Ankara'nın rengarenk binalarla dolu bu yerine gelen gitmiyor! Adeta görsel şölen

Başkent Ankara'da vatandaşların eğlenceli anlar geçirmesi adına bir çok önemli çalışmalar gerçekleştiriyor. Kendine özgü bir yapısı olan alanlar ise farklı özellikleri ile merak konusu oluyor.

Ankara'nın rengarenk binalarla dolu bu yerine gelen gitmiyor! Adeta görsel şölen

Ankara'nın farklı yerlerinde bulunan ve her yaştan vatandaşa hitap eden etkinlik alanlarına geçtiğimiz dönemlerde bir yenisi eklenmişti. Elmadağ ilçesinde inşa edilen ve görsel anlamda da adından söz ettiren Renkliköy kültürel deneyimler ve etkinliklere ev sahipliği yapması ile biliniyor.

Ankara'nın rengarenk binalarla dolu bu yerine gelen gitmiyor! Adeta görsel şölen

Rengarenk binaların yer aldığı bu alanda çeşitli dükkanlar, atölyeler ve stantlar bulunuyor. Elmadağ halkına da ekonomik anlamda katkı sağlayan Renkliköy'e olan ilgi günden güne artıyor.

İLÇENİN YENİ YÜZÜ

Elmadağ Belediyesinin atıl ve boş alanları bu şekilde değerlendirmesi ilçe halkı tarafından memnuniyet ile karşılandı. Elmadağ ilçesinin kültürel anlamda zenginleşmesini sağlayan Renkliköy'ün içerisinde köy konağı, Renkliköy Meydanı, Elmadağ Kent Müzesi, Renkliköy Tavşan Bahçesi, Mesire Alanı ve Çocuk Etkinlik Alanları gibi yerler alıyor.

Ankara'nın rengarenk binalarla dolu bu yerine gelen gitmiyor! Adeta görsel şölen - Resim : 2

Elmadağ ilçesinde çeşitli konseptlerde yapılan festival ve etkinliklerde de bu alan tercih ediliyor. Sanat, eğlence ve lezzet kavramları üzerinde durulan Renkliköy'de ilerleyen dönemlerde daha da farklı programların gerçekleştirilmesi bekleniyor. İlgi çekici görsellerin resmedildiği evleri ve ferahlık veren sokakları ile Renkliköy'ün Ankara'da adından söz ettirmeye devam etmesi bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER