Başvurular alınmaya başladı! Ankara'da yüzde 75 hibe desteği ile üreticinin yüzü gülecek!

Başkent Ankara'da üretime ve üreticiye destekler verilmeye devam ediyor. Kent halkına verilen destekler devam ederken bu kez üreticinin yüzünü güldürecek yüzde 75 hibe desteği duyuruldu.

Başvurular alınmaya başladı! Ankara'da yüzde 75 hibe desteği ile üreticinin yüzü gülecek!

Üretime ve üreticiye verilen desteklerin büyük bir önemi bulunuyor. Söz konusu destekler bakanlıklar ve belediyeler tarafından yapılmaya devam ederken Başkent Ankara'dan bir haber geldi. Ankara'da üreticinin destekleneceği belirtilirken detaylar da belli oldu.

Ankara'da tarım ve hayvancılık faaliyetlerinin desteklenmesi için çeşitli projeler geliştiriliyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), kentte tarım ve hayvancılık faaliyetlerinin geliştirilmesi amacıyla verdiği kırsal destekleri çeşitlendirmeye devam ediyor. Bu kapsamda bu kez arıcıların yüzünü güldürecek bir desteğe imza atıldı.

ABB'DEN ARICILARA FONDAN ARI YEMİ DESTEĞİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı arıcıların, küresel iklim değişikliğinin olumsuz etkilerini ekonomik düzeyde azaltmak için Fondan Arı Yemi Desteği için başvuru sürecini başlattıklarını duyurdu. ABB arıcılara Fondan Arı Yemi Desteği için başvuru sürecini başlattıklarını duyururken yüzde 75 hibe ve yüzde 25 arıcı katkı paylı destekten faydalanmak isteyen arıcılar için başvuru detaylarını da duyurdu.

Başvurular alınmaya başladı! Ankara'da yüzde 75 hibe desteği ile üreticinin yüzü gülecek!

12 Mart 2024 – 30 Mart 2024 tarihleri arasında ‘’baskenttarim.ankara.bel.tr'' adresi üzerinden başvuru yapabileceği belirtilen açıklamada ‘’Üretimin her aşamasında arı yetiştiricilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.'' ifadeleri yer aldı.

Başvurular alınmaya başladı! Ankara'da yüzde 75 hibe desteği ile üreticinin yüzü gülecek! - Resim : 2

Öte yandan ABB'nin resmi X (Twitter) hesabı üzerinden yapılan açıklamada ‘’'Arı Varsa Tarım, Üretim Varsa Gelecek Vardır' Arıcılık üzerine çalışan yerli üreticilerimizi desteklemek ve küresel iklim değişikliğinin olumsuz etkilerini ekonomik düzeyde azaltmak amacıyla, %75 Hibe, %25 Arıcı Katkı Paylı "Fondan Arı Yemi Desteğimiz" başlıyor.'' denildi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER