Bolu mutfağı Ankara'da! Bolu tanıtım günleri Ankara Millet Bahçesi'nde başladı

Bolu'nun dillere destan lezzetleri Ankara'ya konuk oluyor. Bolu Tanıtım Günleri Ankara Millet Bahçesi'nde başladı. Bolu tanıtım günleri ne zaman sona erecek?

Bolu mutfağı Ankara'da! Bolu tanıtım günleri Ankara Millet Bahçesi'nde başladı

Ankara Millet Bahçesi fuar, etkinlik ve tanıtım günlerine ev sahipliği yapmaya devam ederken bunlardan biri daha başladı. Bugün başlayan Bolu Tanıtım Günleri'nde Bolu'nun en çok sevilen lezzetleri ve yöresel tatları Ankaralıların beğenisine sunuldu. Düzenlenen tanıtım günlerine tüm Ankaralılar davet edildi.

BOLU LEZZETLERİ ANKARA'YA KONUK OLUYOR!

Ankara'da düzenlenen Bolu Tanıtım Günleri bugün itibari ile başladı. 3 Ekim 2024 Perşembe günü yani bugün itibari ile başlayan etkinlikte Bolu mutfağı ile özdeşleyen lezzetler ve Bolu'nun yöresel lezzetleri Ankaralılar tarafından tadılabilecek.

Bolu mutfağı Ankara'da! Bolu tanıtım günleri Ankara Millet Bahçesi'nde başladı

6 Ekim 2024 Pazar gününe kadar devam edecek olan tanıtım günlerinde Ankara Millet Bahçesi'ne gidecek olan ziyaretçiler yöresel ürünleri yerinde tadarak satın alma imkanı elde etmiş olacaklar. Bolu gastronomisi ve turizmi için büyük önem taşıyan fuarda yöresel lezzetler kadar Bolu'nun turistik yerleri de tanıtılacak. Ankara ile Bolu arasındaki ilişkilerin ve ikili ekonominin geliştirilmesini amaçlayan tanıtım günlerinde ziyaretçiler isterlerse yöresel lezzetleri tadacaklar isterlerse de Bolu'nun tarihi, doğal ve turistik bölgeleri ile otelleri hakkında bilgi edinebilecekler.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER