Ankara Keşfet

MGM'den son dakika uyarısı geldi! Ankaralılar aman dikkat tehlikeyle karşı karşıyasınız MGM'den son dakika uyarısı geldi! Ankaralılar aman dikkat tehlikeyle karşı karşıyasınız Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 14 Nisan Pazar gününe ait hava durumu verilerini açıkladı. Yurt genelinde mevsim normalleri üzerinde seyreden sıcaklıkların artmaya devam edeceği beklenirken bazı iller için ise gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yapıldı. İç Anadolu'da kuvvetli rüzgar beklenirken verilen uyarıları Haberankara.com okurları için derledik.
Ankaralılar dikkat son 4 gün kaldı! Turistik Doğu Ekspresi için yolculuk başlıyor Ankaralılar dikkat son 4 gün kaldı! Turistik Doğu Ekspresi için yolculuk başlıyor Bakanlık tarafından yapılan açıklamalarda Ankara - Tatvan arasında yapılacak olan Turistik Doğu Ekspresi için bilet satışları başlamıştı. Yolculuk için sayılı gün kaldı.
Ankaralılar dikkat! Ücretsiz doğalgaz desteğinin ne zaman biteceği belli oldu! Ankaralılar dikkat! Ücretsiz doğalgaz desteğinin ne zaman biteceği belli oldu! Geçtiğimiz yıl Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından duyurulan ücretsiz 25 metreküp doğalgaz kampanyası için beklenen dönem geldi. Ücretsiz bir şekilde yakıt desteği almak isteyenler için beklenen gün yaklaşıyor.
Ankara'dan bir şehre daha hızlı tren ile gidilecek! Başkent halkı o ile akacak! Ankara'dan bir şehre daha hızlı tren ile gidilecek! Başkent halkı o ile akacak! Türkiye'nin önemli şehirlerinin birbirleri arasındaki bağı kuvvetlendirecek adımlar atılmaya devam ediliyor. Bu kapsamda öncelik verilen alanlardan birisi kısa sürede ulaşım imkanı sağlayan hızlı trenler oldu.
Ankaralılar dikkat! Bayram sonrası ATM'lerden artık o paraları çekemeyebilirsiniz Ankaralılar dikkat! Bayram sonrası ATM'lerden artık o paraları çekemeyebilirsiniz Değişmesi beklenen sistem ile birlikte artık ATM'lerde belirli paraların çekilmesinin son bulabileceği ifade edildi. Buna göre gelen iddialara göre yeni düzenlemenin bayramdan sonra başlayabileceği belirtildi.
Bakan Uraloğlu paylaştı! Ankara'dan başlayacak yeni tren seferleri için geri sayım başladı Bakan Uraloğlu paylaştı! Ankara'dan başlayacak yeni tren seferleri için geri sayım başladı Günlerdir seyahat seven vatandaşların başlamasını beklediği iki yeni tren seferinin başlamasına çok az bir zaman kaldı. Konu ile ilgili Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu bir bilgilendirme paylaşımı yayınladı.
Ankara'nın o ilçesinde çiftçilere destek duyurusu yapıldı! Sadece 2 gün sürecek Ankara'nın o ilçesinde çiftçilere destek duyurusu yapıldı! Sadece 2 gün sürecek Şehir hayatında esnaf ve işletmelere verilen destek kadar kırsal kesimde bulunan çiftçilere de çeşitli konularda destekler sağlanıyor. Ekonominin ilerlemesinde önemli payı olan çiftçiler destek hizmetlerinden yararlanıyor.
Ankara'nın o ilçesinde doğan bebekler için müjde! Ücretsiz destek veriliyor Ankara'nın o ilçesinde doğan bebekler için müjde! Ücretsiz destek veriliyor Aileler için hayatta yaşayabilecekleri en büyük mutluluklar arasında yeni doğan evlatlarını kucaklarına almak yatıyor. Bu mutluluğu yaşayan ebeveynlere çeşitli yerlerden yardımlar sağlanıyor.
Bayramın ilk gününde o ilçede yaşayanlara kötü haber! Kritik kesinti az önce başladı13.30'a kadar kullanılamayacak Bayramın ilk gününde o ilçede yaşayanlara kötü haber! Kritik kesinti az önce başladı13.30'a kadar kullanılamayacak Ankara'da yaşayan vatandaşların özellikle hafta sonu çeşitli kesintiler nedeniyle mağduriyetlerinin önüne geçmek için duyurular yapılıyor. ASKİ'den Ankara'da yaşayanlar için bir son dakika açıklaması geldi. Bayramın ilk günü olması sebebiyle bir ilçede kesinti uyarısı yapılırken detaylar da belli oldu.
Ankaralılar açık havanın tadını burada çıkarıyor! Cebinizden tek kuruş para çıkmıyor bayram tatilinde akın akın gidilecek Ankaralılar açık havanın tadını burada çıkarıyor! Cebinizden tek kuruş para çıkmıyor bayram tatilinde akın akın gidilecek Başkent Ankara'nın gezi rotaları merak konusu olmaya devam ediyor. Havaların ısınması ve bayram tatilinin de başlaması ile beraber açık hava mekanlar vatandaşların gündeminde yer alıyor. Açık havanın tadını çıkarmak ve doyasıya eğlenmek, dinlenmek isteyenlerin adresi de belli oldu.
Ankaralılar bugün başladı! Bayram sonuna kadar 08.00 18.00'a arasında kullanabileceksiniz Ankaralılar bugün başladı! Bayram sonuna kadar 08.00 18.00'a arasında kullanabileceksiniz 9 günlük bayram tatilinin başlaması ile beraber belediyeler de hazırlıklarını tamamladı. Bayram tatilinde kent halkına kesintisiz hizmet vermek üzere bazı hizmetlerde değişikliğe gidildi. Bu çerçevede sabah 08.00 ile 18.00'a kadar kullanılabilecek bir ulaşım hizmeti daha duyuruldu.
Ankara’nın En İyi 14 Meyhanesi Ankara’nın En İyi 14 Meyhanesi Meyhane kültürü denildiği andan itibaren herkesin aklına Ankara’nın en iyi meyhaneleri geliyor. Deneyimler, eğlence anlayışı, beklenti ve daha birçok kritere göre tüm Ankaralılar için en iyi meyhane değişebilir. Ancak bazı meyhaneler herkes tarafından beğenilmiş ve kabul edilmiş.