Ankaralılara kontak kapattıracak akaryakıt zam haberi duyuruldu! Motorine okkalı zam kapıda

Bugün sürücüler için yapılan yeni açıklamaya göre akaryakıt fiyatlarına büyük bir zam beklendiği öğrenildi. Bu çerçevede beklenen zammın ardından fiyatların nasıl olacağı hakkında merak edilenler de artmaya başladı.

Ankaralılara kontak kapattıracak akaryakıt zam haberi duyuruldu! Motorine okkalı zam kapıda

Akaryakıta zam haberleri peş peşe gelmeye devam ediyor! Geçtiğimiz günlerde araç sahipleri için yapılan benzine zam açıklamasının ardından bu defa motorin için zam beklentisi olduğu ifade edilmişti. Bu çerçevede zammın ne kadar olacağı ve sürücülerin hangi tarihten itibaren zamlı fiyattan motorin satışlarını gerçekleştireceği hakkında merak edilenler de artmaya başladı. Konu hakkında merak edilenlerin artmasının ardından açıklama geldi. Yapılan açıklamalar çerçevesinde motorine gelecek olan zamma ilişkin bilgilendirmeler yapıldı.

ANKARALILAR DİKKAT! MOTORİNE YENİ ZAM DUYURULDU

Ekonomide yaşanan dalgalanmalar ve brent petrol fiyatları nedeni ile akaryakıt fiyatlarına peş peşe zamlar gelmeye devam ediyor. Bu çerçevede son olarak benzine gelen zammın ardından bu defa sürücüleri üzecek yeni bir zammın daha öğrenildiği ifade edildi. Motorine 20 Ocak'ta da 1 lira 15 kuruş zam gelmişti. Benzine ise 24 Ocak'ta 1 lira 43 kuruş zam gelmişti. Yeniden motorin fiyatlarına bir zammın bu defa pazartesi gününden itibaren geleceği öğrenildi.

Yapılan açıklamalara göre Sözcü'nün sektör kaynaklarından aktardığına göre 29 Ocak Pazartesi gecesi motorinin litre fiyatına 1 lira 38 kuruş zam uygulanacağı ifade edildi. Bu açıklamanın ardından güncel akaryakıt fiyatları da merak konusu oldu.

27 OCAK GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

Konu hakkında yapılan açıklamaların ardından bugün için zam gelmeden önce akaryakıt fiyatlarının Ankara başta olmak üzere büyükşehirlerde ne kadar olduğu hakkında merak edilenler de artmaya başladı. Yapılan açıklamalara göre güncel akaryakıt fiyatları şu şekildeydi;

ANKARA

Ankara'da benzin litre fiyatı: 38.97 TL
Ankara'da motorin litre fiyatı: 40.98 TL
Ankara'da LPG litre fiyatı: 20.15 TL

İSTANBUL AVRUPA YAKASI

İstanbul Avrupa Yakası'nda benzin fiyatı: 38.34 TL
İstanbul Avrupa Yakası'nda motorin litre fiyatı: 40.28 TL
İstanbul LPG litre fiyatı Avrupa Yakası'nda 20.28 TL

İSTANBUL ANADOLU YAKASI

İstanbul Anadolu Yakası'nda benzin fiyatı: 38.25 TL
İstanbul Anadolu Yakası'nda motorin litre fiyatı: 40.21 TL
İstanbul LPG litre fiyatı Anadolu Yakası'nda 20.20 TL

İZMİR

İzmir'de benzin litre fiyatı: 39.19 TL
İzmir'de motorin litre fiyatı: 41.18 TL
İzmir'de LPG litre fiyatı: 20.00 TL

SONRAKİ HABER