Sadece Ankaralı emeklilere özel! Emeklilere 1000 TL Para desteği yardımı

Milyonlarca emekli vatandaş vatandaş maaşlarına yapılan zamlara rağmen geçim sıkıntısı yaşamaya devam ettiklerini ifade ediyor. Bu kapsamda emekli gelirinden başka geliri olmayan ya da da özel sebepleri bulunan vatandaşlara çeşitli yardımlar yapılıyor.

Sadece Ankaralı emeklilere özel! Emeklilere 1000 TL Para desteği yardımı

Yüksek enflasyon ve günlük yaşamda bir çok konuda artan pahalılık vatandaşların zor günler geçirmesine sebep oluyor. Ekonominin daha iyi bir görünüme kavuşturulması adına çeşitli adımlar atılırken, üst üste gelen zamlardan etkilendiklerini ifade eden vatandaşlar şartlarının iyileştirilmesini istiyor.

Ankara'da yaşayan emekliler için müjdeli haber ise geçtiğimiz dönemde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş tarafından verilmiş ve para desteği yapılacağı açıklamıştı. Bir nebze olsun emeklileri rahatlatmak ve yanlarında olunduğunu hissettiren bu hareket ise büyük takdir toplamıştı

1000 TL ÖDEME YAPILIYOR

Geçtiğimiz aylarda başlatılan yardım ödemesinde zorlu ekonomik şartlarda maaş alan emekliler sevindirilmeye devam ediliyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi şehirde yaşayan ve düşük maaş alan emeklilere 1000 TL destek ödemesi yapıldığı ifade edildi. Söz konusu yardımı alma şartı taşıyan vatandaşlar https://sosyalhizmetler.ankara.bel.tr adresinden başvuru yaparak yardımlarını almaya devam ediyor. İlerleyen dönemlerde de emekliler ve ihtiyaç sahiplerine yönelik Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yardımlar yapılması bekleniyor.

ET VE DOĞALGAZ İÇİN DE YARDIMLAR YAPILIYOR

ABB Başkanı Yavaş ramazan ayında uygun et satışı, et ve doğalgaz için destek ödemesi gibi yardımları ile de adından söz ettirmişti. Başkan Yavaş şehirdeki vatandaşların zor şartlar alında işlerinin kolaylaştırılması için çalıştıklarını ifade etti.

SONRAKİ HABER