Araç sahibi tam sevinmişti derken kötü haber geldi! Depoları fulletecek okkalı zam yolda

Akaryakıt fiyatları petrol ve döviz kurundaki dalgalanmadan etkilenmeye devam ediyor. Yaşanan dalgalanma sebebiyle zam ve indirim haberleri de ardı arda gelirken bu kez motorin ve benzin tarafından zam haberi geldi.

Araç sahibi tam sevinmişti derken kötü haber geldi! Depoları fulletecek okkalı zam yolda

Akaryakıt fiyatları gündemin önemli konu başlıkları arasında yer alıyor. Akaryakıt tarafında yaşanan fiyat dalgalanmaları ülkemize zam ve indirim olarak yansımaya devam ediyor. Akaryakıt fiyatları araç sahiplerinin gündeminde yer alırken fiyatlara ilişkin bilgi sahibi olmak isteyenler de günlük olarak araştırma yapıyor.

Akaryakıt sektöründe fiyatlar dalgalanmaya devam ediyor. Sürücüler, art arda zam ve indirim haberlerinin geldiği benzin ve motorin fiyatlarındaki son durumu takip ederken tabelalar da değişim göstermeye devam ediyor. Petrol fiyatlarında yaşanan küresel ölçekli geri çekilme Türkiye'deki akaryakıt fiyatlarının düşüş göstermesine neden olurken, sektör kaynakları ise 15 Mart 2024 tarihi itibarıyla benzin ve motorin fiyatlarında artış yaşanacağını kaydetti.

AKARYAKIT FİYATLARINA YENİ ZAM YOLDA

Sektör kaynakları bu gece yarısından itibaren benzin ve motorin fiyatlarında artış yaşanmasını beklediklerini kaydetti. Sektör kaynaklarından gelen bilgilere göre benzinin litresi 1,60 TL, motorinin litresi ise 1,25 TL zamlanacak.

Araç sahibi tam sevinmişti derken kötü haber geldi! Depoları fulletecek okkalı zam yolda

Beklenen fiyat değişikliğinin yapılması halinde 15 Mart gece 00.00 itibarıyla geçerli olacak yeni tarifede benzinin litresi 1,60 TL, motorinin litresi ise 1,25 TL zamlanmış olacak. Yapılması beklenen zammın ardından benzin ve motorinin ulaşması beklene rakam da şöyle sıralandı;

İstanbul Avrupa Benzin - 42,13 TL

İstanbul Anadolu Benzin - 42,04 TL

İstanbul Avrupa Motorin - 42,02 TL

İstanbul Anadolu Motorin - 41,95 TL

Ankara Benzin - 42,86 TL

Ankara Motorin - 42,76 TL

İzmir Benzin - 43,36 TL

İzmir Motorin - 42,96 TL olacak.

Gece yarısı itibariyle gelmesi beklenen zam da hemen pompaya yansıtılacak.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER