Hafta sonu kahvaltının tadını çıkarmak isteyen Ankaralılar dikkat! Ankara'nın en iyi börekçileri sıralandı işte mis gibi börekçiler

Ankaralılar güzel bir kahvaltı yapabilecekleri, dinlenerek kahvaltının tadını çıkarabilecekleri alanları araştırmaya devam ediyor. Özellikle hafta sonunu değerlendirmek ve leziz bir kahvaltı yapmak, mis kokulu börekleri taze taze yemek için araştırmalarına devam eden Ankaralılar için kentin en iyi 13 börekçisini derledik.

Hafta sonu kahvaltının tadını çıkarmak isteyen Ankaralılar dikkat! Ankara'nın en iyi börekçileri sıralandı işte mis gibi börekçiler

Ankaralıların damak çatlatan lezzetlere ulaşmak için araştırmaları devam ediyor. Tatilini dinlenerek geçirmek isteyenler bir değişiklik yapmak adına ya kahvaltı sofralarını şenlendiriyor ya da dışarda kahvaltı yapıyor. Anne eli değmiş gibi sıcacık ve mis kokulu börek yemek isteyenler ise en iyi börekçilerin listesini araştırmaya devam ediyor.

Ankara’nın en iyi börekçisi olarak tek bir mekân söylemek mümkün değildir. Bu durumun sebebi her insanın damak zevkinin ve beklentilerinin birbirinden farklı olmasıdır. Ancak, bazı börekçiler hem kaliteli servis hizmetleri hem de lezzetli ürünleri ile çoğunluk tarafında en iyi börekçi olarak nitelendirilmişlerdir. Buna ek olarak bazı börekçi işletmeleri de hem Ankara’nın en ucuz börekçisi hem de en iyi börekçisi olarak nitelendirilebilecek kadar kaliteli ve uygun fiyatlı işletmelerdir.

ANKARA'NIN EN İYİ BÖREKÇİLERİ BELLİ OLDU

Bahçeyayla

Bahçeyayla, sıcak atmosfere sahip olan çay bahçesi konseptindeki mekânları sevenler için ideal bir yerdir. Bahçeyayla, adından da anlaşılabileceği üzere hem bahçede hem de içeride müşterilerine hizmet veren bir çay bahçesidir. Bu çay bahçesinin en güzel özelliği, börek konusunda çok başarılı olmasıdır. Buna ek olarak Bahçeyayla’nın çöp şişi de çok meşhur olduğu için yemeniz önerilen lezzetlerden bir tanesidir.

Börek’s Kafe

Börek’s Kafe, Ankara Çankaya’da bulunan küçük bir kafedir. Bu kafenin en güzel özelliği börek ve değişik pide çeşitleri gibi yemekler konusunda çok başarılı olmasıdır. Börek’s Kafe’nin paket servis ve içeride servis hizmetleri de bulunduğu için dilerseniz leziz börek ve pideleri evinize sipariş edebilir ya da kafede oturarak yiyebilirsiniz.

Erciyes Börek

Erciyes Börek, Ankara Keçiören’de hizmet veren bir börekçi işletmesidir. Erciyes Börek, yalnızca börek çeşitleri konusunda değil baklava gibi şerbetli tatlılar ve zeytinyağlı dolma gibi değişik yemekler konusunda da beğeni toplamış bir işletmedir. Bu nedenlerden dolayı Erciyes Börek için Ankara’nın en iyi börekçisi diyebilmek mümkündür.

Hafta sonu kahvaltının tadını çıkarmak isteyen Ankaralılar dikkat! Ankara'nın en iyi börekçileri sıralandı işte mis gibi börekçiler

Faruk Güllüoğlu

Faruk Güllüoğlu, Türkiye'nin en önde gelen baklava ve börek üreticilerinden biridir. İşletme, 150 yılı aşkın bir süredir, geleneksel yöntemlerle üretim yaparak, lezzetli ve kaliteli ürünler sunmaktadır. İşletme, üretim sürecinde geleneksel yöntemleri modern teknolojiyle birleştirerek, yüksek kaliteli ürünler elde etmektedir. Ayrıca, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutarak, ürünlerini hijyenik koşullarda üretmekte ve sunmaktadır. Faruk Güllüoğlu, Ankara’da 7 ayrı şubesi ile farklı lokasyonlarda hizmet vermektedir.

Levent Börek

Levent Börek, Türkiye'de faaliyet gösteren bir börekçi zinciridir.İşletme, 1976 yılında İstanbul'da kurulmuştur ve o günden bu yana müşterilerine geleneksel lezzetler sunmaktadır. Levent Börek, Türk mutfağının en sevilen tatlarından biri olan böreği, modern ve yenilikçi bir yaklaşımla sunmaktadır. İşletme, geleneksel yöntemlerle üretim yaparak, ince yufkaların arasına döşenen malzemelerle müşterilerine lezzetli ve kaliteli ürünler sunmaktadır. Levent Börek'in menüsünde, etli, peynirli, patatesli, ıspanaklı ve kıymalı gibi çeşitli börek seçenekleri bulunmaktadır. Ayrıca, tatlı börekler ve poğaçalar da müşterilerin beğenisine sunulmaktadır. Levent Börek, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutarak, hijyenik koşullarda üretim yapmakta ve lezzetli, sağlıklı ve kaliteli ürünler sunmaktadır. Levent Börek, Ankara’da bulunan 10 adet şubesi ile Ankara’daki en büyük zincir börekçi işletmelerinden bir tanesidir.

Hafta sonu kahvaltının tadını çıkarmak isteyen Ankaralılar dikkat! Ankara'nın en iyi börekçileri sıralandı işte mis gibi börekçiler - Resim : 2

Sini Börek

Sini Börek, uzun yıllardır Ankara’da hizmet veren bir işletmedir. Sini Börek’in en güzel hizmetlerinden bir tanesi de çoğu börekçinin aksine sadece börek değil zeytinyağlı sarma ve mantı gibi değişik yemekleri de oldukça lezzetli şekilde hazırlayarak müşterilerine sunuyor olmasıdır. Buna ek olarak Sini Börek Ankara ilinde bulunan en uygun fiyatlı börekçilerden bir tanesidir. Börekçi Hüseyin Usta Börekçi Hüseyin Usta, enfes börekleri tadabileceğiniz adreslerden bir tanesidir. Ankara Altındağ’da bulunan Börekçi Hüseyin Usta, küçük bir dükkânda müşterilerine paket servis ve içeride servis imkânı sunar. Börekçi Hüseyin Usta, Ankara’da Kürt böreği yapan yerler arasındadır ve birçok müşteri yedikleri en iyi Kürt böreğinin Hüseyin Usta’da yedikleri Kürt böreği olduğunu belirtmişlerdir.

Bülent Börek

Bülent Börek, Türkiye'de faaliyet gösteren bir börekçidir. İşletme, 2003 yılında İstanbul'da kurulmuştur ve geleneksel lezzetleri müşterilerine sunmaktadır. Bülent Börek'ın menüsünde, etli, peynirli, ıspanaklı, patatesli ve kıymalı gibi çeşitli börek seçenekleri bulunmaktadır. Ayrıca, tatlı börekler ve poğaçalar da müşterilerin beğenisine sunulmaktadır. Bülent Börek, Türk mutfağından esinlenerek, taze malzemeler kullanarak ve geleneksel yöntemleri kullanarak üretim yapmaktadır. İşletme, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutarak, hijyenik koşullarda üretim yapmakta ve lezzetli, sağlıklı ve kaliteli ürünler sunmaktadır. Bülent Börek Ankara ilinde 20 adet şubesi ile hizmet verir. Bu durumdan dolayı da Ankara’daki en büyük börekçi zinciridir.

Hafta sonu kahvaltının tadını çıkarmak isteyen Ankaralılar dikkat! Ankara'nın en iyi börekçileri sıralandı işte mis gibi börekçiler - Resim : 3

Tarihi Han Börekçisi

Tarihi Han Börekçisi, Ankara ilindeki en çok ziyaret edilen börekçi işletmelerinden bir tanesidir. Tarihi Han Börekçisi 2009 yılından beri Yenimahalle’de hizmet vermektedir. Buna ek olarak Tarihi Han Börekçisi, daha modern dizaynlı ve büyük börekçi restoranlarından hoşlanan kişiler için ideal bir yerdir. Tarihi Han Börekçisi, özellikle kıymalı ve ıspanaklı böreği ile beğenilmiş bir börekçidir. Tarihi Han Börekçisi ile ilgili Ankara’nın en iyi börekçisi demek mümkündür çünkü birçok gezi rehberi tarafından da tavsiye edilen bir işletmedir.

Meşhur Börekçi

Yusuf Usta Meşhur Börekçi Yusuf Usta, adından da anlaşılabileceği üzere Ankara’nın en meşhur börekçileri arasındadır. Meşhur Börekçi Yusuf Usta, yalnızca börek çeşitleri ile değil farklı unlu mamulleri ile de beğenileri toplamış bir işletmedir. Meşhur Börekçi Yusuf Usta Etimesgut’ta bulunur ve bu sayede kolayca ulaşabileceğiniz bir börekçidir. Buna ek olarak Meşhur Börekçi Yusuf Usta işletmesini ziyaret eden kişilerin en çok memnun kaldıkları konulardan bir tanesi de yiyecek ve içeceklerin oldukça uygun fiyatlar ile satılmasıdır.

Tarihi Sarıyer Börekçisi

Tarihi Sarıyer Börekçisi, lezzetli börek çeşitleri ve kaliteli servis hizmeti ile beğeni toplamış bir mekândır. Buna ek olarak Tarihi Sarıyer Börekçisi’nin en meşhur böreği su böreğidir. Enfes su böreklerini müşterilerin hizmetine sunan Tarihi Sarıyer Börekçisi için Ankara’nın en iyi su börekçisi demek mümkündür. Buna ek olarak Tarihi Sarıyer Börekçisi’nin kazandibi tatlısı da oldukça meşhur olan ve beğenilen bir tatlıdır.

Tarihi Karaköy Börekçisi

Ankara’nın farklı lokasyonlarında birden fazla şubesi bulunan Tarihi Karaköy Börekçisi, sadece börek değil değişik yemek ve çorba çeşitlerini de müşterilerinin hizmetine sunar. Tarihi Karaköy Börekçisi’nin en güzel yönlerinden biri de geniş kapasiteli bir restoran konseptinde olması ve hızlıca servis yapmasıdır.

Hafta sonu kahvaltının tadını çıkarmak isteyen Ankaralılar dikkat! Ankara'nın en iyi börekçileri sıralandı işte mis gibi börekçiler - Resim : 4

Zeliha Közde Boşnak Mutfağı ve Börek

Zeliha Közde Boşnak Mutfağı ve Börek, adından da anlaşılabileceği üzere yalnızca börek değil Boşnak mutfağı lezzetlerini de müşterilerine sunan bir işletmedir. Boşnak mutfağı, Balkanlar'da yaşayan Boşnaklar tarafından geliştirilmiş bir mutfak kültürüdür. Boşnak mutfağı, Balkanların çeşitli yerlerinde yaşayan Boşnaklar tarafından benimsenmiş ve zaman içinde farklı birçok kültürden etkilenerek zenginleşmiştir. Bu nedenle, Boşnak mutfağı, Orta Avrupa, Doğu Avrupa, Akdeniz ve Balkanlar'ın çeşitli bölgelerinden gelen yemeklerden oluşmaktadır. Boşnak mutfağı, genellikle et ağırlıklı bir mutfaktır. Kırmızı et, tavuk ve balık gibi çeşitli etlerle birlikte, sebzeler, peynirler, ekmekler ve tatlılar da sıkça kullanılmaktadır. Boşnak mutfağı, baharatlar ve otlarla zenginleştirilerek, kendine özgü tatlar elde edilmektedir. Boşnak mutfağı, sulu yemekleri, kızarmış etleri, dolmaları, börekleri ve tatlılarıyla meşhurdur. Zeliha Közde Boşnak Mutfağı ve Börek hem börek çeşitlerini hem de Boşnak mutfağı lezzetlerini özenle hazırlayarak sunduğu için yanında börek yemek istemeyen arkadaşları olan ama kendisi börek yemek isteyen kişiler için idealdir.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER