Her gün binlerce Ankaralı önünden geçiyor kimse dikkat etmiyor! Atıl haldeyken bakın ne hale gelmiş

Başkent Ankara'da toplu taşıma araçlarını kullanan milyonlarca vatandaşın her gün önünden geçip gittiği bir yer bulunuyor. Ankaralıların hayat telaşı içinde gözden kaçırdığı bir adresin daha yeniden hayata kazandırılması ile adeta sanatla hayat buldu. Pek çok Ankaralının gözden kaçırdığı sanatla hayat bulan adresi derledik.

Her gün binlerce Ankaralı önünden geçiyor kimse dikkat etmiyor! Atıl haldeyken bakın ne hale gelmiş

Tarihe tanıklık etmiş ve Türkiye'nin Başkenti olma unvanına sahip olan Ankara, bünyesinde neredeyse 6 milyon insanı barındırıyor. Tarihi, kültürü, yapıları ve lezzetleri ile Ankara, bir çok kültürü de içinde bulunduruyor. Sanat ve sanatsal faaliyetlerin son yıllarda arttığı Ankara'da her gün milyonlarca vatandaşın mutlaka uğradığı bir adres de bulunuyor. Bu adreste ise neredeyse kimsenin dikkat etmediği minicik bir sanat galerisi bulunuyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) tarafından yürütülen bir proje kapsamında her gün milyonlarca insanın geçip gittiği Kızılay Metro İstasyonu'nda bir sergi açıldığı öğrenildi. Haberankara.com okurları için detayları derlediğimiz haberimizde Ankara'nın saklı hazinesine ilişkin önemli bilgilere yer verdik.

KIZILAY METRO İSTASYONUNDAKİ SERGİYE BAKMADAN GEÇMEYİN

ABB Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı, uzunca bir süredir atıl ve bakımsız durumdayken kente kazandırılan yapıların çalışmalarının anlatıldığı bir sergi oluşturdu.

Her gün binlerce Ankaralı önünden geçiyor kimse dikkat etmiyor! Atıl haldeyken bakın ne hale gelmiş

Kızılay Metro İstasyonu’nda Başkentlilerle buluşan sergiye görenlerin ilgisi devam ederken bir yere yetişmeye çalışanlar da bu serginin yanından öylece gidiyor. Yaz aylarından beri kurulan sergilere ilginin devam etmesi üzerine farklı konular vatandaşlara sergilenmeye devam ediyor. Bu çerçevede Kızılay Metro İstasyonu'ndaki sergiye geçerken bakmayı unutmayın.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER