Ankaralılar için açıklandı! Dinlenmek isteyenler Ankara'nın en iyi termal otellerinde konaklıyor

Termal oteller hem sağlık hem de farklı şeyler açısından olumlu etkisi bulunan otellerdir. Termal suların içeriğindeki minerallerin cilt rahatsızlıklarından kas ağrılarına kadar birçok sağlık sorununu tedavi ettiği düşünülmektedir. Ankaralılar da kendilerine şifa olacak termal otelleri araştırırken kentin en iyi termal otellerini derledik.

Ankaralılar için açıklandı! Dinlenmek isteyenler Ankara'nın en iyi termal otellerinde konaklıyor

Başkent Ankara'da termal otellerin popülerliği giderek artıyor. Birbirinden farklı seçenekler sunulmaya devam ederken Ankara'nın en iyi termal otelleri de araştırma konusu olmaya devam ediyor. Termal oteller genellikle spa ve sağlık merkezleriyle birlikte gelirler ve konuklarına termal suların faydalarını kullanarak rahatlatıcı ve yenileyici tedaviler sunarlar.

Termal oteller ayrıca, konaklama, yeme içme ve diğer tatil aktiviteleri konusunda da hizmet verirler. Genellikle doğal güzelliklerle çevrili ve sessiz bir ortamda yer alırlar, bu nedenle termal oteller sadece sağlık turizmi için değil, aynı zamanda doğa ile baş başa bir tatil yapmak isteyenler için de popüler bir seçenektir. Ankara’nın en iyi termal oteli kişiden kişiye göre değişiklik gösterebilir. Bu durumun nedeni, kişilerin beğeni ve beklentilerinin birbirinden farklı olmasıdır.

Prestige Thermal Hotel

Prestige Thermal Hotel , Ankara'nın Beypazarı ilçesinde yer alan bir termal oteldir. Ankara şehir merkezine yaklaşık 100 km mesafede yer almaktadır. Oteli, termal kaynaklardan gelen sıcak suların tedavi edici özelliklerinden faydalanarak, sağlık turizmi için tasarlanmıştır.

Ankaralılar için açıklandı! Dinlenmek isteyenler Ankara'nın en iyi termal otellerinde konaklıyor

Otelin termal havuzları, suyun sıcaklığı 36-40 derece arasında değişmektedir ve yüksek mineral içeriği ile konuklara rahatlama ve sağlık faydaları sağlamaktadır. Ayrıca, otelde sauna, buhar odası ve masaj hizmetleri de sunulmaktadır. Prestige Thermal Hotel 'in oda seçenekleri arasında standart oda, aile odası, deluxe oda ve suit seçenekleri vardır. Tüm odalar modern bir tarzda dekore edilmiş olup, düz ekran TV, mini bar, klima ve özel banyo ile donatılmıştır. Bazı odaların balkonları termal bahçeleri veya çevredeki doğal manzaraları sunmaktadır. Bu nedenlerden dolayı Prestige Thermal Hotel Ankara’nın en iyi termal oteli olarak görülebilir.

Bera Ankara Hotel

Bera Ankara, Ankara'nın Polatlı ilçesinde bulunan bir termal oteldir. Otel, Ankara şehir merkezine yaklaşık 70 km mesafededir. Otelin yakınında Kızılcahamam ve Haymana gibi diğer termal bölge ve kaplıcaları da bulunmaktadır. Bera Ankara, 2011 yılında hizmete açılmıştır ve modern tasarımı, termal havuzu, spa hizmetleri, fitness merkezi, restoranları ve toplantı salonları ile konuklarına geniş bir hizmet yelpazesi sunmaktadır. Oteldeki termal havuzlarda su sıcaklığı 32-36 derece arasındadır ve yüksek mineral içeriği ile konuklarına sağlık ve rahatlama sağlamaktadır. Bera Ankara Hotel, Ankara 5 yıldızlı termal oteller arasındadır.

Otelin konaklama birimleri arasında standart odalar, deluxe odalar, suitler ve king suitler bulunmaktadır. Her oda modern mobilyalarla döşenmiş ve düz ekran TV, ücretsiz Wi-Fi, mini bar, klima ve özel banyo ile donatılmıştır. Bera Ankara, iş seyahati yapanlar için de ideal bir konaklama seçeneği olabilir. Otel, farklı boyutlarda toplantı ve etkinlik salonlarına sahiptir. Bu salonlar, düğünler, iş toplantıları, konferanslar, seminerler ve diğer özel etkinlikler için kullanılabilir. Bu nedenlerden dolayı Ankara termal otel tavsiyesi denildiği zaman akıllara gelen otellerden biri de Bera Ankara Hotel olur.

Ankaralılar için açıklandı! Dinlenmek isteyenler Ankara'nın en iyi termal otellerinde konaklıyor - Resim : 2

Çam Termal Resort Otel

Çam Termal Resort Otel, Ankara'nın Akyurt ilçesinde yer alan bir termal oteldir. Otelin konaklama birimleri arasında standart oda, deluxe oda ve süitler bulunmaktadır. Odalar modern bir tarzda dekore edilmiş olup, klima, düz ekran TV, mini bar, ücretsiz Wi-Fi ve özel banyo gibi olanaklar sunmaktadır. Çam Termal Resort Otel'in termal havuzu, 34-38 derece arasında değişen sıcaklıklara sahip doğal mineralli su ile doldurulmuştur. Çam Termal Resort Otel, Ankara şehir merkezine yaklaşık 20 km uzaklıkta yer almaktadır.

Crowne Plaza Ankara Thermal Hotel

Crowne Plaza Ankara Thermal Hotel, Kızılcahamam termal otelleri arasındadır. Ankara şehir merkezine yaklaşık 80 km uzaklıkta yer almaktadır. Otel, termal kaynakların tedavi edici özelliklerinden faydalanarak, konuklarına sağlık turizmi için hizmet vermektedir.
Otelin termal havuzları, 36-42 derece arasında değişen sıcaklıklara sahip doğal mineralli su ile doldurulmuştur. Konuklar, yüksek mineral içeriği sayesinde sağlık faydalarından faydalanırken, aynı zamanda buhar odası, sauna ve masaj hizmetleri gibi spa olanaklarından da yararlanabilirler.

Ankaralılar için açıklandı! Dinlenmek isteyenler Ankara'nın en iyi termal otellerinde konaklıyor - Resim : 3

Otel, ayrıca çeşitli toplantı, konferans ve etkinlik salonlarına sahiptir. Bu alanlar, düğünler, iş toplantıları, seminerler ve diğer özel etkinlikler için kullanılabilir. Crowne Plaza Ankara Thermal Hotel, Kızılcahamam'daki doğal güzellikleri, termal kaynakları ve tarihi zenginlikleri ile tanınan bir bölgede yer almaktadır. Bu nedenlerden dolayı Ankara termal otel fırsatları göz önüne alındığı zaman Crowne Plaza Ankara Thermal Hotel, en çok fırsat sunan oteldir.

Gazi Park Hotel Thermal & Spa

Gazi Park Hotel Thermal & Spa, Ankara'nın Çankaya ilçesinde yer alan bir termal oteldir. Otel, termal kaynakların sağlık faydalarından faydalanarak, konuklarına konforlu ve rahat bir konaklama deneyimi sunmayı amaçlamaktadır. Gazi Park Hotel Thermal & Spa, odasında havuz olan termal oteller arasındadır. Gazi Park Hotel Thermal & Spa'nın termal havuzu, 34-38 derece arasında değişen sıcaklıklara sahip doğal mineralli su ile doldurulmuştur. Konuklar, havuzda yüzerek veya hidroterapi uygulamalarından faydalanabilirler. Ayrıca otel spa merkezi, sauna, buhar odası ve masaj terapileri gibi hizmetler sunmaktadır.

Sincan Termal Otel

Sincan Termal Otel, adından da anlaşılabileceği üzere Ankara’nın Sincan ilçesinde bulunan bir oteldir. Sincan Termal Otel, Ankara termal apart otelleri arasındadır. Ankara’da bulunan termal oteller ile kıyaslandığında oldukça uygun fiyatlı olduğu görülen Sincan Termal Otel spa ve termal su imkânları ile beğenileri toplamıştır.

Ankaralılar için açıklandı! Dinlenmek isteyenler Ankara'nın en iyi termal otellerinde konaklıyor - Resim : 4

Eliz Hotel

Eliz Hotel, Ankara Kızılcahamam’da D750 karayolu yakınında bulunur. Eliz Hotel, hijyenik oda ve alanları ile müşterilerine sunduğu birden fazla fırsat ile beğenileri toplamış olan bir oteldir. Eliz Hotel, büyük termal havuzu ile Ankara en iyi termal oteller arasına girmeyi başarmıştır. Eliz Hotel Nuray Yeşil Müzesi ve Roma Hamamı gibi tarihi alanlara da yakın olduğu için tarihi güzellikleri seven ve kalacak termal otel arayan kişiler için idealdir.

Semerkand Termal Hotel

Ankara Çamlıdere’de hizmet veren Semerkand Termal Hotel, müşterileri tarafından beğenileri toplamış bir oteldir. Semerkan Termal Hotel, odalarının içinde bulunan termal su ile doldurulan küvetleri ile müşterilerinin kendi odalarında hidroterapinin güzelliklerinden faydalanmasına olanak vermiş olur. Bu nedenler sayesinde, birçok kişi için Ankara’nın en iyi termal oteli Semerkand Termal Hotel olmuştur.

Patalya Thermal Resort Hotel

Patalya Thermal Resort Hotel, Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde yer alan bir oteldir. Otel, Kızılcahamam çam ormanının yakınında yer alması nedeni ile doğa severler için de ideal bir konaklama alanıdır. Patalya Thermal Resort Hotel’in Kızılcahamam çam ormanının içerisinde otelinde konaklayan müşterileri için küçük bir yürüyüş alanı bulunur. Bu alan sayesinde, müşteriler rahatsız edilmeden yürüyüşlerini yapabilir ya da ormanın tadını çıkarabilirler. Patalya Thermal Resort Hotel, termal suları, havuz ve spa imkânları ile Ankara’daki havuzlu termal oteller arasındaki en çok beğenilen otellerden bir tanesidir.

Ankaralılar için açıklandı! Dinlenmek isteyenler Ankara'nın en iyi termal otellerinde konaklıyor - Resim : 5

Ankara Atlı Otel

Ankara Atlı Otel, Ankara’daki en lüks termal oteller arasındadır. Ankara Atlı Otel, özellikle süit odaları ile balayı için en çok tercih edilen otellerden bir tanesi olmuştur. Ankara Atlı Otel’in spa merkezinin içinde spa merkezinde kapalı havuz, masaj hizmetleri, buhar odaları, hamam, sauna ve fitness alanı bulunur. Buna ek olarak otel, tüm müşterilerine açık büfe kahvaltı hizmeti sunar. Ankara Atlı Otel, özellikle hijyeni ile beğenileri toplamış bir oteldir.

SONRAKİ HABER