Ankaralılara müjde! Kırmızı et fiyatları sabitlendi dev indirim yapıldı!

Ramazan ayı öncesinde et fiyatları konusunda fırsatçılık yapılmaması adına Ankara'da önemli bir adım geldi. Alınan bilgiye göre Ankara'da Ramazan ayı boyunca et fiyatları zamlanmayacak.

Ankaralılara müjde! Kırmızı et fiyatları sabitlendi dev indirim yapıldı!

Ülkemizde insanların severek tükettiği fakat son gelen zamlardan sonra almakta zorluk yaşadığı et fiyatları için sevindirici bir haber geldi. Edinilen bilgiye göre Ankara'da Ramazan ayı boyunca et fiyatları sabit kalacak.

ANKARALILARA MÜJDE!

Ankaralıların iftar sofralarında et tüketmesinde bir eksiklik olmaması adına alınan kararı Ankara Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Perakendeciler Derneği (PERDER) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Recai Kesimal açıkladı. Başkan Yardımcısı Kesimal'in açıklamasına göre Et ve Süt Kurumu (ESK) ile alınan karar doğrultusunda Ramazan ayı boyunca kırmızı et fiyatları sabit kalacak.Ankaralılara müjde! Kırmızı et fiyatları sabitlendi dev indirim yapıldı!

HEM İNDİRİM HEM SABİT FİYAT

Ankara'da yaşayan vatandaşların kırmızı eti Ramazan ayı boyunca aynı fiyattan alması için uygulanan bu karar hakkında konuşan Başkan Yardımcısı Recai Kesimal “ESK marifetiyle özellikle ramazan ayında tüketicinin daha ucuz et alabilmesi konusunda Ankara PERDER ile bir anlaşma zemini oluştu. Bu anlaşmaya göre et fiyatlarında çok ciddi bir gerileme yaşandı. 450 liraya kadar çıkan kıymanın ve kuşbaşının kilogramı 324 liradan satılacak. Ramazan boyunca kırmızı et, bu fiyattan tüketicilere sunulacak” diyerek yapılan müdahalenin sağladığı maddi kazancın önemine vurgu yaptı.

Ankara'da yaşayan vatandaşlar et fiyatlarının ucuzlamasından ve Ramazan ayı boyunca sabit kalacak olmasından memnuniyet duyduklarını belirtti. Alınan kararın ardından Başkentlilerin Ramazan ayında çok daha fazla kırmızı et tüketmesi bekleniyor.

SONRAKİ HABER