EGO Ankaralılara müjdeyi duyurdu! Tek otobüsle gidilecek aktarma çilesi bitecek

Ankara'da ulaşımda yaşanan sorunları tek tek çözen EGO beklenen sefer müjdesini son dakika duyurdu. Ankaralılara müjde geldi.

EGO Ankaralılara müjdeyi duyurdu! Tek otobüsle gidilecek aktarma çilesi bitecek

EEGO Ankaralılara müjdeyi duyurdu! Tek otobüsle gidilecek aktarma çilesi bitecek- Özellikle de 6 Şubat depremleri sonrasında nüfusu büyük bir hızla artan Ankara'da toplu ulaşımda yoğunluk ve trafikte yaşanan sorunlarda artış yaşanmıştı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü yaşanan sorunları çözmek için peş peşe düzenlemelere giderken aynı zamanda vatandaşların istek ve taleplerini de gerçekleştirmeyi sürdürüyor. Bu kapsamda uzun süredir Mamaklılar tarafından talep edilen yeni hat seferlerine başladı.

MAMAK'TAN ETLİK ŞEHİR HASTANESİ'NE AKTARMA ÇİLESİ SON BULDU!

Ankara'da nüfusta yaşanan artış ile trafik sorunları baş gösterirken toplu ulaşımda yaşanan sorunları çözmek için Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü peş peşe yeni çözümleri hizmete almaya devam ediyor. Bunlardan biri daha devreye alında ve aktarma çilesi son buldu.

EGO Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada "Mutlu Hareket Noktası, 735.Sokak, 723.Sokak, 551.Cadde, İmam Alim Sultan Caddesi, 398. Cadde, Dereboyu Caddesi, Mehmet Ali Altın Caddesi, Münzeviler Caddesi, Tıp Fakültesi Caddesi, Talatpaşa Bulvarı, Plevne Caddesi, Hacı Bayram Bulvarı, Etlik Caddesi, Eşref Bitlis Caddesi, Etlik Şehir Hastanesi içi, Halil Sezai Erkut Cd., Etlik Caddesi, Hacı Bayram Bulvarı, Plevne Caddesi, Talatpaşa Bulvarı, Tıp Fakültesi Caddesi, Münzeviler Caddesi, Mehmet Ali Altın Caddesi, Dereboyu Caddesi, 398. Cadde, İmam Alim Sultan Caddesi, 551.Cadde, 723.Sokak, 735.Sokak, Mutlu Hareket Noktası" denilerek Etlik Şehir Hastanesi'ne direk seferler düzenleneceği ilan edildi.

Mamaklılar bundan sonra Etlik Şehir Hastanesi'ne gitmek için aktarma yapmak zorunda kalmayacaklar ve yeni hat sayesinde direkt olarak hastaneye ulaşım sağlayabilecekler.

SONRAKİ HABER