Damak çatlatan o lezzeti yiyen müptelası oluyor! En iyi Ankara Dönercileri belli oldu hemen tatmalısınız

Ankaralılar için vazgeçilmez bir lezzet olan Ankara Döneri'nin pek çok müptelası bulunuyor. Ünü pek çok ile yayılan Ankara Döneri için araştırmalarına devam edenler iyi iyi dönerin adresini merak ediyor. Ankara’da yaşayan ya da ziyaret amaçlı bulunan kişiler tarafından, Ankara’nın en iyi dönercisi oldukça merak edilen bir konu olurken Haberankara.com olarak detayları derledik.

Damak çatlatan o lezzeti yiyen müptelası oluyor! En iyi Ankara Dönercileri belli oldu hemen tatmalısınız

Başkent Ankara'nın lezzetlerinin müptelası olanlar şehrin meşhur lezzetlerini övmeye ve tatmaya devam ediyor. Ankaralılar için büyük bir yeri bulunan Ankara Döneri de aynı lezzette ne yazık ki satılmıyor. Döner kültürünün gelişmesi ile birlikte döner çeşitleri de artarken orijinal Ankara Döneri'ne olan rağbet artıyor.

Döner, Türk kültüründe çok önemli bir yere sahip olan yemeklerden bir tanesidir. Ankara’da yaşayan ya da ziyaret amaçlı bulunan kişiler tarafından, Ankara’nın en iyi dönercisi oldukça merak edilen bir konudur. Her insanın damak zevki farklı olduğu için en iyi dönerci konusunda net bir şey söylemek mümkün olmasa da müşterilerin yorumlarından yola çıkarak Ankara meşhur dönercileri ile ilgili önerilerde bulunmak mümkündür. İşte o dönerciler;

Meşhur Ankara Dönercisi

Meşhur Ankara Dönercisi, Ankara’nın en iyi Hatay dönercisi listesinde ilk sırada bulunan yerlerden bir tanesidir. Meşhur Ankara Dönercisi, uzun yıllardır Ankara’da hizmet veren döner restoranlarından bir tanesidir ve tavuk ya da kuzu eti gibi çeşitli etlerden yapılan lezzetli döner yemeklerini günümüzde de müşterilerinin hizmetine sunar. Buna ek olarak Meşhur Ankara Dönercisi, kuru fasulye ve nohutlu pilav gibi çeşitli ev yemeklerini de oldukça lezzetli bir biçimde yapan bir restorandır. Meşhur Ankara Dönercisi, Altındağ Mahallesi içinde bulunur.

Damak çatlatan o lezzeti yiyen müptelası oluyor! En iyi Ankara Dönercileri belli oldu hemen tatmalısınız - Resim : 2

Ova Yaprak Döner

Ova Yaprak Döner, eski mahalle dönercileri konseptinde olan ve döner çeşitleri ile bilinen bir restorandır. Ancak, Ova Yaprak Döner restoranında yiyebileceğiniz tek şey döner çeşitleri değildir. Ova Yaprak Döner restoranında lahmacun, pide ve kebap gibi birçok çeşit yemek oldukça lezzetli bir şekilde hazırlanarak müşterilerin hizmetine sunulur. Meşhur ezme salata gibi meze çeşitleri de oldukça beğenilen Ova Yaprak Döner, Tepebaşı Mahallesi içinde bulunur.

Özlem Döner

Özlem Döner hem Ankara’da hem de Türkiye’nin çeşitli ilçelerinde şubeleri ile hizmet veren bir restoran zinciridir. Özlem Döner, hem alışveriş merkezlerinde hem de caddelerde olmak üzere Ankara’nın birçok yerinde şubesi ile hizmet vermektedir. Özlem Döner, sadece klasik döner çeşitleri ile değil döner hamburger gibi değişik ve yeni döner çeşitleri ile de müşterilerine lezzetli ve değişik yemekler sunar.

Damak çatlatan o lezzeti yiyen müptelası oluyor! En iyi Ankara Dönercileri belli oldu hemen tatmalısınız - Resim : 3

Meşhur Dönerci Dursun Usta

Meşhur Dönerci Dursun Usta, Ankara’da en iyi iskender yapan restoranlardan bir tanesidir. İskender yemeğine ek olarak, diğer döner çeşitleri ve hatta kebap gibi çeşitli etli yemekleri de oldukça lezzetli bir şekilde yapan Meşhur Dönerci Dursun Usta, Kale Mahallesi ve Can Sokağı içerisinde bulunan nostaljik bir yerdir. Mezeleri ile de oldukça beğenilen Meşhur Dönerci Dursun Usta, Ankara Kalesi’ne de oldukça yakın bir konumda bulunduğu için ziyaretçilerin de en çok tercih ettikleri mekanlardan bir tanesidir.

Peçenek Döner

Peçenek Döner, Ankara’da bulunan en meşhur dönerciler listesinde ilk sıralarda bulunur. Hem Altındağ hem de Çankaya Mahallesi içinde şubeleri bulunan Peçenek Döner, Ankara ziyaretlerinizde mutlaka uğramanız gereken restoranlardan bir tanesidir. Peçenek Döner, iskender ve Hatay usulü soslu döner gibi çeşitli döner yemeklerini oldukça lezzetli bir şekilde hazırlaması sayesinde müşterilerini memnun etmiş mekanlardan bir tanesidir. Peçenek Döner, ayrıca çok çeşitli ve lezzetli mezeleri ile de öne çıkmıştır.

Nazım Usta Hacıbayram Dönercisi

Ankara meşhur dönerci denince akla gelen mekanlardan bir tanesi olan Nazım Usta Hacıbayram Dönercisi, Ankara’nın Altındağ Mahallesi ve Sarıbağ Sokağı içerisinde bulunur. Nazım Usta Hacıbayram Dönercisi, eski konak görünüme sahip olan bir restoran olduğu için nostaljik yerlerden hoşlanan kişilerin mutlaka ziyaret etmesi gereken yerlerden bir tanesidir. Nazım Usta Hacıbayram Dönercisi, çeşitli tarihi yerlere de yakın bir konumda bulunduğu için ziyaret amaçlı Ankara’da bulunan kişilerin tercih ettiği restoranlardan bir tanesidir.

Damak çatlatan o lezzeti yiyen müptelası oluyor! En iyi Ankara Dönercileri belli oldu hemen tatmalısınız - Resim : 4

Özler Döner

Özler Döner, Ankara da dahil olmak üzere Türkiye’nin birçok şehrinde şubesi bulunan bir restorandır. Özler döner, Hatay usulü dürüm ve Bursa iskenderi gibi birçok döner çeşidini müşterilerinin hizmetine sunar. Buna ek olarak Özler Döner restoranında sadece döner çeşitleri değil, hamburger gibi değişik yemekler de bulunur. Bu yüzden yanınızda döner yemek istemeyen arkadaşlarınız varsa ve kendinizin döner arkadaşlarınızın da farklı şeyler yiyebileceği bir mekân arıyorsanız, Özler Döner gitmeniz gereken yerlerden bir tanesidir.

Meşhur Dönerci Dursun Usta

Meşhur merkez efendi köftecisi, uzun yıllardan beri hizmet veren bir restorandır. Merkez Efendi Köftecisi'nin menüsünde, geleneksel yöntemlerle hazırlanan köfte, şiş kebabı, ciğer gibi Türk mutfağından seçkin lezzetler yer almaktadır. Köfteler, taze ve kaliteli malzemeler kullanılarak hazırlanmakta ve özgün baharat karışımı ile lezzetlendirilmektedir. Ancak, Meşhur Merkez Efendi Köftecisi Ankara’nın en iyi dönercisi olarak da görülebilecek kadar beğenilen bir mekândır. Bu durumun sebebi Meşhur Merkez Efendi Köftecisi’nin tıpkı köfteleri gibi dönerlerini de özgün baharat karışımı ile özenle hazırlanmasıdır.

Damak çatlatan o lezzeti yiyen müptelası oluyor! En iyi Ankara Dönercileri belli oldu hemen tatmalısınız - Resim : 5

Zellet Ankara Dönercisi

Zellet Ankara Dönercisi, Ankara Dönerciler listesinde bulunan en uygun fiyatlı hizmet veren ve son yıllarda açılmış olan mekânlardan bir tanesidir. Barış Manço Caddesi içinde bulunan Zellet Ankara Dönercisi, hamburger gibi fast food çeşitlerini de döner eti ile hazırlayarak değişik lezzetler sunan bir restorandır.

Tarihi Ankara Dönercisi

Ankara Dönerciler listesi içinde alışveriş merkezlerinde bulunan nadir dönercilerden biri olan Tarihi Ankara Dönercisi birden fazla şubesi ile hizmet vermektedir. Tarihi Ankara Dönercisi, Panora ve Armada alışveriş merkezlerinde bulunur. Tarihi Ankara Dönercisi, döner çeşitlerine ek olarak Adana kebap gibi değişik lezzetleri ile de hizmet verir. Ankara’nın en iyi dönercisi listesinde, lezzetli döner sosu ile dikkat çeken Tarihi Ankara Dönercisi, Koru ve Orhan Mahallesi içindeki şubeleri ile hizmet verir.

Damak çatlatan o lezzeti yiyen müptelası oluyor! En iyi Ankara Dönercileri belli oldu hemen tatmalısınız - Resim : 6

Meşhur Döner

Ankara gece dönercisi denilince akla gelen yerlerden bir tanesi olan Meşhur Döner, Ankara’da meşhur olan gece eğlencelerinden sonra gidilen 7 gün 24 saat açık olan restoranlardan bir tanesidir.

Azim Döner

Azim Döner hem Ankara’da hem de Türkiye’nin çeşitli illerinde şubeleri ile hizmet veren bir restoran zinciridir. Azim Döner, Sakarya ve Anafartalar Mahallesi içindeki şubeleri ile hizmet vermektedir. Meşhur Hatay soslu döneri ve Bursa iskenderi gibi çeşitli yemekleri ile hizmet veren Azim Döner, yayık ayranı ile de müşterilerini meşhur etmiş restoranlardan bir tanesidir.

Özle Döner Sıhhiye

Ankara Çankaya’da bulunan en meşhur dönercilerden bir tanesi olan Özle Döner Sıhhiye, lezzetli dönerleri ile dikkat çekmiş bir restorandır. Buna ek olarak Özle Döner Sıhhiye restoranında lahmacun, Adana kebap, kır pidesi, tavuk ızgara ve kuşbaşı kaşarlı pide gibi değişik yemekler de yiyebilirsiniz. Bu yüzden yanınızda döner yemek istemeyen arkadaşlarınız varsa ve güzel bir döner yemek istiyorsanız ziyaret etmeniz önerilen yerlerden biri de Özle Döner Sıhhiye restoranıdır.

Osman Usta

Osman Usta, Ankara’da Kale Mahallesi içinde bulunan bir restorandır. Osman Usta, lezzetli döner çeşitleri ile meşhur olan bir restoran olsa da lahmacun, adana kebap, kuşbaşı kebap ve domatesli kebap gibi çeşitli yemekleri de oldukça lezzetli bir şekilde hazırlayan mekânlardan bir tanesidir.

Damak çatlatan o lezzeti yiyen müptelası oluyor! En iyi Ankara Dönercileri belli oldu hemen tatmalısınız - Resim : 7

Kebapçı Canpolat

Kebapçı Canpolat, kuzu etinden yapılan meşhur döneri ile Ankara’da bulunan ve en çok sevilen restoranlardan bir tanesidir. Kebapçı Canpolat, adından da anlaşılabileceği üzere kebap çeşitleri ile öne çıkan bir mekân olsa da döner konusunda da oldukça başarılı bir performans sergileyerek müşterilerini memnun etmiştir. Kebapçı Canpolat, Ankara’da tek bir şubesi ile hizmet verir. Bu şube, Aydınlıkevler mahallesinde bulunur.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER