Bayram alışverişi yapacak Ankaralılara büyük kampanya! Harcamalarınıza özel 800 TL iade edilecek

Ramazan ayı ve bayramı içerisinde bankalar tarafından müşterilerine özel yapılan kampanyalar devam ediyor. Bu kapsamda ING tarafından da yapılan açıklamalara göre kişilerin harcamalarına özel banka tarafından para iadesi yapılacağı duyuruldu.

Bayram alışverişi yapacak Ankaralılara büyük kampanya! Harcamalarınıza özel 800 TL iade edilecek

Mart ayının başından itibaren bankalar, müşterilerine özel olarak düzenlediği kampanyaları duyurmaya başladı. Bu kapsamda Ramazan ayında ve bayram öncesinde belirli tutarlarda harcama yapacak olan Ankaralı müşteriler için bankadan para iadesi uygulanacağı belirtildi.

ING tarafından yayımlanan son kampanya ile birlikte de müşterilerin belirli tutarlarda yapacakları harcamalara özel toplamda 800 TL para iadesi uygulanacağı duyuruldu. Buna göre ING müşterisi olan Ankaralı müşterilerin de bayram alışverişi yapmadan önce kampanyaya katılarak masrafları daha da indirebileceği ifade edildi.

HARCAMALARINIZA ÖZEL 800 TL PARA İADESİ!

Kampanya hakkında banka tarafından yapılan açıklamalara göre ING Kredi Kartı’nızla 8 Mart - 14 Nisan 2024 tarihleri arasında Bonus üye iş yeri marketlerinden farklı günlerde ve tek seferde 750 TL ve üzeri her ikinci alışverişte 100 TL, toplamda 800 TL bonus kazanabileceğiniz duyuruldu.

Bayram alışverişi yapacak Ankaralılara büyük kampanya! Harcamalarınıza özel 800 TL iade edilecek

KAMPANYAYA KİMLER KATILABİLİR?

Duyurulan bu fırsat ile birlikte vatandaşlar tarafından en çok merak edilen konular arasında kimlerin kampanyaya başvuru yapabileceği yer aldı. Buna göre kampanyaya katılım koşulları şu şekilde duyuruldu;

1 - Kampanya 8 Mart - 14 Nisan 2024 tarihleri arasında Bonus üye işyeri marketlerden farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız 750 TL ve üzeri her ikinci harcamada geçerli olur.

2 - Alışverişlerin her birinin farklı günlerde yapılması gerekir. Aynı gün içinde yapılan harcamalarda yalnızca bir harcama kampanyaya dahil olur.

3 - ING Pegasus BolBol Kart, ING Pegasus BolBol Classic Kart, ING Pegasus BolBol Premium Kart ve ING Bonus Kart kampanyaya dahildir.

4 - ING Light Kart ve ING Bonus Business Kart kampanyaya dahil değildir.

5 - Bonus, 18 Nisan 2024 tarihinde kartlara yansıtılır.

6 - Kampanya müşteri bazında olduğundan, her müşteri en fazla 800 TL bonus kazanabilir.

7 - Kampanyaya sadece yurtiçinde yapılan peşin ve taksitli harcamalar dahildir.

8 - Kampanyadan faydalanmak için işlemlerin mutlaka Garanti BBVA POS'undan yapılması gerekir.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

14 Nisan tarihine kadar devam eden bu kampanyaya katılım sağlamak isteyen Ankaralılar için yapılan açıklamalara göre katılmak için harcama yapmadan önce ''KATIL' yazıp, 2205’e SMS gönderilmesinin yeterli olacağı belirtildi.

SONRAKİ HABER