Ankaralılara ucuz et müjdesi! Uygun fiyatlı et satışı ayağınıza gelecek

Fiyat pahalılığından dolayı et satın almak için kaliteli beslenmek isteyen Ankaralılara bekledikleri haber sonunda geldi. Ucuz et satışı o yerlerde yaşayan Ankaralıların ayaklarına kadar gelecek.

Ankaralılara ucuz et müjdesi! Uygun fiyatlı et satışı ayağınıza gelecek

Et ve et ürünler uzmanlar tarafından tüketilmesi gereken gıdalar arasında şiddetle gösterilmesine karşın Ankara halkı bütçelerini zorlamasından dolayı uygun fiyatlarlarla et satışı alamamaktan şikayet ediyordu.

Vatandaşların yüzünü güldürmek ve Ramazan ayı boyunca tutulan oruçların ardından kaliteli bir şekilde iftar açılması için ABB yönetimi harekete geçmiş ve uygun fiyatlı et satışına başlamıştı. Ankaralıların maddi olarak tasarruf sağlaması adına yoğun ilgi gösterdiği et satışları ile ilgili şehirde yaşayan bazı vatandaşlar bulundukları yerde bu hizmetin olmamasından dolayı yetkililere talepte bulunuyordu.

Ankaralılara ucuz et müjdesi! Uygun fiyatlı et satışı ayağınıza gelecek

BEKLENEN HABER GELDİ: UCUZ ET MOBİL MARKET İLE SATILACAK

Ankara Büyükşehir Belediyesi bu konuda yeni bir adım attı ve Ramazan ayında uygun fiyatlı et, kıyma ve tavuk ürünler satış ağını genişletti. Her bölgedeki vatandaşların Ramazan ayında uygun fiyatlı et alması için Ankara'nın merkeze uzak diye bilinen çevre illerine özel bir hizmet geliştirildi. Alınan bilgiye göre ABB ekipleri tarafından hazırlanan Mobil Marketler ile uzak ilçelere gidilerek et satışı yapılacak.

SATIŞLAR BAŞLIYOR

ABB kaynakları yaptığı açıklama ile söz konusu hizmetin 16 Mart Cumartesi günü başlayacağını duyurdu. İlk olarak Ayaş,Güdül ve Beypazarı'nda başlayacak satışların ay boyunca farklı noktalarda da devam etmesi bekleniyor. ABB Mobil Market 16 Mart'ta Ayaş ve Güdül, 17 Mart'ta Beypazarı'nda olacak. Satışlar Ayaş'ta 10:00- 15:00, Güdül'de 15:00-18:00 ve Beypazarı'nda 10:00-17:00'da yapılacak.

SONRAKİ HABER