Bayram tatilinde Ankara'nın keyfini sürmek isteyenler burada ailecek doğanın tadını çıkaracak!

Bu sene Ramazan Bayramı'nın 9 gün olarak açıklanmasının ardından tatilini Ankara'da ailecek değerlendirmek isteyen kişiler için rotalar belli olmaya başladı.

Bayram tatilinde Ankara'nın keyfini sürmek isteyenler burada ailecek doğanın tadını çıkaracak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçtiğimiz günlerde açıklanan karar ile birlikte Ramazan Bayram tatilinin 9 gün olmasına karar verilmişti. Alınan bu kararın ardından ise bu süre içerisinde Ankara'da ailecek gidilebilecek yerler günübirlik seyahat turları merak konusu oldu.

Bayram tatilinde Ankara'nın keyfini sürmek isteyenler burada ailecek doğanın tadını çıkaracak!

BAYRAM TATİLİNDE ANKARA İÇİN GÜNÜBİRLİK SEYAHAT YERLERİ BELLİ OLDU!

Türkiye'nin pek çok yerinden Ankara denilince görülmesi gereken yerler arasında ilk akla gelen yerlerinden biri Mogan Gölü olmuştur. Hem doğal güzelliği hem de her yaştan vatandaşın keyifli vakit geçirmesini sağlayacak Mogan Gölü için bu süreçte imkanları da oldukça artırılmıştır.

Aracı ile seyahat etmek isteyen kişiler için park sorunu olmaksızın güvenli alanlar konulurken, otobüs ile belirlenen saatler arasında tüm vatandaşlar için de yine ulaşım imkanının tanındığı belirtilmiştir. Bu nedenle de bayram tatilinin tadını çıkarmak isteyen kişiler için Mogan Parkı'nda keyifli bir günün ipuçları sizler için belirlendi.

Bayram tatilinde Ankara'nın keyfini sürmek isteyenler burada ailecek doğanın tadını çıkaracak! - Resim : 2

HER YAŞTAN VATANDAŞ İÇİN İMKANLAR SUNULDU!

Tatilde keyifli zaman geçirmek isteyen kişilerin bir numaralı adresi olabilecek Mogan Parkı, açık ve yarı açık alanları bulunan parkta, sportif ve kültürel faaliyetler ile Ankaralı vatandaşların hizmetine sunuldu. Hem de bu etkinliklerin yanı sıra kafe ve restoranların bulunması da o bölgede vatandaşların tüm ihtiyaçlarını tek bir alanda çıkarabilmesi için planlandı.

KÜLTÜREL VE SPORTİF ETKİNLİKLER DÜZENLENİYOR!

Bu sene verilen bayram tatilinde Mogan Parkı'na giderek vakit geçirmek isteyen kişiler için yapılan açıklamalara göre birbirinden farklı başlıca etkinlikler şu şekildeydi; çocuklar için oyun ve park alanları, engelli miniklerin gönlünce vakit geçirebileceği özel tasarlanmış oyun bölümleri, istasyonlu koşu pisti, 3 adet tenis kortu, 2 adet mini futbol sahası, basketbol sahaları, tenis, golf, kaykay ve bisiklet kulübü binalarının bulunduğu ifade edildi.

Bayram tatilinde Ankara'nın keyfini sürmek isteyenler burada ailecek doğanın tadını çıkaracak! - Resim : 3

GİRİŞLER ÜCRETSİZ!

Tüm bu imkanlardan faydalanmak ve doğanın tadını çıkarmak isteyenlere girişlerin ücretsiz olduğu belirtildi. Dört mevsim ayrı güzelliklere sahip olan Mogan Gölü'nün manzarasının bu sayede ailecek çıkarılabileceği belirtildi.

SONRAKİ HABER