Bu hizmet Ankaralılara özel ücretsiz! Tek telefonla ayağınıza kadar geliyorlar kuruş ödeme almıyorlar

Başkent Ankara'da vatandaşlara özel pek çok ücretsiz hizmet sunuluyor. Sunulan hizmetler hakkında bilgi sahibi olmak isteyenlerin araştırmaları devam ederken kentte bu kez Mobil Tamir, Bakım- Onarım Aracının hizmete alındığı bildirilerek detaylar da duyuruldu.

Bu hizmet Ankaralılara özel ücretsiz! Tek telefonla ayağınıza kadar geliyorlar kuruş ödeme almıyorlar

Başkent Ankara'da vatandaşlara sunulan hizmetlere her geçen gün bir yenisi daha eklenmeye devam ediyor. Ankara'da yaşayan vatandaşlar için ücretsiz hizmetler duyurulmaya devam ederken kentte bu kez Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) tarafından hayata geçirilen bir uygulamaya ilişkin bilgiler verildi.

ABB, engelsiz ve erişilebilir bir Başkent hedefiyle dezavantajlı vatandaşların yaşamlarını etkileyen engellerin ortadan kaldırılması için yeni bir projeyi hayata geçirdi. ABB Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Engelliler ve Rehabilitasyon Şube Müdürlüğü, ücretsiz bir hizmeti daha devreye aldıklarını duyurarak kent halkını bilgilendirdi.

ABB'DEN ÜCRETSİZ “MOBİL TAMİR, BAKIM- ONARIM ARACI” HİZMETİ

ABB, “Engelsiz Başkent” anlayışı kapsamında engelli bireyler için önemli bir hizmeti devreye aldı. Engelli bireylere tekerlekli sandalye bakım - onarım hizmetini daha hızlı bir şekilde sunabilmek için kentte yeni bir uygulamayı hayata geçirildi.

Bu hizmet Ankaralılara özel ücretsiz! Tek telefonla ayağınıza kadar geliyorlar kuruş ödeme almıyorlar

Ankara'da engelli bireyler için ücretsiz hizmet vermeye başlayan “Mobil Tamir, Bakım- Onarım Aracı” ile engelli vatandaşların sandalyeleri evlerinde tamir edilerek bakımı yapılacağı açıklandı.

Bu hizmet Ankaralılara özel ücretsiz! Tek telefonla ayağınıza kadar geliyorlar kuruş ödeme almıyorlar - Resim : 2

Engelli vatandaşlar “0312 507 10 01” numaralı telefondan randevu oluşturarak bu uygulamadan ücretsiz şekilde yararlanabilecek ve tekerlekli sandalyeleri bulundukları yerde tamir edilecek.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER