Ankara Keşfet

Ankara Valiliği alarm verdi! 3 gün boyunca o saatler arasında dışarı çıkmayın Ankara Valiliği alarm verdi! 3 gün boyunca o saatler arasında dışarı çıkmayın MGM tarafından yayımlanan hava durumu raporları yenilenmeye devam ediyor. MGM'nin hava durumu raporu yeni haftada güncellenirken Ankara Valiliği tarafından tarih ve saat verilerek bir son dakika uyarısına yer verildi.
Ankaralılar şehirdeki tarihi yakından görecek! Şantiye miras gezileri başlıyor! Ankaralılar şehirdeki tarihi yakından görecek! Şantiye miras gezileri başlıyor Ankara Türkiye Cumhuriyeti dönemi olduğu kadar, yer aldığı toprakların zengin geçmişini bünyesinde barındırıyor. Kentin binlerce yıla meydan okuyan tarihi eserleri çeşitli bakımlardan geçiyor.
Ankara'nın Sümela Manastırı ziyaretçilerini bekliyor! Gizemli alan başkentin o ilçesinde yer alıyor! Ankara'nın Sümela Manastırı ziyaretçilerini bekliyor! Gizemli alan başkentin o ilçesinde yer alıyor! Karadeniz'in ünlü turizm merkezlerinden Trabzon'da en çok ziyaret edilen yerler arasında Sümela manastırı bulunuyor. Başkent Ankara'da da bu yere çok benzeyen bir alan bulunduğu öğrenildi.
Milyonlarca Ankaralıya müjde! 14 saat olan seyahat süresi 3 saat 30 dakikaya inecek Milyonlarca Ankaralıya müjde! 14 saat olan seyahat süresi 3 saat 30 dakikaya inecek Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılan yeni açıklama ile birlikte üzerinde çalışılan Yüksek Hızlı Tren projesi ile Ankara ile İzmir arasındaki seyahat süresinin 3 saat 30 dakikaya düşeceği ifade edildi.
Ankara'da fırtına ve yağış tekrarlanacak mı? Ankara pazar hava durumu nasıl olacak Ankara'da fırtına ve yağış tekrarlanacak mı? Ankara pazar hava durumu nasıl olacak Ankara son zamanların en zor hava durumunun yaşandığı günlerden birisini geride bıraktı. Bir çok yerde çatılar ve minareler uçarken maddi zararlı kazalarda meydana geldi.
Ankaralılar paranızı hazırlayın! Mayıs'ta elektrik ve doğalgaza zam konusu karara bağlandı Ankaralılar paranızı hazırlayın! Mayıs'ta elektrik ve doğalgaza zam konusu karara bağlandı Günlük hayatta en çok kullanılan temel ihtiyaçlardan olan elektrik ve doğalgaz fiyatlandırmasındaki artış vatandaşları tedirgin ediyordu. Bu kapsamda önümüzdeki ay için bir zam olup olmayacağı belli oldu.
Milyonlarca Ankaralı emekliye müjde! Emekli maaşlarına özel düzenleme yapılacağı açıklandı Milyonlarca Ankaralı emekliye müjde! Emekli maaşlarına özel düzenleme yapılacağı açıklandı Geçtiğimiz günlerde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın emekli maaşlarına ara zam olmayacak sözleri gündem olmuştu. Hayal kırıklığına uğrayan emeklilerin yüzü yapılan açıklama ile yeniden güldü.
Ankara'ya yağmur geri geliyor! Açıklama yapıldı Ankara'ya yağmur geri geliyor! Açıklama yapıldı Nisan ayının yarısından fazlasını geride bırakan Başkentte havaların sıcaklığı her geçen gün artıyordu. Güneşli günlere iyice alışan Ankara halkı için uyarı geldi.
Ankaralılar dikkat! Sağlık Bakanı Koca açıkladı: MHRS Randevu sisteminde yeni dönem başlıyor Ankaralılar dikkat! Sağlık Bakanı Koca açıkladı: MHRS Randevu sisteminde yeni dönem başlıyor Ülkemizde bir çok vatandaş sağlık sorunlarını giderebilmek adına hastanelere gitmek istediklerini fakat randevu bulamadıklarını söylüyor. Bu konuda harekete geçen Sağlık Bakanlığı alacağı tedbirleri açıkladı.
Milyonlarca Ankaralı emekliyi ilgilendiriyor! Emekli kart ile destek ödemeleri resmen başlayacak Milyonlarca Ankaralı emekliyi ilgilendiriyor! Emekli kart ile destek ödemeleri resmen başlayacak Emekli vatandaşlar için yapılması beklenen destek ödemeleri hakkında sık sık açıklamaların gündeme gelmesinin ardından Emekli Kart gelişmesi duyuruldu.
Ankara'da yaşayanlar bu açıklamayı kaçırmayın! 400 bin TL hibe desteği sizi kapsıyor olabilir Ankara'da yaşayanlar bu açıklamayı kaçırmayın! 400 bin TL hibe desteği sizi kapsıyor olabilir Hükümet kurumlarından ve yerel yönetimlerden dönem dönem vatandaşların maddi olarak rahatlaması adına hibe destekleri veriliyor. Bu kapsamda son açıklama Bakan Işıkhan'dan geldi.
Ankara'da çiftçiler için harekete geçildi! Hibe desteği verilecek Ankara'da çiftçiler için harekete geçildi! Hibe desteği verilecek Şehir hayatının verimliliğinin artması kadar kırsalında desteklenmesi konusunda çalışmalarını yürüten ABB yönetimi çiftçilere önemli bir destekte bulunacağını açıkladı. Başkentli çiftçilerde bu durumun ne olduğunu araştırmaya başladı.