Ankaralılar için beklenen tarih açıklandı! Bu hafta Ankara'da sıcaklıklar giderek artacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan son verilerin ardından bu hafta sıcaklıkların günden güne artacağı ve beklenen havalara ulaşılacağı öğrenildi.

Ankaralılar için beklenen tarih açıklandı! Bu hafta Ankara'da sıcaklıklar giderek artacak

Son günlerde yağışlı havaların artmasının ardından sıcak günlerin ne zaman geleceği hakkında merak edilenler artmıştı. Bunun üzerine özellikle bu haftanın ilk günlerinden itibaren havaların daha da sıcak olduğu, parçalı bulutlu havanın Ankara üzerinde hakim olduğu görüldü.

Bunun ardından vatandaşlar tarafından bu hafta içerisinde sıcaklıkların nasıl devam edeceğine yönelik merak edilenler de artmaya başladı. Edinilen bilgilere göre Ankaralılar için sıcaklıkların günden güne artacağı öğrenildi. Bu hafta sonuna kadar havaların benzer şekilde ilerleyeceği, bununla birlikte de 5 gün içerisinde havaların benzer derecelerde olacağı ve günden güne de ısınacağı öğrenildi.

ANKARA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA TAHMİNİ YAYIMLANDI!

Tüm bunların yanı sıra Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamalar çerçevesinde 20 Şubat Salı gününden itibaren hava sıcaklıkların 5 gün içerisinde nasıl olacağı şu şekilde verildi;

Ankaralılar için beklenen tarih açıklandı! Bu hafta Ankara'da sıcaklıklar giderek artacak

20 Şubat Salı = Parçalı Bulutlu 2 / 9 Derece

21 Şubat Çarşamba =Parçalı Bulutlu 0 / 11 Derece

22 Şubat Perşembe =Parçalı Bulutlu 0 / 10 Derece

23 Şubat Cuma =Parçalı Bulutlu 1 / 14 Derece

24 Şubat Cumartesi = Az Bulutlu 2 / 15 Derece

Konu ile ilgili yapılan bu açıklamalara göre bugünden itibaren hafta sonuna kadar parçalı bulutlu olarak yapılacağı belirtildi. Bununla birlikte sıcaklıkların da günden güne artacağı, 9 derece olan havadan 15 dereceye kadar ilerleyeceği öğrenilmiş oldu. Belirtilen bu hava şartlarının ardından hafta sonuna kadar hava sıcaklıkların günden güne artmış olacağı öğrenilmiş oldu.

SONRAKİ HABER