Ziraat Bankası Ankara'da 742.500 TL'ye 365 m2 bahçeli müstakil ev satıyor!

Ankara'da 2+1 daire fiyatına Ziraat Bankası 365 m2 bahçeli müstakil ev satışını yapacağı açıkladı.

Ziraat Bankası Ankara'da 742.500 TL'ye 365 m2 bahçeli müstakil ev satıyor!

Türkiye'nin dev bankası Ziraat Bankası'ndan satılık müstakil evler yoğun ilgi görmeye devam ederken bu ilanlardan biri de Ziraat Bankası tarafından yayımlandı. Yayımlanan ilan kapsamında Ankara Polatlı'da yer alan 365 m2 büyüklüğe sahip olan bahçeli müstakil evin ihale yöntemiyle satılacağı ilan edildi.

Çeşitli nedenlerle mülkiyeti Ziraat Bankası'na geçen konut, arsa, işyeri, tarla, dükkan, depo gibi taşınmazların satışları tüm hızı ile devam ederken Ankara il sınırları içerisinde yer alan çok sayıda taşınmazda satışa sunuldu. Bunlardan biri de Ankara'nın Polatlı ilçesinde yer alan müstakil ev için verildi. Konutun satış fiyatı 742 bin 500 TL olarak belirlenirken konuta teklif vermek isteyenler için teminat bedeli ise 44 bin 550 TL olarak belirlendi.

ZİRAAT BANKASI İCRALIK EVLER SATIŞA ÇIKTI!

Kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamada ihale yöntemiyle satış yapılacağı ilan edildi. Yapılan açıklamada “1.651,83 M² Yüzölçümlü Alan Üzerinde Yasal Evrakı Olmayan Toplam 365 M² Alanlı Muhtelif Yapılar Bulunan Arsa Nitelikli Gayrimenkul (Bu gayrimenkulümüz, sadece peşin ödeme yapılarak satın alınabilecektir. Ancak, kredi kullanmak suretiyle alınması durumu da peşin olarak kabul edilir.)” ifadelerine yer verildi.

Ziraat Bankası Ankara'da 742.500 TL'ye 365 m2 bahçeli müstakil ev satıyor!

Söz konusu konutun satışı için teklif vermek isteyen Ankaralılar Ziraat Bankası intengo resmi sitesi üzerinden teklif verecek. 365 m2 büyüklüğe sahip olan müstakil ev için nakit birikimi olmayan kişiler isterlerse Ziraat Bankası üzerinden konut kredisi çekebilecekler. Yüzde 20 peşinat veren kişiler geri kalan tutar için 120 ay vadeli konut kredisi çekerek ödemelerini taksitle yapabilecekler. Konut satışı sadece Ziraat Bankası resmi sitesi üzerinden kabul edilecek ve teklif vermek isteyen kişilerin ilk olarak en yakın şubeye giderek teminat tutarını yatarak siteye giriş için kullanıcı adı ve şifresi alması gerekecek.

SONRAKİ HABER