Ankaralılar için kaçırılmayacak fırsat! 157 bin TL'ye arsa sahibi olabilirsiniz!

Ekonomik olarak zor bir dönemden geçtiklerini belirten Ankaralılar için aracısız bir şekilde arsa satışı yapılacağı açıklandı. Resmi duyurunun yapılmasının ardından vatandaşlar konunun detaylarını öğrenmek için detaylı bilgileri öğrenmeye başladı.

Ankaralılar için kaçırılmayacak fırsat! 157 bin TL'ye arsa sahibi olabilirsiniz!

Özellikle son yıllarda hayat pahalılığından rahatsız olan vatandaşlar paralarını doğru bir şekilde değerlendirmek ve alabilecekleri şeyleri en uygun şekilde almak için araştırma yapmaya devam ediyor.

ABB'DEN TAŞINMAZ SATIŞI MÜJDESİ

Ankaralı vatandaşlarda yaptıkları birikimleri en iyi şekilde değerlendirmek için uygun bir ortamın oluşmasını beklerken müjdeli haber Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden geldi. Ankara'nın en önemli ilçelerinde yapılacak arsa satışı haberi vatandaşları heyecanlandırdı. Aracısız bir şekilde güvenilir bir yer olarak kabul ettikleri Büyükşehir Belediyesinden gelen açıklama sonrası harekete geçen vatandaşlar söz konusu satışın detaylarını araştırmaya başladı.

Ankaralılar için kaçırılmayacak fırsat! 157 bin TL'ye arsa sahibi olabilirsiniz!

ABB sosyal medya hesabı üzerinden bir duyuru yaptı. Söz konusu duyuruda Etimesgut, Mamak, Çankaya, Balâ, Çubuk, Pursaklar gibi şehrin en önemli ilçelerinde belediyeye ait taşınmazların satışının gerçekleştirilebileceği ifade edildi. Yapılan bu açıklama sonrası harekete geçmek isteyen vatandaşlar için belediye paylaşımının altına detaylı bilgilere ulaşabilecekleri bir adres koydu.

İHALE USULÜ SATIŞ

Yapılan paylaşımı inceleyen vatandaşlar 28 adet taşınmazın ABB tarafından ihale yolu ile 29 Mart saat 14:00'da satışa çıkarılacağını öğrendi. ABB Kaynaklarından yapılan açıklamanın devamında ise konu ile ilgili yapılan bilgilendirmede “Mülkiyeti Maliye Hazinesine ait satış yetkisi Belediyemize verilen hisseli ve Mülkiyeti Belediyemize ait aşağıdaki (tam/hisseli) listede ilçesi, mahallesi, ada/parsel ve bağımsız bölüm numarası, muhammen (takdir edilen) bedeli, geçici teminatı yazılı taşınmazlar, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 36. maddesi gereğince kapalı zarf usulü ile satış bedeli, ihale karar pulu, sözleşme karar pulu, ilan giderleri ve diğer giderleri peşin ödenmesi şartıyla peşin perakende (tek tek / ayrı ayrı) mülkiyet satışı yapılacaktır” denilerek satışın nasıl gerçekleştirileceği ifade edildi.

Söz konusu ihalenin adresinin Hipodrom Caddesi No:5’deki Belediye Hizmet binasının B-Blok 1. katında bulunan ENCÜMEN salonu olduğu öğrenildi. Söz konusu ihalede satışa sunulacak 28 adet taşınmazın listesi ise şu şekilde oldu;

Ankaralılar için kaçırılmayacak fırsat! 157 bin TL'ye arsa sahibi olabilirsiniz! - Resim : 2

Ankaralı vatandaşlar ihale ile ilgili detaylı bilgiye Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden ulaşabiliyor. Söz konusu ihaleye yoğun bir ilgi gösterilmesi ve arsaların hızlı bir şekilde satış işlemlerinin tamamlanması bekleniyor.

SONRAKİ HABER