Sincan, Altındağ ve Yenimahalle'de oturan Ankaralılar dikkat! Kesinti başladı

Ankara şehrinde yaşayan vatandaşlar için hayati bir açıklama yapıldı. Söz konusu açıklamanın ardından Ankara'nın 3 önemli ilçesinde oturan vatandaşlar ne yapacaklarını düşünmeye başladı.

Sincan, Altındağ ve Yenimahalle'de oturan Ankaralılar dikkat! Kesinti başladı

Başkent Ankara'da gün içinde yetkili kurumlar tarafından bazı konularda zorunlu çalışmalar yapılıyor. Bu çalışmalardan dolayı ise milyonlarca Ankaralıları günlük hayatlarını devam ettirme konusunda sıkıntılar yaşıyor.

BU 3 İLÇEDE OTURANLAR DİKKAT

Günlük hayatta olmazsa olmazlardan olan elektrik ile ilgili Ankaralıları yakından ilgilendiren önemli açıklamanın kaynağı Başkent EDAŞ oldu. Söz konusu kurumun resmi internet sitesi üzerinden şehir genelinde yer alan belirli yerleşim yerlerinde yaşanan elektrik kesintileri planlı ya da plansız çalışma olarak görülebiliyor. Bu kapsamda Ankara'nın 3 önemli ilçesi olan Sincan, Altındağ ve Yenimahalle'de anlık arıza olarak nitelendirilen çalışmalar yapıldığı bildirildi.

BİLGİLENDİRMELER YAPILIYOR

Evlerinde oturan ve iş yerlerinde mesleklerini yapan Ankaralılar ise ilgili kurumun önceden yapacağı çalışma hakkında resmi internet sitelerini ziyaret ederek bilgi alıyor. İşlerini kesintilere göre ayarlayan ve saati geldiğinde elektrik kesintisinin sebebinin ne olduğunu anlayan vatandaşlar ise bilgilendirme hizmetlerinden memnun olduğunu ifade ediyor. Ankaralılar elektrik haricinde su kesintilerini de Ankara ASKİ Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesi üzerinden görebiliyor.

SİNCAN ALTINDAĞ VE YENİMAHALLE ELEKTRİK KESİNTİSİ

Bu ilçede oturan vatandaşlar ise bulundukları ilçede elektrik kesintisi olacağı haberinin ardından kendi ilçelerinde son durumun ne olduğunu araştırmaya başladı. Yapılan araştırmanın ardından ilçelerdeki kesintilerin hangi bölgeleri kapsadığı öğrenildi.

Sincan Elektrik Kesintisi

Sincan, Altındağ ve Yenimahalle'de oturan Ankaralılar dikkat! Kesinti başladı

Altındağ Elektrik Kesintisi

Sincan, Altındağ ve Yenimahalle'de oturan Ankaralılar dikkat! Kesinti başladı - Resim : 2

Yenimahalle Elektrik Kesintisi

Sincan, Altındağ ve Yenimahalle'de oturan Ankaralılar dikkat! Kesinti başladı - Resim : 3

Ankara'nın diğer ilçelerinde yaşayan vatandaşlarda bulundukları lokalde meydana gelecek planlı elektrik kesintilerini ya da ani olarak gelişen çalışmalardan dolayı yaşanan kesintileri öğrenebiliyor. Nedeni bilinmeyen bir kesinti yaşayan Ankaralılar ilgili birimler ile irtibata geçiyor.

SONRAKİ HABER