Rüyadaymış gibi hissettiren lavanta bahçesi Ankara’nın o ilçesinde de var! Gelenler görsel bir şölen yaşıyor!

Türkiye’de lavanta bahçesi denildiğinde akla ilk olarak Isparta gelse de son yıllarda Ankara da çeşitli ilçelerinde bu eksiği doldurmaya başladı. Ankara’da rüyadaymış gibi hissettiren bir başka lavanta bahçesi de Mamak’ta açıldı.

Rüyadaymış gibi hissettiren lavanta bahçesi Ankara’nın o ilçesinde de var! Adeta görsel şölen!

Keçiören ve Nallıhan gibi ilçelerden sonra başkentte lavanta bahçelerinin büyüsü ve güzelliği diğer ilçelere de yayılmaya devam ediyor. Bu ilçelerden biri de Mamak oldu. Mamak Belediyesi tarafından hayata geçirilen Lavanta Bahçesi hem tarıma destekte bulunuyor hem de ziyaretçilerin hoşça vakit geçirmesine olanak tanıyor.

Ankara’nın Mamak ilçesindeki Gökçeyurt Mahallesi’nde bulunan Lavanta Bahçesi’ne gelen ziyaretçiler görsel bir şölen yaşıyor. Rüyadaymış gibi hissettiren bahçede dolaşan Ankaralılar burada ister hafta sonu için keyifli bir alternatif etkinlik oluşturabilirken isterse de özel alanlarda fotoğraf çektirebiliyorlar. Özellikle fotoğraf çekim alanları yeni evlenecek çiftlerin en sık uğradığı yerlerden biri oluyor.

EVLİLİK COŞKUSU VE MİS GİBİ KOKAN LAVANTALAR

Rüyadaymış gibi hissettiren lavanta bahçesi Ankara’nın o ilçesinde de var! Gelenler görsel bir şölen yaşıyor!

Mamak’ın Gökçeyurt Mahallesi’nde bulunan Lavanta Bahçesi, doğa severler için mis gibi kokan lavantalarla dolu keyifli bir gezi vadederken aynı zamanda nikah törenleri ve akabinde gerçekleşen fotoğraf çekimleriyle ziyaretçilerin cazip merkezlerinden biri haline geliyor. Mor çiçeklerin yaydığı hoş kokular eşliğinde yapılan yürüyüşler, ziyaretçilere doğanın içinde bir rahatlama ve yenilenme fırsatı sunarken, fotoğraf meraklılarının da vazgeçilmez alanlarından birisi.

GİRİŞLER ÜCRETSİZ

Rüyadaymış gibi hissettiren lavanta bahçesi Ankara’nın o ilçesinde de var! Gelenler görsel bir şölen yaşıyor! - Resim : 2

Mamak’taki Lavanta Bahçesi şehrin gürültüsünden uzaklaşan Ankaralıların mutlaka uğraması gereken yerlerden biri. Mor tarlaların göz kamaştırdığı doğal cennet, unutulmaz anlar yaşamaları için ziyaretçilerini bekliyor.

Mamak’taki Lavanta Bahçesi’ne ise girişler tamamen ücretsiz.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER