Bakanlık Ankaralılar için duyurdu! Bayram sonuna kadar tamamen ücretsiz olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu tarafından yapılan son açıklama ile birlikte Ankara-Elmadağ tren seferinin bayram sonuna kadar ücretsiz olacağı ifade edildi.

Bakanlık Ankaralılar için duyurdu! Bayram sonuna kadar tamamen ücretsiz olacak!

Bugün Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Yenimahalle'nin Susuz Mahallesini ziyaret etti, ardından Kayaş'tan banliyö trenine binerek Elmadağ Tren Garı'na gelerek ziyaretlerde bulundu.

Yapılan ziyaretin ardından Ankaralılar için müjdeli haberi vererek, Ankara-Elmadağ treninin Ramazan Bayramı sonuna kadar ücretsiz olacağını açıkladı.

SEFER SAATLERİNİ AÇIKLADI!

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Bakan Uraloğlu, Ankara-Elmadağ Bölgesel Treni’nin 21 Mart'ta sefere başladığını ve her gün Ankara’dan 06.10, 12.25 ve 17.40 saatlerinde hareket ettiğini, Elmadağ’dan Ankara'ya ise 07.20, 13.30 ve 18.55 saatlerinde hareket ettiğini belirten Uraloğlu, hareket saatlerinin vatandaşların ihtiyacına göre belirlendiğini ifade etti.

Bakanlık Ankaralılar için duyurdu! Bayram sonuna kadar tamamen ücretsiz olacak!

BAYRAM SONUNA KADAR ÜCRETSİZ OLACAK!

Ramazan Bayramı sonuna kadar ücretsiz olacak olan seferler hakkında bilgilendirmelerde bulunan Bakan Uraloğlu, "Ankara-Elmadağ Bölgesel Treni'ni sadece Kayaş İstasyonu'nda bir dakikalık bekleme yapacak. Tren seferlerinde bilet fiyatlarını da en uygun düzeyde tuttuk. Elmadağ-Ankara tren ücretini 25 lira olarak belirlendik. Trenimiz bayram sonuna kadar ücretsiz hizmet verecek. İnsanımız trenle yapılan seyahatin konfor ve güvenine alıştı." şeklinde ifadeler ile Ankaralılar için müjdeli haberi duyurdu.

YENİ METRO HATLARI İÇİN DE ÇALIŞMALAR YAPILACAK!

Ankara için yeni metro hatlarının da çalışmalarını başlattıklarına dikkati çeken Uraloğlu, "34,9 kilometre olan, Atatürk Kültür Merkezi (AKM)-Esenboğa Havalimanı Metro Hattı yapım çalışmaları ve Ümitköy-Batı Merkez Metro Hattı etüt çalışmalarını 2024 yılı yatırım programımıza aldık. 23,3 kilometrelik Etlik-Forum, Kurtuluş-Siteler-Altınköy ve Siteler-Kuyubaşı metro hatlarının proje geliştirme çalışmalarını sürdürüyoruz." şeklinde ifadeler ile haberleri peş peşe duyurdu.

SONRAKİ HABER