ASKİ Genel Müdürlüğü duyurdu! Ankara'da 2 ilçe için uyarı yapıldı resmen kısıtlandı

Ankara'da yaşayan vatandaşlar için yeni haftanın ilk gününde ASKİ tarafından bir duyuru yapıldı. ASKİ haftanın ilk gününde yapılacak olan kesintilerle ilgili vatandaşı bilgilendirdi. 25 Aralık tarihinde su kesintisi yapılacak ilçelere ait saat aralıkları ile mahalle bilgileri de detaylı olarak duyuruldu.

ASKİ Genel Müdürlüğü duyurdu! Ankara'da 2 ilçe için uyarı yapıldı resmen kısıtlandı

Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) hizmetlerine devam ediyor. ASKİ, Başkent Ankara'da yapılacak olan planlı ve anlık su kesintileri hakkında vatandaşları bilgilendirmeye devam ediyor. Su kesintilerinin yaşanacağı ilçeleri vatandaşların mağdur olmaması için açıklayan ASKİ, 25 Aralık Pazartesi 2023 tarihi ile detayları duyururken Ankaralıların ''25 Aralık Pazartesi Ankara’da hangi ilçelerde planlı su kesintileri yaşanacak, kaç saat sürecek?'' sorusu da yanıt buldu.

ASKİ resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan bilgilere göre Ankara’da 25 Aralık tarihi ile yaşanacak anlık ve planlı su kesintileri ile birlikte detaylar da duyuruldu. Buna göre 25 Aralık Pazartesi günü Ankara'nın Sincan ve Beypazarı ilçelerinde su kesintileri yaşanacak.

ANKARA 25 ARALIK SU KESİNTİLERİ

SİNCAN

Arıza Tarihi: 25.12.2023 09:30:00 Tamir Tarihi: 25.12.2023 15:00:00

Detay: Gazi Mahallesi Şehit Rahmi Caddesi içerisinde su inşaat dairesi başkanlığı tarafından yürütülen içme suyu hat imalatı çalışması nedeniyle plansız su kesintisi yapılmaktadır.

Etkilenen Yerler: Gazi Mahallesi tamamı

ASKİ Genel Müdürlüğü duyurdu! Ankara'da 2 ilçe için uyarı yapıldı resmen kısıtlandı

BEYPAZARI

Arıza Tarihi: 25.12.2023 09:00:00 Tamir Tarihi: 25.12.2023 18:00:00

Detay: Beypazarı İlçesi Başağaç Mahallesi Nurettin Karaoğuz Sokakta Bulunan Abone Hattında Oluşan Arızadan Dolayı Plansız Su kesintisi Uygulanmaktadır (Vermiş olduğumuz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz)

Etkilenen Yerler: Beypazarı İlçesi Başağaç Mahallesi Öziş sitesi Ve Civarı (Başağaç Mahallesinin Bir Kısmı)

ASKİ Genel Müdürlüğü duyurdu! Ankara'da 2 ilçe için uyarı yapıldı resmen kısıtlandı - Resim : 2 Ankara'da yapılacak planlı kesintilerin takibini yapabilmek için ASKİ'nin resmi internet sitesini anlık olarak takip edebilirsiniz.

'Haberankara.com

SONRAKİ HABER