Ankaralılara alışverişlere özel para iadesi yapılacak! Gıda harcamaları için 800 TL kampanyası duyuruldu

Kamu bankası Vakıfbank tarafından kampanya kapsamında yapılan açıklamalara göre Ankaralı vatandaşlara, belirli harcamalara özel 800 TL para iadesi duyuruldu.

Ankaralılara alışverişlere özel para iadesi yapılacak! Gıda harcamaları için 800 TL kampanyası duyuruldu

Ramazan boyunca devam edecek kart kampanyası Ankaralı vatandaşlar için duyuruldu! Vakıfbank tarafından yapılan son kampanya ile birlikte Ramazan ayı boyunca gıda marketi, kasap, manav ve şarküteri sektörlerinde gerçekleştirilecek olan harcamalara özel para iadesinin yapılacağı belirtildi. Bu kapsamda başvuru yapmak isteyen kişiler için gerekli olan detaylar da belli oldu.

GIDA HARCAMALARINA ÖZEL 800 TL PARA İADESİ YAPILACAK!

Kampanyaya ilişkin Vakıfbank tarafından yapılan açıklamalara göre VakıfBank Worldcard ile 5 Mart-14 Nisan 2024 tarihleri arasında gıda marketi, kasap, manav ve şarküteri sektörlerinde World üye işyerlerinden tek seferde yapacağınız ilk 750 TL ve üzeri alışverişinizden sonraki her 750 TL ve üzeri alışverişe 50 TL, toplam 800 TL Worldpuan hediye edileceği belirtildi.

Ankaralılara alışverişlere özel para iadesi yapılacak! Gıda harcamaları için 800 TL kampanyası duyuruldu

Bu çerçevede aynı gün aynı üye işyerinden tek seferde yapacağınız 750 TL ve üzeri alışverişlerin sadece bir tanesi kampanyaya dahil olacağı ifade dildi.

KAZANILAN LİRALAR O TARİHE KADAR HARCANABİLİR!

Yapılacak olan harcamalar sonucunda kazanılan toplamda 800 TL'nin 19 Nisan 2024 tarihine kadar, bireysel ve kullanıma açık olan kredi kartınıza yükleneceği kampanya koşullarında açıklandı. Bununla birlikte puanların son kullanımının 19 Mayıs 2024 olduğu ifade edilirken, o tarihe kadar kullanılmaması durumunda ise 20 Mayıs 2024 tarihinde geri alınacağı yapılan açıklamalar arasında yer aldı.

Vakıfbank'ın resmi internet adresi üzerinden yapılan açıklamalara göre harcamaların 14 Nisan'a kadar kabul edileceği, 5 Mart-14 Nisan 2024 tarihlerinden önce ya da sonra yapılanların dahil edilmediği ifade edildi.

14 NİSAN 2024 TARİHİNDE SONA ERECEK!

Devam eden bu kampanyanın Ramazan ayı boyunca süreceği belirtilirken, kampanyaya katılım sağlamak isteyen müşteriler için ise detaylar açıklandı. Buna göre; bankaya kayıtlı telefon numarası üzerinden ''GIDA''yazıp bir boşluk bırakarak kredi kartınızın son 6 hanesini 5724’e SMS gönderebilir veya VakıfBank Mobil’de yer alan ''Cepte Kazan” üzerinden katılım sağlayabileceğiniz belirtildi.

SONRAKİ HABER