Arsa almak isteyen Ankaralılara müjde! Sincan, Polatlı ve Beypazarı’nda arsa fırsatı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı aralarında Ankara’nın da olduğu 51 ilde 865 muhtelif arsayı açık artırma ve uygun seçeneklerle satışa sunacak.

Arsa almak isteyen Ankaralılara müjde! Sincan, Polatlı ve Beypazarı’nda arsa fırsatı

Arsa almak isteyen, ev yapmak isteyen ya da uzun vadede yatırım yapmak isteyen Ankaralıların beklediği müjde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı’ndan geldi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı kapsamında gerçekleşecek proje ile Ankara dahil 51 ilde 865 muhtelif arsa online müzayedelerde açık artırmaya sunulacak. Muhtelif arsalar için sunulacak uygun indirim ve vade seçenekleri de arsa arayan Ankaralılara kolaylık sağlayacak.

ANKARA’DA 37 MUHTELİF ARSA SAHİPLERİNİ BEKLİYOR!

Şimdiden taleplerin yoğun şekilde arttığı Ankara’da arsa almak isteyen vatandaşlar, Çankaya’da gerçekleşecek T.C. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Konferans Salonu’ndaki müzayede için gün sayıyor. 9-10-11 Temmuz saat 10.30’da gerçekleşecek müzayedeye tüm Ankaralılar, Emlak Yönetim’in Emlak Müzayede sayfasından da başvuruda bulunarak katılabilecekler.

Kentsel Yönetim Başkanlığı’nın Ankara’da satışa sunacağı 37 muhtelif arsalar arasında:

Arsa almak isteyen Ankaralılara müjde! Sincan, Polatlı ve Beypazarı’nda arsa fırsatı

Akyurt - Çınar,

Bala - Derekışla,

Çubuk - Esenboğa,

Beypazarı - Adaören

Etimesgut - Aşağıyurtçu

Sincan – Yenikent / Törekent

Polatlı - Özyurt

Kahramankazan - Aydın gibi ilçe ve semtler bulunuyor. Buradaki muhtelif alanlarda ise konut, imar, tarım arazisi gibi arsaları satın almak mümkün.

YÜZDE 20 İNDİRİM GİBİ UYGUN AVANTAJLAR SUNULUYOR

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Yönetim Başkanlığı, Ankara’da satışa sunacağı birçok arsada yüzde 25 peşin, 24 ay vadeyle satış, peşin ödemelerde yüzde 20 indirim gibi pek çok avantajı arsa almak isteyen vatandaşların karşısına çıkaracak.

Ankara’da 9-10-11 Temmuz’da satışa çıkacak 37 muhtelif arsayla ilgili daha fazla detaya, müzayedeye katılım sayfasının altından ulaşılabiliyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER