O ilçede yaşayan Ankaralılar yaşadı! Kolay yoldan ev sahibi olma fırsatı ayağınıza geldi!

Ankaralılar için müjdeli haber ABB yönetimi tarafından geldi. Yapılan haber ile ilgili araştırma yapan Ankara halkı o günü beklemeye başladı.

O ilçede yaşayan Ankaralılar yaşadı! Kolay yoldan ev sahibi olma fırsatı ayağınıza geldi

Başta Ankara olmak üzere Türkiye genelinde çeşitli kamu kurum ve kuruluşları tarafından belirli zamanlarda önemli duyurular yapılıyor. Ankara geneli içinde ABB sosyal medya hesaplarından vatandaşları bilgilendiren paylaşımlar yapılmaya devam ediliyor.

VATANDAŞLAR 4 MART GÜNÜNÜ BEKLEMEYE BAŞLADI

Bu kapsamda Ankara Büyükşehir Belediyesi şehirde ikamet eden vatandaşlar için sosyal medya hesapları aracılığı ile bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada özellikle bir ilçede yaşayan vatandaşlar ayrı olarak heyecanlandı. ABB tarafından yapılan açıklama Mamak ilçesi için oldu. Açıklamada 4 Mart günü işaret edildi.

Ankara'nın Merkez ilçelerinden olan ve ilçe genelinde yaşanabilecek gelişmelerin pek çok yere etki edebilecek olmasından dolayı dikkatlerin üzerinde olduğu Mamak ilçesinde önemli bir etkinlik gerçekleştirileceği ifade edildi. Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili yapılacak etkinliğin sonucunda yüzlerce konutun yeni sahiplerine teslim edileceği açıklandı.

O ilçede yaşayan Ankaralılar yaşadı! Kolay yoldan ev sahibi olma fırsatı ayağınıza geldi!

TOPLAM 342 KONUT

Söz konusu paylaşımda “Derbent Mahallesi 5. Etapta kalan 52117 ada 1 parselde 6 adet 80 m², 19 adet 120 m², Derbent Mahallesi 52681 ada 1 no’lu parselde zemin katlarda bulunan 5 adet ve Dutluk Mahallesi 7. Etapta kalan 52257 ada 4 parselde bulunan 312 adet olmak üzere toplam 342 adet konutun hak sahipleri Başkanımız Sn. Mansur Yavaş'ın katılımı ile noter huzurunda çekilecek kurayla belirlenecektir” denildi.

Eski konutların yıkılıp yerinde daha sağlam binaların inşa edilmesi memnuniyet ile karşılandı. Mamaklılar 4 Mart günü gerçekleştirilecek kura çekimini beklemeye başladı.

SONRAKİ HABER