Milyonlarca Ankaralıya et ve kıyma müjdesi! Paranız cebinizde kalacak

Ramazan ayının başlamasına artık sadece bir kaç gün kala Ankara'da yaşayan vatandaşlara özel sevindirici bir haber geldi. Haber sonrasında ise başkentte yaşayanlar et ve kıyma alıp tüketmek için hazırlıklara başladı.

Milyonlarca Ankaralıya et ve kıyma müjdesi! Paranız cebinizde kalacak

İnsanlığın en önemli besin maddelerinden birisi olarak gösterilen kırmızı et ile ilgili Ankaralıların yüzlerini güldürecek bir haber geldi. Söz konusu karar resmi olarak Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı birimler tarafından yapıldı.

ABB'DEN RAMAZAN AYINA ÖZEL ET FİYATI

Son yıllarda hayvancılığın çok yoğun olarak sürdürülen bir ülke olmasına rağmen başka etkenlerden dolayı et fiyatlarının çok yüksek seyrettiği ülkemizde vatandaşların ucuz fiyata et yemesi adına önemli bir karar alındı. 11 Mart günü ilk iftarını yapacak olan Ankara'daki vatandaşlar dahil olmak üzere tüm şehir sakinlerinin Ramazan ayı boyunca uygun ücretler karşılığında et ve et ürünleri satın alması için ABB yönetimi önemli bir duyuru yaptı.

Milyonlarca Ankaralıya et ve kıyma müjdesi! Paranız cebinizde kalacak

Yapılan duyuruya göre Ramazan ayı boyunca Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden vatandaşlara uygun fiyatlı et ve kıyma satışı gerçekleştirilecek. Yüzde yüz yerli besiden elde edilecek et ile Ankara çiftçisine de destek verilmiş olacak. ABB'nin Ramazan ayı boyunca saat 10:00- 17:00 aralığında satacakları etin fiyatı ise şu şekilde oldu;

EKO Kıyma 1KG: 369 TL

EKO Kuşbaşı 1 KG: 379 TL

Dana Sucuk 1 KG: 309 TL

VATANDAŞLARIN TEMENNİSİ AYNI OLDU

Yapılan bu fiyatlandırmanın ardından normalden daha uygun fiyatlı bir alışveriş yapacak ve günlük hayatta fazladan ete verdiği paradan tasarruf edecek Ankaralılar ise emeği geçenlere teşekkür etti. Ülke genelindeki tüm vatandaşların temennisi ise et fiyatlarının yılın her döneminde uygun fiyattan satılması şeklinde oldu.

SONRAKİ HABER