Ankara’nın En İyi 10 Oteli

Ankara’nın en iyi oteli denildiği zaman akla gelen birçok rota bulunuyor. Misafirlerine özenle davranan otellerden hem uygun fiyatlı olan hem de ultra lüks seçenekler sunan otellere kadar birçok seçenek var.

Ankara’nın En İyi 10 Oteli

Ankara’ya gittiği zaman birçok kişi nerede kalacağını dahi düşünmeden kendisi için en iyi olanı hızlıca seçebiliyor. Ankara’nın en iyi otellerine ulaşmak isteyenler kriterlerine göre en iyisini tercih edebilir.

Ankara HiltonSa

Ankara HiltonSa, imkanları ile dikkat çeken bir oteldir. Ankara’nın 5 yıldızlı otelleri arasında yer alır ve ultra lüks seçenekler sunar. Kavaklıdere’de bulunması nedeni ile birçok yere yakın olması avantaj yaratır. Çankaya gibi Ankara’nın merkezi sayılan yerlerde lüks seçenekler ile konaklamak isteyenlerin aklına önce HiltonSa gelir.

Rezervasyon yaptırdıktan sonra gidilmesi önerilse de çoğu zaman yeri olan bir oteldir. Özel günlerde ve tatillerde aşırı bir kalabalık ile karşılaşılabilir. Sadece konaklama için değil toplantı, iş yemeği ve kutlama gibi organizasyonların da ilk adresi HiltonSa’dır.

Point Hotel Ankara

Ankara manzarasına karşı modern bir yerde konaklamak ister misiniz? O halde tercihiniz bu otel olmalı, birbirinden farklı lezzetlere ev sahipliği yapması, aynı zamanda oda seçeneklerinin fazla olması gibi sebeplerden dolayı bu otel sık sık tercih ediliyor. Ankara'nın en çok bilinen otellerinden biri olması da verdiği hizmetten kaynaklanıyor.

Ankara Çankaya en iyi otellere sahip bir ilçesidir ve merkezi ilçelerden biri olması nedeni ile de birçok alternatife ulaşmak mümkündür. Point Hotel de Ankara’nın en gözde lokasyonunda en iyi hizmeti veren oteller arasında bulunur. Birçok organizasyona ev sahipliği yapması da köklü geçmişine dayanır.

Divan Çukurhan

Ankara butik otel denildiğinde akla gelen yerlerden biri Divan Çukurhan’dır. 16 farklı otel odasının olması, 16. yüzyılda yapılması sebebiyledir. Butik bir otel tercih etmek isteyen kişiler aynı zamanda lüks seçeneklerden yararlanmak istedikleri takdirde kendilerini bu otelde bulurlar. Tarihi bir yapı olması ve bu yapının genel özellikleri nedeni ile meşhur olmuştur.

Ankara’nın En İyi 10 Oteli

Lüks bir otelde konaklardan tarih hakkında bilgi almak, tarihi bir kervansarayda lüks seçenekler ile konaklamak isteyenler burayı tercih eder. Farklı kriterler ile hazırlanmış olan odaları ve tarihi dokusu nedeni ile hem güvenli hem de lüks bir seçenektir.

Wyndham Ankara

Wyndham Ankara, lüks otel seçenekleri denildiği zaman tercih edilen bir yerdir. Etkinlik ve organizasyonlar için de sık sık tercih edilmesi ve uygun fiyatlı hizmet vermesi nedeni ile ün kazanmıştır. Ankara otelleri arasında kararsız kalan birçok kişi Wyndham Ankara’yı tercih eder.

Bu seçimin arkasında birçok neden bulunur. O da seçeneklerinin gelişmiş olması ve her odasının diğer oteller üye daha büyük ölçekli olması nedeniyle bu otel sık sık tercih edilir. En küçük odası dahi başka otellere göre daha büyük bir konumdadır. Dolayısıyla daha geniş ferah ve ultra lüks bir otelde konaklamak isteyenler genellikle burayı tercih eder.

Mövenpick Hotel Ankara

Kahvaltısından odasına, odasından bahçesine kadar birbirinden farklı seçenekler sunan bir oteldir. Bu otel ultra lüks seçenekler sunması nedeniyle Ankara’nın en popüler lokasyonlar arasında bulunur. Bölgeye gitmek için Söğütözü’ne oradan da Bestepeler Mahallesine ulaşmak gerekir. Mahalleye verildiği andan itibaren görüntüsüyle kendinden söz ettirmeyi başarmış bir oteldir.
Restoranında karşılaşılan özel tatlar ve sunum gibi ekstra çalışmalar nedeniyle de ne kadar özen gösterildiği anlaşılır. Özellikle kendi kavurduğu ve kendi hazırladığı kahvesiyle de dikkat çeken bir yerdir. Konuklara özel birbirinden farklı hem lezzetler sunar hem de kendilerini eşsiz hissetmeleri için uğraşılır. Ankara’daki oteller listesinin her zaman başında yer alan bir oteldir.

Crowne Plaza Hotel

Ankara’nın en pahalı otelini arayanlar genellikle Crowne Plaza Otel’i tercih etse de uygun fiyatlı odaları da bulunur. Macun Mahallesi’nde yer alan otel genellikle yabancı turistleri ağırlayan bir oteldir. Tek kişi konaklama için dahi ultra lüks çift kişilik standart oda sunan ve kaliteden ödün vermeyen Crowne Plaza, yemekleri ile de dikkat çeker.

Jakuzili suit odaları da bulunur. Ekstra ferah, geniş ve uzun süreli kullanım için en iyi odayı isteyenlere verilen odalar son derece özeldir. 5 kişinin bir arada kalabileceği daire odalardan lounge seçeneklerine kadar geniş bir oda yelpazesi bulunur.

JW Marriott Ankara

Söğütözü’nün popüler otellerinden biri olan JW Marriott, bir pırlanta gibi parlaması ile ün kazanmıştır. Ankara’nın en iyi oteli olan bu otelde sunulan imkanlar nerede ise sınırsızdır. Ultra lüks seçeneklerin yanı sıra kendini şımartmak isteyenler için hamamdan saunaya, saunadan spa merkezine kadar birçok seçenek sunulur.

Bu seçenekler arasında kaybolmamak elde değil. Mükemmel bir Ankara tatili planlayan kişiler doğrudan JW Marriott Ankara’dan rezervasyon yaptırabilir. Ankara’nın birçok konumuna yakın olması, güvenilir bulunması ve kaliteli olması gibi nedenlerden dolayı sık sık tercih edilen popüler otellerden biridir.

Sheraton Ankara Hotel

Sheraton sadece Ankaralılar tarafından değil dünyanın birçok noktasında yaşayan insanlar tarafından bilinir. Antalya’dan Almanya’ya kadar birçok kişi Sheraton Ankara Hotel’in namını duymuştur. Konforlu ve rahat odalarından eşsiz lezzetlerin bir araya geldiği mutfağına kadar her bir yeri son derece önemlidir.

Ankara otel fiyatları arasında uygun seçenekler sunması da insanların burada daha rahat konaklayabilmelerini sağlar. İş yemekleri ve toplantıları için ultra seçenekler sunan Sheraton Ankara Hotel’de teknolojiden yüksek verim alarak çalışmak mümkün. Sheraton Hotel’de spor imkanlarından yemek imkanlarına kadar eşsiz seçenekler misafirleri için özenle hazırlanıyor.

Lugal Ankara

Hem konaklamak hem de yüzmek isteyenler genellikle bu oteli tercih ediyor. Otelin sunduğu imkanların yüksek olması ve misafirlerine büyük ölçüde değer vermeleri sebebi ile uluslararası düzeyde bir hizmet söz konusu. Havuz seçeneklerinin kısıtlı olmaması ve herkes tarafından kullanılabilir olması otelin öne geçmesini sağlıyor.

Otopark, vade, jakuzi, sauna, güzellik merkezi ve havuz gibi birbirinden farklı hizmetler sunan bir otel. Kapasitesinin yüksek olması da tam olarak müşterilerine değer vermesinden geliyor. “A Luxury Collection Hotel” olarak da bilinen Lugal, misafirlerine her zaman en iyisini vermek istiyor. Yüksek kapasitesi ve bu kapasite ile sunduğu imkanlar nedeni ile diğer otellerden kolaylıkla ayrılıyor.

The Green Park Hotel Ankara

Şehir merkezine 5.3 kilometre uzaklıkta yer alan The Green Park Hotel, Ankara’nın gözde yerlerinden biri. Özellikle iş nedeni ile seyahat eden kişiler hem uygun fiyatları hem de her yere yakın olan mesafesi nedeni ile burayı tercih ediyor. The Green Park Hotel Ankara, sunduğu imkanlar ile de dikkat çeken bir otel. Düğün, nişan ve diğer etkinlikler için de kullanılabilen bir kapasiteye sahip.
Ankara’da otel düğünü yapmak isteyenler genellikle The Green Park Hotel’i tercih ediyor. Gitmeden önce rezervasyon yapılması önerilen otellerden biri. Uygun fiyatlı hizmet vermesi ve klasik oda dizaynı ile de dikkat çekiyor. Ankara’nın en iyi oteli olarak gösterilen The Green Park Hotel Ankara, birbirinden farklı çalışmaları ile de adından sıkça söz ettiriyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER