Yeni yıl hediyesi alacak Ankaralılar mutlaka uğrasın! Kadınların el emekleri satışa çıktı evinize çok yakışacak

Ankara'daki belediyeler meslek edindirme programları ile kadın istihdamına katkı sağlamayı sürdürüyor. Bu çerçevede BELMEK kursiyerlerinin el emeklerini yeni yıla özel satışa sunan belediyeden detaylı açıklama geldi. Kadınların el emeği göz nuru ürünleri vatandaşın beğenisine sunuldu.

Yeni yıl hediyesi alacak Ankaralılar mutlaka uğrasın! Kadınların el emekleri satışa çıktı evinize çok yakışacak

Başkent Ankara'da kadınların istihdamı ve ekonomik gelir sağlaması için çabalar sürüyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Meslek Edindirme Kurslarına (BELMEK) katılan ve el becerilerini geliştiren kursiyerlerin ürettiği el emeği ürünler, yeni yılda sevdiklerine hediye almak isteyenler için farklı alternatifler sunuyor.

Kadın istihdamına katkı sağlamayı sürdüren ABB, bu kez kadınların el emeği ürünlerini satışa çıkardı. BELMEK kursiyerleri tarafından üretilen el emeği tasarım ürünleri yeni yılda da sevdiklerine hediye almak isteyenler için farklı alternatifler sunuyor.

BELMEK KURSİYERLERİNİN EL EMEĞİ ÜRÜNLERİ HEDİYE ALMAK İSTEYENLERE FARKLILIKLAR SUNUYOR

Pek çok kategoride birçok ürünün yer aldığı koleksiyonlar, Başkent Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi aracılığıyla Gökkuşağı Kamu Pazarı ile Zafer Çarşısı içerisinde bulunan satış mağazalarından ve online olarak ‘www.baskentkadingirisimi.com‘ adresinde satışa sunuluyor.

Yeni yıl hediyesi alacak Ankaralılar mutlaka uğrasın! Kadınların el emekleri satışa çıktı evinize çok yakışacak - Resim : 2

Yılbaşı yaklaşırken, sevdiklerine sıra dışı ve anlamlı hediyeler seçmek isteyenler el yapımı takılar, ev dekorasyon ürünleri, yağlı boya tabloları ve daha birçok farklı kategoride benzersiz ürünleri satış mağazalarından ve online olarak temin edebiliyor. Özel tasarımlar ve hediyelikleri satın alanlar, Başkentli kadınların ekonomisine ve istihdamına da katkı sağlamış oluyor.

Yeni yıl hediyesi alacak Ankaralılar mutlaka uğrasın! Kadınların el emekleri satışa çıktı evinize çok yakışacak - Resim : 3

Kendilerini, el yeteneklerini geliştiren ve ürettikleri ürünleri satarak kendi becerilerini sergileme fırsatı da bulan kadınların ürünleri Başkent Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi aracılığıyla satılıyor.

Yeni yıl hediyesi alacak Ankaralılar mutlaka uğrasın! Kadınların el emekleri satışa çıktı evinize çok yakışacak - Resim : 4

Kooperatif her ayın ilk çarşamba gününü ürün toplama günü olarak belirlemiş olup, ürününün satılmasını isteyen kursiyer ürün toplama komisyonuna ürününü teslim ediyor, kayıt ve barkodlama işleminden sonra satış mağazalarında sergilenen ürün satıldıktan sonra kursiyerin hesabına parası aktarılmış oluyor.

Yeni yıl hediyesi alacak Ankaralılar mutlaka uğrasın! Kadınların el emekleri satışa çıktı evinize çok yakışacak - Resim : 5

Bu çerçevede farklı kategorilerde el emeği ürünleri satın almak, yeni yılda hediyeleşmek isterseniz ‘www.baskentkadingirisimi.com‘ adresini de ziyaret ederek satışta olan ürünleri görebilirsiniz.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER