Ankaralılar trafiğe çıkmadan önce iki kere düşünün! Bunu bilmezseniz yolda kalırsınız

Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından dönem dönem yapılan duyurularda kapanacak yollar vatandaşlara yapılan duyurular aracılığı ile bildiriliyor. Son olarak yarın Ankara'da yapılacak etkinlikten dolayısıyla kapanacak yollar hakkında bilgilendirme yaptı.

Ankaralılar trafiğe çıkmadan önce iki kere düşünün! Bunu bilmezseniz yolda kalırsınız

Ankara'da özellikle son dönemde yerel seçim çalışmaları başta olmak üzere bir çok etkinlikten dolayı yollar kapanıyor. Ankara Emniyet Müdürlüğü de başkent genelinde sürücülerin özellikle trafiğin en yoğun olduğu anlarda mağdur olmaması için planlanan yol kapatma tarihlerinden önce duyurular yaparak oluşabilecek mağduriyetlerin önüne geçiyor.

ANKARA'DA TRAFİĞE KAPANACAK YOLLAR AÇIKLANDI

Bu kapsamda Ankara Emniyet Müdürlüğü kapanacak yollar hakkında yeni bir açıklama daha yayınladı. Emniyetten yapılacak açıklamaya göre yarın Ankara'da bazı yerlerde yollar geçici olarak trafiğe kapatılacak. Söz konusu haberin ardından vatandaşların aklına gelen ilk soru hangi sebepten dolayı ve hangi yerlerde yolların trafiğe kapatılacağı şeklinde oldu.

Vatandaşların aklındaki soru işaretlerini gidermek için detaylı bir açıklama yapan Ankara Emniyet Müdürlüğü yarın hangi yerlerde kapanacak yolları nedeni ile birlikte vatandaşların bilgisine sundu. Ankaralılar açısında yollarda mağdur olmamaları adına önemli olan açıklamada 27 Şubat (yarın) Ankara Eryaman Stadyumu'nda oynanacak olan Ankaragücü-Fenerbahçe Türkiye Kupası Çeyrek Final maçından dolayı bazı yolların trafiğe kapatılacağı açıklandı.

Ankaralılar trafiğe çıkmadan önce iki kere düşünün! Bunu bilmezseniz yolda kalırsınız

ERYAMAN'DA ÖNEMLİ ETKİNLİK

Söz konusu açıklamada “27.02.2024 tarihinde saat 20.45’te Eryaman Stadyumunda MKE Ankaragücü-Fenerbahçe A.Ş. takımları arasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası Futbol Müsabakası ile ilgili olarak 27.02.2024 tarihinde saat 15.30’dan itibaren müsabaka sona erene kadar İhtiyaç olması halinde 1814. Caddenin Şapka Devrimi Caddesi ile 259. Sokak arasında kalan bölümü (Eryaman Stadyumu ile Referans Ankara Yerleşkesi arası) trafiğe kapatılacağından, vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için basına ve kamuoyuna duyurulur” ifadeleri aldı.

Yarın Ankara'da yaşayacak vatandaşlar ise haberin ardından özellikle o yoldan geçecek ise dikkat etmeleri gerekiyor. Maçın ardından yoğunluğun azalması ile yolun tekrar eski haline dönmesi bekleniyor.

SONRAKİ HABER