Atatürk Orman Çitliği Dijital Hayvanat Bahçesi ilgi görmeye devam ediyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesinin son teknolojiyle oluşturduğu ve dünyanın en büyük dijital hayvanat bahçesi olma özelliğini taşıyan “Ankara Dijital Hayvanat Bahçesi”ne Ankara halkının yoğun ilgisi devam ediyor. Bu çerçevede ziyaretçi akınına uğrayan Dijital Hayvanat Bahçesi, 8K çözünürlükle hizmete devam ediyor.

Atatürk Orman Çitliği Dijital Hayvanat Bahçesi ilgi görmeye devam ediyor!

Başkent Ankara'ya belediyelerin yatırımları devam ediyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) tarafından oluşturulan dünyanın en büyük dijital hayvanat bahçesi olan “Ankara Dijital Hayvanat Bahçesi” vatandaşın ilgisini çekmeye devam ediyor. Çocuklar kadar yetişkinlerin de dikkatini çeken hayvanat bahçesinde hayvanlar alemi yakından tanınıyor.

Dijital Hayvanat Bahçesi'nde hayvanları dijital ortamda tanıma fırsatı elde eden ziyaretçiler, özel olarak hazırlanan otobüslerle dinozorların yaşamlarının canlandırıldığı eski çağlara yolculuk yapma imkanı elde edebiliyor.

ABB DİJİTAL HAYVANAT BAHÇESİ İLGİ GÖRMEYE DEVAM EDİYOR

ABB'nin kente kazandırdığı Ankara Dijital Hayvanat Bahçesi'nde kullanılan 8K3D teknolojisi ile bugüne kadar 3 boyutlu televizyon ve sinemalarda sağlanan derinlikten 6 kat daha fazla derinlik ve ulaşılan 4K görüntü kalitesinden de 2 kat daha yüksek olan 8K çözünürlük ile daha gerçek bir deneyim yaşatıyor.

Atatürk Orman Çitliği Dijital Hayvanat Bahçesi ilgi görmeye devam ediyor!

Açıldığı ilk günden bu yana ziyaretçi akınına uğrayan hayvanat bahçesini gezen aileler ve çocuklar, dijital hayvanları yakından görmekten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Atatürk Orman Çitliği Dijital Hayvanat Bahçesi ilgi görmeye devam ediyor! - Resim : 2

Hizmete açıldığı 3 Şubat tarihinden itibaren 60 bin ziyaretçiyi ağırlayan Dijital Hayvanat Bahçesi, her yaş grubundan vatandaşı ağırlamaya devam ediyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER