Metro kullanan Ankaralılar aman dikkat! EGO duyurdu hareket ve bitiş noktası değişti

EGO Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika açıklaması ile metronun hareket ve bitiş noktasının değiştirildiği açıklandı. Yeni güzergah açıklandı.

Metro kullanan Ankaralılar aman dikkat! EGO duyurdu hareket ve bitiş noktası değişti

Ankara'da nüfus büyük bir hızla artmaya devam ederken yaşanan artış toplu taşımada da yoğunluk yaşanmasına neden olmuştu. Ankara Büyükşehir Belediyesi yaşanan sorunları çözmek adına düzenlemelerde bulunmaya devam ederken EGO tarafından metro hattı güzergahında yeni düzenlemeye gidildiği açıklandı.

KORU METRO İSTASYONU - TEMELLİ HATTINDA HAREKET VE BİTİŞ NOKTASI DEĞİŞTİ!

EGO tarafından 591 KORU METRO İSTASYONU-TEMELLİ ve 591-1 KORU METRO İSTASYONU-TEMELLİ hatlarımızın hareket ve bitiş noktasının Ümitköy Metro İstasyonu olarak revize edilmesi hakkında açıklama yapıldı.

Yapılan açıklamada "Vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda 591 KORU METRO İSTASYONU-TEMELLİ ve 591-1 KORU METRO İSTASYONU-TEMELLİ hatlarımızın hareket ve bitiş noktasının Ümitköy Metro İstasyonu olarak revize edilmesi ile ilgili gerekli işlemlerin tamamlanmasının ardından 591 ve 591-1 numaralı hatlarımızın hareket ve bitiş noktası Ümitköy Metro İstasyonu olarak güncellenecektir. Semt Sakinlerine Duyurulur." denilerek yeni hareket ve bitiş noktası hakkında metroyu kullanan vatandaşlar bilgilendirildi.

Bundan sonra EGO tarafından yeni bir açıklama yapılana kadar artık 591 Koru Metro İstasyonu ile Temelli ile 591-1 numaralı hattının hareket ve bitiş noktasının artık Ümitköy metro istasyonu olarak kullanılacağı duyuruldu. Bu metro hattını kullanan vatandaşların artık buna göre ulaşımlarını gerçekleştirmeleri istendi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER