Ankaralılar ev sahibi olacak! Kıyıda köşede 28.350 TL'si olana belediyeden 1+1 daire müjdesi

Ankara'da ev sahibi olmak isteyen kişilere yönelik olarak Polatlı Belediyesi mesken satış ihalesi düzenleyeceğini duyurdu. Belediyeden satılık ev fırsatı arayanlar kaçırmasın!

Ankaralılar ev sahibi olacak! Kıyıda köşede 28.350 TL'si olana belediyeden 1+1 daire müjdesi

Ankaralılar ev sahibi olacak! Kıyıda köşede 28.350 TL'si olana belediyeden 1+1 daire müjdesi- Yükselen konut fiyatları vatandaşın cebini yakmaya devam ederken 28 bin 350 lirası olanlara yeni konut satış müjdesi Polatlı Belediyesi'nden geldi. Polatlı Belediyesi ihale yöntemiyle konut satışı yapacağını duyurdu.

1+1 ve 2+1 daire tipinde satışa sunulan 20 adet dairenin satış fiyatı en düşük 950 bin TL ve en yüksek 1 milyon 350 bin TL arasında belirlenirken ihaleye katılmak isteyen kişilerin ödemeleri gereken en düşük muhammen bedel ise 28 bin 350 TL olarak ihale detayında yer aldı. Konutlar için satış ihalesi 20 Şubat 2024 tarihinde saat 15:05 itibariyle başlayacak.

POLATLI BELEDİYESİ SATILIK DAİRE İHALESİ NE ZAMAN?

Polatlı Belediyesi tarafından yapılan açıklamada “İhaleler 2886 Sayılı Devlet ihale Kanununun 45. maddesine göre Açık Arttırma Usulü ile 20.02.2024 Salı günü saat 15.05’de başlamak üzere ilan tablosunda belirtilen saatler aralığında Polatlı Belediyesi (Esentepe Mah. Nasrettin Hoca Bulvarı No:5 Polatlı/ANKARA) Toplantı Salonunda Belediye Encümeni huzurunda yapılacaktır.” denilerek ihale tarihi ve saati ile yeri belli oldu.

Ankaralılar ev sahibi olacak! Kıyıda köşede 28.350 TL'si olana belediyeden 1+1 daire müjdesi

Ankaralılar ev sahibi olacak! Kıyıda köşede 28.350 TL'si olana belediyeden 1+1 daire müjdesi - Resim : 2

İhaleye katılmak isteyen kişilerden istenen belgeler ise şu şekilde sıralandı:

a) Kanuni ikametgâh sahibi olmak(ikametgâh ilmuhaberi / yerleşim yeri belgesi / adres beyanı),

b) Nüfus Cüzdanı Sureti (gerçek kişiler için),

c) Geçici Teminat,

d) Şartname ve şartname alındı makbuzu,

e) Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,

f) Başkası adına ihaleye katılacaklar için usulüne uygun olarak düzenlenmiş noter tasdikli vekâletname,

g) Tüzel kişiler ihaleye katılacaksa, Ticaret ve Sanayi Odasından veya ilgili esnaf ve sanatkârlar odasından kayıtlı olduğunu gösteren ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış belge, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri

h) Tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile yetkili olduklarını gösterir noterlikçe tasdik edilmiş yetki belgesi.

Söz konusu belgeleri tamamlayan kişiler belirlenen süreler içerisinde başvuru yaparak ihaleye katılmaya hak kazanacaklar. İhaleye katılarak en yüksek teklifi sunan kişiler ise daireleri satın almaya hak kazanacaklar.

SONRAKİ HABER