Belediye ihale ilanı yayımladı! Ankara'nın o ilçesinde yatırımlar artıyor kaçırılmayacak fırsat duyuruldu

Ankara'da yayımlanan ilanlar vatandaşların gündeminde yer alıyor. Belediye tarafından yayımlanan güncel ilanlara ilişkin ayrıntılar merak edilirken Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından bir ihale ilanı yayımlandı. İlanın detaylarını haberimizde derledik.

Belediye ihale ilanı yayımladı! Ankara'nın o ilçesinde yatırımlar artıyor kaçırılmayacak fırsat duyuruldu

Belediyeler tarafından çeşitli taşınmazların satışı yapılırken bir diğer yandan da bu satışların uygun fiyatlı olması vatandaşın dikkatini çekiyor. Mülkiyeti belediyelere ait pek çok taşınmaz inşa edilirken bir yandan da bunların satışı ile belediyeler gelir elde etmeye devam ediyor.

Hem yeni iş kapısı arayan hem de ilanları takip edenler için Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden (ABB) bir ihale ilanı geldi. Ankara Büyükşehir Belediyesi, mülkiyeti belediyeye ait Lodumlu Mahallesi'nde üst hakkı tesis edilerek inşaat yaptırılması işinin ihale usulü ile yapılacağını kaydetti. ABB tarafından yayımlanan ihale duyurusunun detayları da belli oldu.

Belediye ihale ilanı yayımladı! Ankara'nın o ilçesinde yatırımlar artıyor kaçırılmayacak fırsat duyuruldu

ABB'DEN İHALE DUYURUSU

Ankara Büyükşehir Belediyesi, resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden yayımladığı ihale duyurusunda ‘'Mülkiyeti Belediyemize ait Çankaya İlçesi Lodumlu Mahallesi 28455 Ada / 2 parselde üst hakkı tesis edilerek inşaat yaptırılması işinin ihalesi yapılacaktır.

Belediye ihale ilanı yayımladı! Ankara'nın o ilçesinde yatırımlar artıyor kaçırılmayacak fırsat duyuruldu - Resim : 2

28.12.2023 14:00 DETAYLAR İÇİN;https://s.ankara.bel.tr/files/2023/12/21/a2af57b97f77d4b71c54bdde17208207.pdf Tüm ihalelerimiz ABB TV'den canlı olarak yayınlanmaktadır.'' ifadelerine yer verdi. ABB tarafından 28 Aralık tarihinde saat 14.00'da yapılacak ihalenin detayları da belli oldu.

Belediye ihale ilanı yayımladı! Ankara'nın o ilçesinde yatırımlar artıyor kaçırılmayacak fırsat duyuruldu - Resim : 3

10 bin lira karşılığında ise şartnamenin alınabileceği kaydedildi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER