Ankaralıların akaryakıt indirimi hevesi kısa sürdü! Otogaza zam geliyor

Ülkemizde akaryakıt fiyatların rakamlarında inişli çıkışlı grafik seyri devam ediyor. Motorinde yaşanan değişimin ardından otogaza zam geleceği öğrenildi. Haberin ardından zammın günü ve miktarı merak konusu oldu.

Ankaralıların akaryakıt indirimi hevesi kısa sürdü! Otogaza zam geliyor

Araç sahibi vatandaşlar için yıllardır en büyük sorun olan akaryakıt fiyatlarındaki istikrarsızlık sürüyor. Tarihinin en yüksek seviyelerini gören fiyatlar ile ilgili vatandaşlar ne yapacaklarını bilmediklerini ve bütçe olarak sıkıntılar yaşadıklarını bildirmeye başladı.

Ankaralıların akaryakıt indirimi hevesi kısa sürdü! Otogaza zam geliyor

VATANDAŞIN BEKLENTİSİ İNDİRİM

Toplu taşıma sektöründe çalışan vatandaşlar yerel yönetimler ve hükümet kanadından kendilerine destek olmalarını beklediklerini ifade ederken, günlük hayatta toplu taşımayı kullanan ya da şahsi araçlarını kullanan vatandaşlarda gelirlerinin bu masrafı karşılamakta zorlandığını söylüyor.

Bu açıklamaların ardından akaryakıt fiyatlarının makul seviyeye inmesini bekleyen vatandaşlar için üzücü bir haber daha geldi. Edinilen bilgiye göre otogaza zam geleceği açıklandı. Söz konusu zammın ise Pazartesi gece yarısından itibaren geçerli olacağı öğrenildi. Vatandaşların merak ettiği soru ise zammın miktarının ne kadar olacağı şeklinde oldu.

PAZARTESİ GECE YARISI OTOGAZA ZAM

Halk arasında da diğer yakıtlara göre daha ucuz bir seviyede olduğu için daha çok tercih edilmesi ile bilinen otogaza gelecek zam miktarının 84 kuruş olacağı açıklandı. Bu zam oranının ardından Ankara'da otogaz fiyatının 22 lira seviyelerine gelmesi bekleniyor. Diğer yakıt çeşitleri için şu an bir zam ya da indirim açıklaması bulunmuyor. İlerleyen günlerde akaryakıt fiyatları için bir güncelleme gelebileceği ön görüsü yapılıyor.

SONRAKİ HABER