Ankaralılara müjde verildi hasret sona eriyor! Buz pateni keyfi artık burada çıkacak

Başkent Ankara'da birbirinden yeni yatırımlara imza atılmaya devam ediyor. Ankara'da yapılan yatırımlara her geçen gün bir yenisi daha eklenirken bu kez sosyal faaliyetlerle ilgili olan vatandaşlar için dikkat çeken bir duyuruya yer verildi.

Ankaralılara müjde verildi hasret sona eriyor! Buz pateni keyfi artık burada çıkacak

Başkent Ankara'da bünyesinde barındırdığı milyonlarca nüfus için birbirinden farklı etkinlik ve sosyal faaliyete yer veriyor. Ankara'da yaşayanlar için imza atılan sosyal etkinliklere olan yoğun ilgi devam ederken bu kez farklı bir etkinlik arayanlar için duyuruya yer verildi.

Ankara'daki sosyal ve kültürel faaliyetlere olan ilgi hız kesmeden devam ederken Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) kentin sembolü haline gelen Belpa Buz Pateni Tesisi’nde başlattığı bakım, onarım ve tadilat çalışmalarına devam ettiğini duyurarak bir de müjde verdi.

ANKARA'DA BUZ PATENİ HASRETİ SONA ERİYOR

ABB'nin 2020 yılında Gençlik ve Spor Bakanlığından geri aldığı BelPa Buz Pateni Tesisi’nde çalışmalar hızla sürüyor.

Ankaralılara müjde verildi hasret sona eriyor! Buz pateni keyfi artık burada çıkacak

Gençlik ve Spor Bakanlığından devralınan BelPa Buz Pateni Tesisi’nde; uluslararası standartlara uygun olarak gerçekleştirilen yenilime çalışmalarında sona gelindiğini bildiren ABB, açılış tarihine ilişkin bir de müjde verdi.

Ankaralılara müjde verildi hasret sona eriyor! Buz pateni keyfi artık burada çıkacak - Resim : 2

Uluslararası standartlara uygun olarak yenilendiği belirtilen BelPa Buz Pateni Tesisi kafeteryası, kütüphanesi ve sergi salonuyla 17 Mart 2024 Pazar günü başkent halkının hizmetine açılacak.

Ankaralılara müjde verildi hasret sona eriyor! Buz pateni keyfi artık burada çıkacak - Resim : 3

BAŞTAN SONA YENİLENEN BELPA BUZ PATENİ PİSTİ 17 MART'TA AÇILIYOR

ABB iştiraklerinden PORTAŞ’ın yürüttüğü çalışmalar kapsamında; buz pateni pisti ve koruyucu paneller değiştirilerek uluslararası standartlara uygun hale getirilirken kapsamlı bir yenileme ve güçlendirme çalışmasının yapıldığı tesisin kondisyon salonları, soyunma odaları ve ıslak hacimleri ile altyapı hatları tamamen yenilenirken, tesisin içerisinde; sergi salonu, açık kütüphane ve kafeterya gibi 7’den 70’e tüm Başkentlilerin ailesiyle vakit geçirebileceği donatılar yer alıyor.

Ankaralılara müjde verildi hasret sona eriyor! Buz pateni keyfi artık burada çıkacak - Resim : 4

Bu çerçevede 17 Mart tarihinde yapılması beklenen açılışla ilgili olarak detayların ilerleyen günlerde açıklanması bekleniyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER