiren açıklamalar yapılabiliyor. Söz konusu açıklamaların erkenden yapılması ile vatandaşların erkenden bilgi sahibi olması amaçlanıyor.
Bayram tatiline gidecek Ankaralılar dikkat! Yola çıkacaklara lastik uyarısı geldi Bayram tatiline gidecek Ankaralılar dikkat! Yola çıkacaklara lastik uyarısı geldi Hem Ramazan bayramının yaklaşması hem de Pazar günü gerçekleştirilecek olan seçimlere kısa bir zaman kalmasının ardından vatandaşlar için uzmanlardan yola çıkmadan lastiklerini kontrol ettirmeleri gerektiği konusunda uyarı geldi.