Hafta sonlarında dolup taşıyorlar! Ankara'nın en iyi piknik yerleri!

Ankara’da piknik yapmak isteyenler en iyi piknik yerlerini merak ediyorlar. Ankara’da bulunan en iyi piknik alanları ziyaretçilerin akınına uğruyor.

Hafta sonlarında dolup taşıyorlar! Ankara'nın en iyi piknik yerleri!

Ankara’nın tadını tam olarak çıkarmak isteyenler özellikle hafta sonlarını aileleri ile güzel bir piknik ile taçlandırmak istiyorlar. Bunun için de Ankara’da bulunan en iyi piknik yerleri çokça merak uyandırıyor. Ankara’da çok sayıda sosyal imkan bulunurken insanlar güzel bir havada aileleri ile vakit geçirmek isteyebiliyorlar. Bu durumda da piknik yerleri önem kazanıyor. Bu konuda Ankaralıların oldukça geniş seçenekleri bulunuyor.

ANKARA'DA POPÜLER PİKNİK YERLERİ!

Ankara’nın Keçiören ilçesinde bulunan Kartaltepe Kent Ormanı hafta sonu piknikleri için ideal bir adres olabiliyor. Burada 2.250kişi aynı anda piknik yapabilirken çok geniş imkanlar da bulunuyor. Çocuk oyun grupları, bisiklet parkuru, voleybol sahası, koşu parkuru gibi imkanlar burada yer alıyor. 500 araçlık otopark ise burayı oldukça cazip hale getiriyor.

Hafta sonlarında dolup taşıyorlar! Ankara'nın en iyi piknik yerleri!

Ankara’nın Çankaya ilçesinde bulunan Alacaatlı Piknik Alanı bir diğer güzel mekan olarak değerlendiriliyor. Merkezi yerlere yakın bir mesafede olan bu alanda 1.500 kişilik kapasite bulunuyor. Bu piknik alanının ücretli olduğunun bilinmesi gerekiyor. Mangal yapılabilen bu piknik alanında çardak, semaver, büfe, çay bahçesi imkanları da yer alıyor.

Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde bulunan Yakacık Mesire Alanı da çokça ilgi gören piknik yerleri arasında bulunuyor. Burada 470 adet kamelyalı ve açık oturma alanları vatandaşlara hizmet veriyor. Mesire alanı içerisinde çok geniş imkanlar var. Oyun parkı, yürüyüş parkuru, basketbol sahası, futbol sahası, voleybol sahası özellikle hafta sonlarında cıvıl cıvıl oluyor.

Hafta sonlarında dolup taşıyorlar! Ankara'nın en iyi piknik yerleri! - Resim : 2

Ankara’da piknik denilince akla gelen yerlerden birisi de Atatürk Orman Çiftliği oluyor. Atatürk Orman Çiftliği içerisinde insanların piknik yapabilecekleri alanlar bulunuyor. Ayrıca müze, sergi salonu ve Atatürk Evi de gezilebiliyor. Ankara’nın en seçkin yerlerinin başında gelen Atatürk Orman Çiftliği’nde hafta sonlarını değerlendirmek isteyenlerin sayısı bir hayli fazla olabiliyor.

Öte yandan Ankara'da çok sayıda piknik alanı keşfedilmeyi bekliyor. Ankara'da hafta sonları bu alanlarda oldukça eğlenceli geçebiliyor.

SONRAKİ HABER