Ramazan pidesi için fiyat belli oldu! Ankara'da Ramazan Pidesi fiyatı bu sene cep yakacak

Ramazan ayının yaklaşması ile beraber vatandaşların en çok merak ettiği sorulardan birisi olan Ramazan Pidesi fiyatı belli oldu. İstanbul ve Ankara için pidenin fiyatı açıklandı.

Ramazan pidesi için fiyat belli oldu! Ankara'da Ramazan Pidesi fiyatı bu sene cep yakacak

İslam dünyası için önemli bir dönem olan Ramazan ayının başlamasına artık çok az bir zaman kaldı. Bu sene 11 Mart'ta ilk iftarını yapacak vatandaşlar hazırlıklarını yapmaya başlarken akıllarda yer edinen sorulardan birisi Ramazan pidesinin bu sene kaç liradan satılacağı şeklinde oldu.

Her sene Ramazan ayı denince akla ilk gelen ürünlerden olan ve toplumun her kesiminden vatandaşların severek tükettiği Ramazan pidesi ile ilgili beklenen açıklama geldi. Geçtiğimiz yıl 10 TL olarak satışa sunulan Ramazan Pidesinde bu sene fiyat bir kez daha arttı. Vatandaşların beklediği fiyat açıklamasını Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı yaptı.

ANKARA'DA RAMAZAN PİDESİNİN FİYATI BELLİ OLDU

Yaşanan zamlar ve enflasyondan dolayı fiyat artışına gidilen ramazan pidesinin İstanbul ve Ankara'daki fiyatı resmi olarak açıklandı. Konu ile ilgili konuşan Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, pidenin kilogram fiyatının bu sene 60 lira olacağını ifade etti.

Bu sene Ramazan Pidesinin kaç TL olacağını açıklayan Balcı, İstanbul ve Ankara'da Ramazan pidesinin 250 gramı 15 liradan, 300 gramının ise 18 liradan satışa sunulacağını duyurdu. Ramazan Pidesinin 2024 yılı fiyatının açıklanması kısa sürede gündem oldu. Vatandaşlar açıklanan fiyatlardan Ramazan ayı boyunca Ramazan pidesi alabilecekler.

SONRAKİ HABER