Çankaya Altındağ Sincan Keçiören! Bu ilçelerde kullanıma kapatıldı 24 saat sürebilir

Vatandaşların çeşitli konularda mağdur olmalarını önlemek üzere yetkililer tarafından duyurular yapılmaya devam ediyor. Bu kez Ankara'nın Çankaya, Altındağ, Sincan ve Keçiören ilçelerinde yaşayanlar için yeni bir uyarıya yer verilerek vatandaşların dikkatli olmaları istendi. Duyuruda saat bilgisine yer verilmezken vatandaşlar da detaylar hakkında bilgi sahibi olmak üzere araştırmalarına başladı.

Çankaya Altındağ Sincan Keçiören! Bu ilçelerde kullanıma kapatıldı 24 saat sürebilir

Başkent Ankara'da sunulan hizmetler kesintisiz olarak devam ediyor. Ankaralılar çeşitli konularda bilgilendirilmeye devam ederken alt yapı hizmetlerinin iyileştirilmesi için çalışmalar yürütülüyor. Ankara'da çeşitli alanlardaki çalışmalar devam ederken yapılacak olan çalışmalara ilişkin vatandaşlara da duyurular yapılıyor.

Elektrik ve su kesintilerine ait takvim vatandaşlarla paylaşılırken yetkili birimler yeni duyurulara yer vermeyi sürdürüyor. Ankara'nın elektrik dağıtım hizmetini sağlayan EnerjiSA Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş. (Başkent EDAŞ) ile Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) kentte kesintisiler yapmaya devam ediyor. ASKİ ve EDAŞ, planlı kesintileri vatandaşlarla paylaşırken kesinti programlarını açıklamaya devam eden EDAŞ ve ASKİ, 14 Mart 2024 tarihi ile bir duyuruya yer verdi.

14 MART ANKARA'DA ELEKTRİK KESİNTİSİ YAPILACAK İLÇELER

Ankara'ya elektrik dağıtımı sağlayan EDAŞ, yapılacak planlı - anlık klektrik kesinti programını duyurdu. Ankara'nın ilçelerinde yaşanacak elektrik kesinti programı sorgulama ekranı EDAŞ'ın resmi internet sitesinde erişime açılırken Çankaya, Altındağ, Sincan ve Keçiören ilçelerinde kesinti yapılacağı bilgisi paylaşıldı. Başkent EDAŞ, planlı ve anlık elektrik kesintilerine ilişkin bilgileri paylaşmayı sürdürürken kesinti yapılacak ilçe ve mahalle bilgileri Ankaralılara detaylı olarak bildiriliyor.

ÇANKAYA

Çankaya Altındağ Sincan Keçiören! Bu ilçelerde kullanıma kapatıldı 24 saat sürebilir

Çankaya Altındağ Sincan Keçiören! Bu ilçelerde kullanıma kapatıldı 24 saat sürebilir - Resim : 2

ALTINDAĞ

Çankaya Altındağ Sincan Keçiören! Bu ilçelerde kullanıma kapatıldı 24 saat sürebilir - Resim : 3

SİNCAN

Çankaya Altındağ Sincan Keçiören! Bu ilçelerde kullanıma kapatıldı 24 saat sürebilir - Resim : 4

KEÇİÖREN

Çankaya Altındağ Sincan Keçiören! Bu ilçelerde kullanıma kapatıldı 24 saat sürebilir - Resim : 5

GÖLBAŞI

Çankaya Altındağ Sincan Keçiören! Bu ilçelerde kullanıma kapatıldı 24 saat sürebilir - Resim : 6

ASKİ SU KESİNTİ BİLGİLERİNİ YAYIMLADI

ASKİ tarafından yapılan kesinti duyuruları yakından takip ediliyor. 14 Mart tarihi ile kentte herhangi bir planlı kesinti yapılmayacağını belirten ASKİ, anlık kesinti bilgisine de yer vermedi.

Çankaya Altındağ Sincan Keçiören! Bu ilçelerde kullanıma kapatıldı 24 saat sürebilir - Resim : 7

ASKİ ile iletişime geçmek için ALO 153 üzerinden arama yapabilirsiniz.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER