Karavan tatili yapmak isteyen Ankaralılar için en iyi rotalar! Tatilcilerin gözdesi olacak

Havaların soğuması ve kış mevsiminin gelmesi ile birlikte tatil rotası belirlemek isteyenlerin araştırmaları başladı. Kış tatili yapmak isteyen pek çok vatandaş son dönemin en popüler gezi şekli olan karavan tatilini tercih ederken gidilebilecek 6 rota da belli oldu.

Karavan tatili yapmak isteyen Ankaralılar için en iyi rotalar! Tatilcilerin gözdesi olacak

Kış turizmi ülkemiz için büyük bir önem taşıyor. Kış turizminde karavan tatilini tercih edenlerin araştırmaları artarken Ankara dışına çıkmak isteyenler de sorgulamalarına devam ediyor. Karavan tatili yapmak ve Ankara'dan uzaklaşmak için araştırmalarını sürdüren Haberankara.com okurları için en sevilen 6 rotayı derledik.

Türkiye’de tatil anlayışının merkezindeki karavan tatili, kışın da sıklıkla tercih edilirken tatilcilerin gözdesi olmaya devam ediyor. Bultenx'in haberine göre Türkiye’de karavancılar için kış rotası önerileri de belli oldu.

KARAVAN TATİLİ YAPMAK İSTEYENLER İÇİN TERCİH EDİLEN ROTALAR BELLİ OLDU

Son yıllarda popüler hale gelen karavan tatillerine olan ilgi devam ediyor. Doğaseverler durmaksızın seyahat etmek, yeni yerler keşfetmek, farklı deneyimler yaşamak için karavan tatillerini tercih ederken kışın karavan tatili yapmak isteyenler Türkiye’nin en çok tercih edilen rotalarını araştırmaya başladı. Karavan en güzel kış karavan tatili rotaları hakkında öneriler de belli oldu.

Karavan tatili yapmak isteyen Ankaralılar için en iyi rotalar! Tatilcilerin gözdesi olacak

AYVALIK - CUNDA

Karavanınızı Cunda’nın Ortunç Koyu’ndaki kamp alanlarından birine park edip, deniz manzarasının keyfini çıkarabilirsiniz.

ARTVİN BORÇKA - KARAGÖL

Borçka Karagöl’ün eşsiz doğasını, yaban hayatını ve kışın da açık olan Borçka Karagöl Tabiat Parkı’nı da ziyaret edebilirsiniz.

BURSA - ULUDAĞ

Türkiye’nin en önemli kayak merkezlerinden olan Uludağ, karavan tatili için de sıklıkla tercih ediliyor.

BOLU - YEDİGÖLLER

Karla kaplı yedi gölün etrafında karavanınızla konaklayabilir, doğanın sessizliğini dinleyebilir, göllerin fotoğraflarını çekebilirsiniz.

Karavan tatili yapmak isteyen Ankaralılar için en iyi rotalar! Tatilcilerin gözdesi olacak - Resim : 2

KASTAMONU ILGAZ

Ilgaz Dağı Milli Parkı’nın karavan tatili için doğa ile iç içe bir seçenek sunuyor. Karavanınızı Ilgaz Kayak Merkezi’ne yakın bir yere park edip, kayak yapmanın keyfini çıkarabilirsiniz.

NEVŞEHİR - KAPADOKYA

Beyaza bürünmüş peri bacaları üzerinde balona binebilirsiniz.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER